Det här tycker kunderna

1. Byggdesignföretag
  2. Leverantör av förnybar energi
  3. Fastighetsvärdering

Skrivet av företaget

Advies verduurzaming woning en bedrijfsgebouw, energielabel, maatwerkadvies. Label C voor uw kantoor, wat is daarvoor nodig? Duurzaam bouwen, en subsidie voor verduurzaming, isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Heel fijn contact

Heel fijn contact, al vanaf de eerste telefonische afspraak. Kwam heel goed de afgesproken tijd na. Zeer kundige en vriendelijke adviseur. Na alles te hebben opgenomen en nagekeken een super duidelijk advies en goed onderbouwd Energie label ontvangen.

4 mars 2026

Snel energielabel voor verkoop

Servé Vliegen was aangeraden door de makelaar. We hadden een energielabel nodig voor de verkoop van ons huis. Snelle en soepele afronding, zelfs terwijl we, omdat we in het buitenland wonen, alles op afstand moesten (en konden!) regelen.

9 februari 2026

Svar från Blue Lime BV

Dank voor deze review, graag gedaan en succes met de verdere stappen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professioneel, eerlijk, betrouwbaar en zeer deskundig.

Voor een nieuw energielabel ben ik bij Bleu lime terecht gekomen. Dhr Vliegen gaf aan dat hij geen kosten in rekening bracht als het energielabel niet zou verbeteren, ondanks het werk dat hij zou moeten doen. Dit is toch wel erg klantvriendelijk. Op korte termijn is dhr Vliegen in huis komen kijken. Zeer goede uitleg, rustig, professioneel. Ik had er erg veel vertrouwen in. Energielabel is verbeterd en de kosten die Dhr Vliegen hiervoor heeft gerekend zijn zeer acceptabel. Kortom: nieuw energielabel nodig? Vraag en Bleu Lime en je wordt zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen.

13 oktober 2025

Svar från Blue Lime BV

Dak voor uw review en succes met de verdere stappen!

Zeer professioneel en vlot

Zeer professioneel en vlot. Servé is erg vriendelijk en legt alles ook heel goed uit.
Dank voor het goede werk!

4 september 2025

Dank voor uw reactie!

Prima service!

De afspraak kon snel geregeld worden, Servé legde uit wat hij moest weten en waarom, en ook de afhandeling ging prima! Zeer tevreden! B. Janssen

20 augusti 2025

Professionele en snelle service

Afspraak kon op korte termijn en flexibel gemaakt worden. Dhr. Vliegen was professioneel, legde uit wat hij deed en waarom, toonde initiatief en leverde snel het rapport. Prima ervaring en aan te bevelen!

11 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blue Lime de heer Vliegen is absolute aanrader!

Blue Lime met name de heer Vliegen is uiterst prettig in de contacten en kwam bij de uitvoering en toelichting van zijn werkzaamheden uiterst bekwaam over. Goede afspraken en een korte doorlooptijd tot de ontvangst van het label completeerden zijn deskundige aanpak. Absoluut aan te bevelen.

7 augusti 2025

Top bedrijf

Geweldig bedrijf met vakkennis. Super dat het zo snel geregeld is. Er was spoed om zo snel mogelijk een energielabel te krijgen op ons huis. Servé heeft zelfs zijn vrije weekend opgeofferd om dit voor ons te regelen.

6 juni 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank voor de feedback, succes met verhuizen en graag tot een volgende keer!

Een aanrader!

Professioneel bedrijf. Servé Vliegen deed zeer accuraat zijn werk. Labels nodig voor woonhuis en bedrijfpand. Tevens heeft hij advies gegeven om met aanpassingen een gunstiger label te krijgen, wat het overwegen waard is. Zeer snel met afspraak plannen, en alles op korte termijn. Kortom, een aanrader.

12 maj 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank en succes met de verkoop

Goede service!
Snelle communicatie en direct een afspraak kunnen inplannen.

12 maj 2025

Zeker een aanrader!

Een prettige en snelle manier van handelen. Binnen 1 week een afspraak en het energielabel. Zeker een aanrader!

31 mars 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank en succes met het verdere verloop!

Goed werk

Vanwege de vorm van het huis was het geen gemakkelijke klus. Desondanks was de uitvoering nauwgezet, correct en volgens afspraak.

5 mars 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank voor uw feedback, en graag gedaan!

Mw Maessen

Dhr. Vliegen is een zeer attente maar vooral ook deskundige man die graag meedenkt. Afspraak was maandagochtend; de ochtend erna ontvingen we het energielabel al.
Kortom: wij bevelen hem van harte aan!

18 februari 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank en succes met de verdere plannen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.