Op 10 januari 2023 een boek besteld. Een maand later waren ze failliet. Toen heb ik een tijd later nog een belletje gehad van het bedrag die ik nog terug zou krijgen maar tot op heden nog niks ontvang... Se mer
Det här tycker kunderna
Hier ook hetzelfde als velen die voor mij zijn gegaan. Boek geannuleerd na 3 weken nog steeds geen refund mogen ontvangen... Misschien een juridisch collectief aangaan om deze partij onder druk te z... Se mer
Pure oplichting! In september 2 bestellingen geannuleerd ivm leveringsproblemen en na tientallen belletjes echt helemaal klaar hiermee. Iedere keer wordt er beloofd dat de creditnota (dat nu... Se mer
In augustus geannuleerd nog altijd geen geld terug. Ga hier geen boeken meer bestellen, jammer dat alle onderwijs instelling met dit bedrijf werken terwijl ze zo slecht werk leveren. Leuke reactie... Se mer
Företaget har svarat
Klantenservice doet niks
Klantenservice doet niks, mag en kan mijn bestelling niet annuleren. Maar ze weten ook niet wanneer mijn boek eventueel binnen kan komen.
Belachelijke service
Heb op 16 januari een boek besteld wat tot op heden niet binnen is. Ik heb zowel 2x telefonisch als 1x via de chat contact gehad en via beide manieren kreeg ik geen goed antwoord op mijn vraag. Ze kunnen mij niet vertellen wanneer het boek binnenkomt. Ik heb gevraagd mijn geld terug te krijgen, maar tot ik mijn bestelling heb ontvangen krijg ik niks terug, omdat dit eerst geretourneerd moet worden. Ben hier nu al zoveel tijd aan kwijt en het is belachelijk hoelang je in de wacht staat, heb namelijk in totaal 3x gebeld en denk wel 40 minuten in de wacht moeten staan. Kortom de volgende keer gewoon bestellen bij Bol.com!
Hier ook hetzelfde als velen die voor…
Hier ook hetzelfde als velen die voor mij zijn gegaan. Boek geannuleerd na 3 weken nog steeds geen refund mogen ontvangen... Misschien een juridisch collectief aangaan om deze partij onder druk te zetten?
Once Is Chance, Twice is Coincidence, Third Time's A Pattern
Je bestelling annuleren
Je bestelling annuleren? Kun je doen maar geld krijg je niet terug (het boek trouwens ook niet).
Verschrikkelijke service!
Verschrikkelijke service!
Zoals zoveel anderen al aangeven: op de site staat een levertijd van 1-2 werkdagen, maar vervolgens krijg je geen boeken! Je ontvangt geen update over een verandering van levertijd. Als klant moet je overal zelf achteraan. Op mail krijg ik geen antwoord, via telefoon niet te bereiken.
De rekening wordt door studystore gelijk bij mijn werkgever ingediend. Zomaar annuleren en bij een ander bestellen gaat dus niet. Ik ga mijn werkgever hierover inlichten.
Inmiddels is mijn nieuwe semester begonnen en heb ik geen boeken! Waardeloos!! Je zit als klant helemaal vast. Ik zal hier nooit meer bestellen! Onbegrijpelijk dat dit bedrijf op deze wijze kan blijven handelen.
Bestel hier nooit meer, ga naar bol.com
Bestel hier nooit meer, ga liever naar bol.com
In september boeken besteld bij Studystore. Zonder enig bericht vanuit Studystore kwam ik er na inloggen zelf achter dat de verwachte leverdatum ineens was verplaatst naar eind oktober in plaats van die 2 werkdagen. Ik was op de oorspronkelijke leverdatum bewust thuis aan het werk voor de bezorger.
Ik heb meerdere keren moeten bellen, steeds veel te lang wachten en ik heb ook gemaild. Elke keer weer hetzelfde verhaal. De creditfactuur was nog niet aangemaakt, dat zou worden geregeld en dan werd het bedrag overgemaakt. Steeds andere smoesjes kortom bellen was zonde van mijn tijd. Net toen ik een juridische procedure wilde gaan starten, stond het geld ineens op mijn rekening. Bijna een halfjaar later en dan op de cent nauwkeurig overmaken. Wettelijke rente was hier ook bij het voldoen van een vordering (bij het innen van een vordering brengen ze die ook in rekening) op zijn plaats.
Mijn eerder geplaatste reviews zijn verwijderd, erg vreemd. Daar heeft noch trustpilot noch Studystore het recht toe.
Voor mij was dit de allerlaatste bestelling ooit bij Studystore en alle bedrijven met dezelfde directie die er in de toekomst onder een andere naam komen. Tevens raad ik iedereen af om hier ooit te bestellen, inclusief de leerlingen die ik lesgeef en volgend jaar starten op het hbo.
Bol.com is een goed alternatief. Afspraken qua levertijd komen ze netjes na en als er ooit iets misgaat is de service uitstekend en assertief in plaats van dat je zelf uren moet laten leuren aan de telefoon.
Ik heb ernstig het vermoeden dat Studystore een liquiditeitsprobleem heeft en daarom mensen laat wachten op de terugbetaling.
0 sterren waard!!
0 sterren waard!!
Half jaar na annulering nog steeds geen geld terug.
Verschrikkelijkste site ooit!
Komen beloften niet na!
Mijn volledige bestelling heb ik eind januari geannuleerd vanwege het niet nakomen van de beloofde levertijden Ik wacht nu al een ruime maand op mijn geld. De belofte was dat het maximaal twee weken zou duren. Ik had mijn hele boekenpakket hier besteld dus het gaat om meer dan 700 euro!
Ook nog gedoe met het annuleren van e-books waar ik nooit licenties voor heb gekregen.
