Super blij
Super blij. Goede prijs, goede service en werkt naar behoren.
SunCharged is dé specialist in de verkoop en installatie van thuisbatterijsystemen. Ontdek hier meer over onze slimme en duurzame oplossingen voor jouw energiebehoeften. Of je nu al zonnepanelen hebt geïnstalleerd of bezig bent met het zoeken naar een compleet nieuwe installatie, SunCharged zorgt ervoor dat je continu kunt profiteren van je eigen duurzaam opgewekte energie, zowel overdag als 's nachts
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super blij. Goede prijs, goede service en werkt naar behoren.
Zelf eerst vooronderzoek gedaan. Ik kwam uit op de compacte 5-in-1 thuisbatterij van Sygenergy. Opslag, omvormer, back-up, handelen en opslag in één.
Suncharged had al een soortgelijke thuisaccu op een ander adres geplaatst en ook goede recensies. Prettig contact en uitgevoerd zoals afgesproken tegen een gunstige prijs. Dik tevreden.

Svar från Suncharged
Snel en goed project, duidelijke intake en uitwerking van de thuisbatterij. Direct een offerte gekregen en na twee weken was alles geïnstalleerd. Het batterijsysteem werkt letterlijk als een zonnetje samen met de reeds aanwezige zonnepanelen
Suncharged heeft bij mij een laadpaal geplaatst en ik ben daar erg tevreden over. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en kreeg ik duidelijk en eerlijk advies.
De communicatie was prettig en snel.
Ze werken professioneel en zijn bovendien scherp geprijsd. Wat ik vooral waardeer, is dat ze je volledig ontzorgen van A tot Z. Alles wordt geregeld, waardoor je zelf nergens naar hoeft om te kijken.
Ook hun eigen ontwikkelde portal is zeker het vermelden waard. In het portal heb je volledig inzicht in je project, alle communicatie, het voorstel en de vervolgstappen. Dit maakt het hele proces erg overzichtelijk.
Kortom, een betrouwbare partij die ik zeker kan aanbevelen

Svar från Suncharged
Top ervaring met SunCharged. 10 kWh batterij voor mijn appartement. Goed advies, kloppende berekeningen en super nette installatie. Zeer tevreden!
Goede leuke service en heel professioneel!
Aanrader!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.