Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 10 januari 2023 een boek besteld. Een maand later waren ze failliet. Toen heb ik een tijd later nog een belletje gehad van het bedrag die ik nog terug zou krijgen maar tot op heden nog niks ontvang... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier ook hetzelfde als velen die voor mij zijn gegaan. Boek geannuleerd na 3 weken nog steeds geen refund mogen ontvangen... Misschien een juridisch collectief aangaan om deze partij onder druk te z... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pure oplichting! In september 2 bestellingen geannuleerd ivm leveringsproblemen en na tientallen belletjes echt helemaal klaar hiermee. Iedere keer wordt er beloofd dat de creditnota (dat nu... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In augustus geannuleerd nog altijd geen geld terug. Ga hier geen boeken meer bestellen, jammer dat alle onderwijs instelling met dit bedrijf werken terwijl ze zo slecht werk leveren. Leuke reactie... Se mer

Företaget har svarat

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Krijg ik mijn geld nog terug?

Aangezien waarschijnlijk niemand zijn geld terug gaat krijgen, ga ik ook wel in de rij staan.

Op 7 september 2022 besteld, 2 dagen later geannuleerd omdat het boek niet leverbaar was. Toen ik zag dat er een 2e hands te koop was, deze maar besteld en betaald. Tot op heden ook 6 weken achter elkaar contact gehad en het zou allemaal binnen 14 dagen terugbetaald worden. O nee, toch niet. Net nog maar eens geprobeerd om mijn 46,50 terug te halen... helaas. De meneer aan de andere kant van de lijn wist amper dat hij de telefoon niet kon opeten. En vertelde mij dat het boek 19 december !!!!! Naar mij verstuurd was. En nu komt de grap, het boek is kort na bestellen geannuleerd... en ik heb nooit het nieuwe boek ontvangen. Dus meneer of mevrouw van studystore, het gaat om Bestelnummer: 3590754. Mijn klant nummer is STS1925612.

Ik snap dat het vervelend is wanneer je je bedrijf niet op orde krijgt. Maar ga niet op deze manier stelen van nota bene studenten.

21 april 2023

Beste Fabian,

Wij vinden het meer dan vervelend om te horen dat u niet tevreden bent!

Wij hebben de annulering van ordernummer 3590754 doorgevoerd en hiervoor een creditnota van € 46,50 aangemaakt. Dit bedrag maken wij binnen 14 dagen aan u over.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Straks geen klantenservice maar nog geen geld

Ik heb nog weer een tweede vraag op een review waar ik gisteren antwoord op kreeg. Dit schreef ik toen:

Net zoals bij vele anderen nog steeds mijn geld niet terug van een geannuleerde bestelling in begin februari (€57,66). Ook al 6 keer gebeld steeds een week wachten, hoop dat we het halen en dat we voor 31 april allemaal ons geld hebben. Ordernummer: 4883546 Klantnummer: ITD1254867.

Nu is mijn vraag wat er gebeurt als ik over twee weken (studystore klantenservice stopt) nog steeds mijn geld niet terug heb? Wat gaat er dan gebeuren als ik niemand meer kan bereiken?

19 april 2023

Beste meneer/mevrouw Giesen,

Tot 31 mei zijn wij nog per mail bereikbaar.

Maar wij kunnen u garanderen dat het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening staat.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ordered a book in januari never…

Ordered a book in januari never received it. Asked for a refund months ago. Stil no refund even though the customer service will stop on may first. Worst customer service ever.

3 januari 2023

Best,

We are sorry to hear that you have not received any credit yet.

Unfortunately, we do not have enough information to be able to help you properly, so we would like to receive your order number by e-mail. You can mail this to; klantenservice@studystore.nl.

Sincerely,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog steeds geen geld terug

Ik heb in augustus een bestelling gedaan. Vervolgens niks ontvangen en nog steeds geen geld terug. Ik heb al vaak een mail gestuurd en gebeld maar geen gehoor.

Ordernummer: 3303916 Klantnummer: STS1313125
Factuurnummer: VVF4635599

18 augusti 2022

Beste Fons,

Sorry voor het ongemak!

Wij hebben een creditnota van € 59,63 aangemaakt, dit bedrag maken wij binnen 14 dagen aan je over.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geld nog steeds niet terug

Ook ik heb mijn geld nog steeds niet terug van een geannuleerde bestelling. Deze bestelling had ik geplaatst eind augustus. In oktober had ik contact met de klantenservice en kreeg ik te horen dat er een creditnota was gemaakt en dat ik mijn geld ( €55,11) binnen 14 dagen zou ontvangen. Dit is niet gebeurd. Graag wil ik mijn geld terug.
Ordernummer: 3483394
Klantnummer: STS1996731

21 oktober 2022

Beste Ria,

Sorry voor het ongemak!