Echt een vreselijke en stressvolle ervaring zo aan het begin van je studie.
Oplichters.
Vorige week een bestelling geannuleerd, tot op heden nog geen geld terug gezien. Als antwoord van de klantenservice krijg je dat er een technische storing is en dat het 1 tot 7 weken kan duren. Kom op zeg, een technische storing die ze al een jaar hebben. Geld kan je echt wel terug storten binnen een week. Stelletje oplichters. Mag blij zijn als in überhaupt mijn geld nog terug krijg..
Dramatisch
Dramatisch, werkelijk dramatisch. Bestelling 17 januari geplaatst en nog steeds niks binnen. Klantenservice misschien nog wel slechter. Via de telefoon word je er na 5 minuten cowboymuziek uitgegooid en via de mail duurt het rustig een week voordat je reactie krijgt. Waardeloos.
nog geen eens 1 ster waard.
nog geen eens 1 ster waard.
in november een boek besteld, deze begin januari online geannuleerd omdat deze nog steeds niet verzonden is. eind januari contact opgenomen waar mijn geld blijft. ´nee mevrouw ik ga het nu handmatig doen en binnen 5 tot 7 werkdagen staat het op uw rekening´. nu 2 weken verder weer gebeld. ´nee mevrouw de desbetreffende afdeling moet de annulering afhandelen wat 4 tot 6 weken duurt en daarna staat het binnen 5 tot 7 werkdagen op uw rekening.
Dochter op 1dec boek besteld
Dochter op 1dec boek besteld. Op 1 januari gebeld waar het boek bleef. Volgens de klantenservice was het boek niet leverbaar en hadden ze het boek geannuleerd. Maar nu 6 februari heeft ze haar geld nog niet terug en blijkt het boek nog steeds in bestelling te staan. Maar weer eens gebeld en medewerkster zegt dat een collega dit gaat oppakken. Als ik de andere reviews lees verwacht ik niet dat ze haar geld ooit nog terug krijgt.
Boeken komen niet aan
Boeken komen niet aan, steeds weer andere smoesjes. Ze zullen zelf ook nooit iets laten horen, iedere keer moet je er zelf achteraan. Na een week op reactie te wachten geven ze aan "Dat het opgepakt gaat worden" maar er gebeurd helemaal niets.
I'll be dead and buried before I receive my books
Books only come in after a month. Are you kidding me? Aliexpress delivers faster, and that's all the way in China!
Pas op, oplichters
Pas op, fake webshop! Heb op 10 januari (gelukkig slechts) 1 boek besteld met verwachte verzenddatum 13 januari. Toen het op 23 januari nog niet verzonden was en ze na 2x mailen nog niet wisten wanneer het verzonden zou worden, heb ik de bestelling geannuleerd. Ik had het namelijk als verjaardagscadeau voor mijn moeder gekocht, maar dat zou nooit meer op tijd zijn. Op mijn vraag wanneer ik mijn geld terug krijg, heb ik geen antwoord gekregen. Nu lees ik pas de vele slechte reviews! Hoe kan deze website nog actief zijn?
Niet bij bestellen
Niet bij bestellen! Het heeft geen zin. Na 3 maanden heb ik nog geen boek. Er is beloofd dat het (na veel mailtjes…) geannuleerd zou worden maar ook het geld heb ik nog niet terug
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ik bestel een boek in november. Krijg standaard mails op de vraag wanneer ik een boek geleverd krijg. Nu in februari is de prijs van het boek verdubbeld en krijg ik als antwoord. Dat de enige mogelijkheid om dit boek te ontvangen is. Mijn bestelling annuleren en het boek opnieuw te bestellen voor de nieuwe prijs. Mijn geld heb ik nog niet teruggestort gekregen. Dit geloof je toch niet.
Ongestructureerd bedrijf
Heb mijn levering van 1 september nog niet terugbetaald gekregen. Wat een ongeregeld wanbeleid dat ze daar hanteren. Telkens krijg je te horen dat je nog een paar weekjes moet wachten. Wat een misselijkmakende service!!
Boeken te laat ontvangen, maar wilde geld terug
Op 12 oktober 2022 2 paar boeken besteld die ik nodig had voor mijn studie. De boeken nooit ontvangen en het vak afgerond. Studystore had aangegeven het geld terug te storten via de mail. Maar tot mijn verbazing zijn de boeken op 2-01-2023 bezorgd. Ik heb aan deze boeken niks meer aangezien ik het vak al behaald heb. Na contact te hebben gehad over de telefoon, kon ik de boeken retourneren. Alleen ontvang ik geen retour bewijs, dus dit werkt niet. Ik zou nog graag mijn geld terug willen en de boeken terug sturen.
Verschrikkelijke organisatie!
Verschrikkelijke organisatie! Koop niks bij dit bedrijf! 23 november een boek besteld waarvan de levertijd oorspronkelijk 3-4 werkdagen zou zijn. Meer dan een maand later ontvang ik het boek, terwijl ik in de tussentijd het al probeerde te annuleren. Vervolgens kan ik geen retour aanvragen omdat mijn bestelling in "annulering' is. Op eigen kosten moest ik het vervolgens retourneren. Ondertussen is het boek al in halverwege januari terug in ontvangst genomen bij Studystore en heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Daarnaast doen ze moeilijk over de verzendkosten die ik heb moeten maken, volgens de klantenservice is er namelijk een gratis antwoordnummer. Maar na meerdere keren bellen werd mij een postbusnummer doorgegeven en heb ik de retournering volgens hun instructies opgevolgd. Nu is het opeens mijn schuld. Er werd mij verteld dat ik nog een maand kon wachten totdat het aankoopbedrag wordt teruggestort, belachelijk! Oftewel een absoluut bagger bedrijf!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.