Blue Lime BV Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Serve Vliegen heeft binnen korte tijd een realistisch energielabel voor de verkoop van ons huis opgesteld. De communictaie verliep vlot en plezierig, hij werkt nauwkeurig en legt ook uit hoe verschi... Se mer

Fijne partij om mee samen te werken. Makkelijk bereikbaar, duidelijke communicatie en ons snel kunnen helpen. Afspraak is afspraak. Goede kennis en leuk om met Serve te sparren. Op deze manier is een... Se mer

Professioneel bedrijf. Servé Vliegen deed zeer accuraat zijn werk. Labels nodig voor woonhuis en bedrijfpand. Tevens heeft hij advies gegeven om met aanpassingen een gunstiger label te krijgen, wat he... Se mer

Voor een nieuw energielabel ben ik bij Bleu lime terecht gekomen. Dhr Vliegen gaf aan dat hij geen kosten in rekening bracht als het energielabel niet zou verbeteren, ondanks het werk dat hij zou moet... Se mer

1. Byggdesignföretag
  2. Fastighetsvärdering
  3. Leverantör av förnybar energi

Advies verduurzaming woning en bedrijfsgebouw, energielabel, maatwerkadvies. Label C voor uw kantoor, wat is daarvoor nodig? Duurzaam bouwen, en subsidie voor verduurzaming, isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeker een aanrader!

Een prettige en snelle manier van handelen. Binnen 1 week een afspraak en het energielabel. Zeker een aanrader!

31 mars 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank en succes met het verdere verloop!

Goed werk

Vanwege de vorm van het huis was het geen gemakkelijke klus. Desondanks was de uitvoering nauwgezet, correct en volgens afspraak.

5 mars 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank voor uw feedback, en graag gedaan!

Mw Maessen

Dhr. Vliegen is een zeer attente maar vooral ook deskundige man die graag meedenkt. Afspraak was maandagochtend; de ochtend erna ontvingen we het energielabel al.
Kortom: wij bevelen hem van harte aan!

18 februari 2025

Svar från Blue Lime BV

Dank en succes met de verdere plannen!

Betrouwbaar, kundig en snel!

Serve is een zeer vriendelijke man, die secuur en professioneel te werk gaat.
Hij heeft ons heel goed en snel geholpen. Van afspraak tot label binnen 5 dagen gefixt! Ik zou hem zeer zeker iedereen aanraden!

30 december 2024

Snel en kundig.

Dhr Vliegen ging secuur en toch snel en kundig te werk.
Tevens was de uitslag snel binnen.

6 november 2024

Svar från Blue Lime BV

Dank en succes met de verkoop!

Professioneel en accuraat en volgens…

Professioneel en accuraat en volgens principe afspraak is afspraak. Precies waar ik naar op zoek was voor mijn energielabel.

30 oktober 2024

Svar från Blue Lime BV

Dank voor uw reactie en succes met de verkoop!

Geweldig

De energielabel meting werd zeer snel en nauwkeurig uitgevoerd. Binnen korte tijd ((24uur!) hadden we een duidelijk en gedetailleerd rapport. De service was professioneel en efficiënt. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle service!

26 september 2024

Zeer goede ervaring

Met Servé was het mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken. Hij gaf per e-mail aan welke documenten hij nodig had. Op deze manier konden wij de papieren klaarleggen. Hij was er op het afgesproken tijdstip en hij legde uit hoe hij te werk ging. Onze vragen werden correct beantwoord. Bij het weggaan beloofde hij binnen twee dagen de label te maken. Dit is ook gebeurd. Hij is een man die zijn afspraken nakomt en hij is ook prettig en correct in de omgang.

20 september 2024