Omdöme om Supremegiftcard

Bedrägeri

Skriver aldrig recensioner men detta är värt tiden. Vi beställde över 300 julklappar till våra anställda. Av dessa 300 är det långt ifrån alla som kommit fram. Några har gjort en beställning men aldrig fått sin vara. Några har aldrig fått ett sms/mail varifrån man kan göra beställningen. Vi hörde av oss kring detta och fick som svar "det var slut på lagret men nu har just den varan kommit in". Vi vet i dagsläget inte hur många som kommit fram. Så akta er från att beställa härifrån.

22 december 2025

Svar från Supremegiftcard

Hej och tack för att du delar din upplevelse.

Det är mycket tråkigt att läsa att du upplever problem med era beställningar. För oss är det viktigt att mottagare ska få sina gåvor och att beställningar ska hanteras korrekt.

Utifrån din beskrivning låter det som att det kan finnas flera frågor kopplade till er order, och vi vill gärna hjälpa till att reda ut vad som har hänt. Om ärendet inte redan är löst ber vi dig därför kontakta vår kundservice på kundtjanst@gavofabriken.se så att vi kan undersöka beställningen närmare och säkerställa att ni får klarhet i situationen.

Tack för att du tog dig tid att skriva, din feedback är viktig för vårt fortsatta arbete med att förbättra både leverans och kommunikation.