Företagsinformation

2. Luftkonditioneringsentreprenör
  3. Leverantör av luftkonditioneringssystem
  4. Solenergiföretag

Skrivet av företaget

Waarom klanten kiezen voor Beste Partij Geboren uit de praktijk. Daardoor begrijpen wij exact klanten tegenaan lopen. Geen theorie, maar praktijkervaring. Transparant en duidelijk Heldere communicatie, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken. Geen verborgen kosten of loze beloftes, gewoon duidelijkheid. Eén aanspreekpunt, korte lijnen Of het nu gaat om productadvies of begeleiding.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Gewoon top

Gewoon top ! Kundig, vriendelijk, goed contact via WhatsApp. Goed advies en uitleg. Vriendelijke prijs.

18 april 2026

Svar från Bestepartij

Dank voor uw lieve woorden.

Top service!

Normaal gesproken schrijf ik niet snel een recensie maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Afspraak voor het leveren van een thuisbatterij was snel gemaakt. Vooraf per mail de aanbieding met prijs ontvangen. In de aanbieding stond uitgebreid en helder beschreven hoe alles in zijn werk gaat en welke service je kunt verwachten. De geplande afspraak werd zelfs vervroegd toen er een tijdstip vrijkwam. Gedurende het hele traject was de communicatie steeds snel, ongecompliceerd en uitermate vriendelijk. Op de dag van levering nam de medewerker alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen. Voor vragen kon ik altijd contact opnemen en dat gaf een gerust gevoel. Ik ben echt super tevreden over het advies vooraf, de levering en de gehele communicatie!

19 mars 2026

Svar från Bestepartij

Fijn dat u hiervoor tijd heeft vrijgemaakt. Wij waarderen dat enorm.

Professionele houding

Ze hebben zonnepanelen voor me geïnstalleerd en mijn elektriciteitspaneel vervangen. Heel snel en professioneel. Alles is prachtig geworden.

4 mars 2026

Svar från Bestepartij

Dank u wel voor het delen van uw ervaring :) :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede communicatie voor een topprijs

Ontzettend scherpe prijs. Daarvoor krijgen wij: goed product, goede installatie door 2 kundige & sympathieke mannen. We kunnen iedereen deze partij aanbevelen voor het leggen van een PV-installatie!

28 februari 2026

Svar från Bestepartij

Dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn dat wij u hebben mogen helpen bij het vinden van de juiste installateur. Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekend geholpen bij mijn keuze

De 20,48 kWh thuisbatterij van Bestepartij is echt een top product. Wat voor mij het verschil maakte, was de advies tool op de website. Daarmee kreeg ik direct inzicht in wat bij mijn situatie past, wat veel vertrouwen gaf in de keuze. Het advies voelde duidelijk en goed onderbouwd. De batterij werkt stabiel en doet precies wat ik verwachtte. Ze hebben me van begin tot eind goed geholpen. Absoluut een aanrader.

8 februari 2026

Svar från Bestepartij

Dank voor uw vriendelijke woorden en uw keuze voor beste partij.

Top bedrijf!

Het bedrijf is aandachtig en let op de details, of het nou gaat om elektra werk ( omtrent een accu plaatsen) of bij wijze van spreke een warmtepomp, zeker weten een aanrader.

23 januari 2026

Svar från Bestepartij

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat u het traject positief heeft ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Normaal schrijf ik niet zo snel een…

Normaal schrijf ik niet zo snel een review, maar deze heren zijn het wel waard. Ik wilde graag zonnepanelen laten plaatsen bij mijn ouders huis. Voor mij was het belangrijk dat dit snel geregeld zou worden. Mijn ouders waren super tevreden. Alles werd snel geregeld, de heren kwamen werk grotendeels afmaken in 1 dag! Wauw super goed gedaan. Niet afgeraffeld, goede communicatie met mij gehad in de tussentijd. De buren van me ouders hadden er geen last van. We konden snel een afspraak inplannen en de heren waren zelfs in de avond bereikbaar. Ik kan niet zeggen hoe blij mijn ouders waren hiermee.

26 januari 2026

Super Unternehmen

Super Unternehmen! Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und haben deren Arbeit so schnell wie möglich erledigt. Außerdem habe ich ein schönes Angebot bekommen, was ich nicht absagen konnte im vergleich zu anderen Unternehmen. Ich kann sie auf jeden Fall anraten!

16 januari 2026

Svar från Bestepartij

Vielen Dank für das Teilen Ihrer Erfahrung und das Vertrauen in unser Unternehmen. Es freut uns zu hören, dass Sie den Ablauf positiv erlebt haben.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de installatie van…

Zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Alles verliep vlot en professioneel, duidelijke uitleg en netjes gewerkt. Top ervaring! De thuisbatterij werkt perfect samen met onze zonnepanelen, waardoor we nog meer besparen en ’s avonds langer gebruik kunnen maken van onze eigen energie. Vriendelijk team en duidelijke uitleg. Absoluut een aanrader

3 juli 2025

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk personeel.

29 januari 2026

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige lui, hele goede service en bereikbaarheid en men biedt kwaliteit.

Echt een aanrader!

24 december 2025

Geweldige service

Geweldige service! We kregen 6 verschillende opties met duidelijke prijsverschillen. Uiteindelijk gekozen voor degene die voor ons het beste paste qua prijs en garantie. Nu 14 zonnepanelen laten plaatsen samen met een airco, en alles is perfect geregeld. We komen zeker terug voor een batterij in de toekomst!

9 september 2025

Fijne bedrijf om mee in zee te gaan

Fijne bedrijf om mee in zee te gaan

5 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.