Wij hebben een creditnota van € 55,11 aangemaakt, dit bedrag maken wij binnen 14 dagen over.

2de review over dezelfde bedrijf

2de review over dezelfde bedrijf. Ze zeggen dat ze het betaald hebben maar klopt helemaal niks van. Vorige review:

Heb in november een boek besteld. Ordernummer: 3841804. Deze was na een maand nog niet opgestuurd en dus had k m geannuleerd. Uiteindelijk 5 maanden verder en nog steeds mijn geld niet terug.

18 april 2023

Hi Furkan,

Bedankt voor je bericht.

Wij hebben dit nogmaals voor je gecontroleerd en zien dat ordernummer 3841804 is geannuleerd. Wij hebben het tegoed van € 14,30 op 13 december 2022 terug betaald op het rekeningnummer waarmee de order is betaald.

Wanneer je dit niet hebt ontvangen willen wij je vragen een bewijs hier van te mailen naar klantenservice@studystore.nl.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wanneer krijg ik het geld voor mijn bestelling van 16 augustus 2022 terug?

In augustus heb ik mijn eerste bestelling bij jullie geplaatst, maar 10 dagen later voelde ik al nattigheid: de boeken zullen waarschijnlijk niet worden geleverd. Ik dacht dat het in eerste instantie om een verwerkingfout in jullie systeem ging, dus heb ik de eerste bestelling geannuleerd en een tweede bestelling voor dezelfde boeken geplaatst. Na maanden van afwachten, is mijn tweede bestelling eindelijk afgerond: ik heb sommige boeken gekregen en voor andere mijn geld teruggekregen. De eerste bestelling (geplaatst op 16 augustus 2022) is nog altijd niet afgerond. Ik wil jullie dan ook vragen om hier naar te kijken en me mijn geld terug te geven (zoals jullie ook hadden beloofd bij bekendmaking dat Studystore zou gaan stoppen).

Ordernummer: 4736304
Klantnummer: ITD1093860

26 augusti 2022

Beste Noortje,

Bedankt voor je uitgebreide mail.

Wij hebben dit voor je nagekeken en komen op een creditbedrag van € 421,24 uit. Order 4736304 is volledig geannuleerd, dit gaat om een bedrag van € 588,56 wat je hiervoor hebt betaald. Omdat je al € 167,32 van ons hebt ontvangen, blijft er nog een bedrag van € 421,24 over.

Hiervoor hebben wij een creditnota aangemaakt, dit bedrag maken wij binnen 14 dagen aan je over.

Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In augustus boeken besteld, wacht nog steeds op terugbetaling

Afgelopen 1 augustus boeken besteld en de bestelling moeten annuleren. Al sinds september bezig om mijn geld terug te krijgen. Ik heb afgelopen 7 maanden herhaaldelijk gemaild en gebeld en kreeg ik elke keer de belofte dat het resterende bedrag binnen 2 weken overgemaakt zou worden en dat er een creditnota is aangemaakt. We zijn nu meer dan een half jaar verder en ik wacht nog steeds op het resterende bedrag ad €641!

Ordernummer: 3193083

12 april 2023

Svar från Studystore

Beste S, dank voor je reactie en onze excuses dat dit niet direct is afgehandeld. Inmiddels kunnen wij je melden dat het bedrag is teruggeboekt en wij gaan er dan ook vanuit je hiermee volledig te hebben geïnformeerd.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Jeannette
team webcare

Schandalig

Schandalig, sinds 31 Jan al op mijn geld aan het wachten. Er wordt steeds gezegd: binnen 14 dagen krijgt u het geld, maar tot op heden nog geen cent ontvangen

Na 3 maanden, mijn geld terug ontvangen

12 april 2023

Hi Chantal,

Wij vinden dit meer dan vervelend om te horen!

Om je verder te kunnen helpen ontvangen wij graag per mail het ordernummer waar het om gaat. Dit mag je mailen naar; klantenservice@studystore.nl.

Boek niet kunnen leveren

In januari een boek besteld en deze hebben ze niet kunnen leveren. Tot op heden nog steeds geen geld ontvangen, terwijl de kredietnota al 2 keer is aangemaakt. Graag wil ik mijn 51,44 gewoon weer terug op mijn rekening, vind het jammer dat het zo lang moet duren.

Ordernummer:

11 april 2023

Beste Melissa,

Wij hebben het bedrag van € 51,44 op 11 april 2023 naar je overgemaakt. Wij willen je vragen dit goed te controleren.

Terugbetaling

13 januari heb ik een boek bij Studystore besteld maar helaas nooit ontvangen. Verder ook nooit een bericht hierover meer ontvangen. Het aankoopbedrag was €37,18 met Klantnummer:
STS1752714
en
Ordernummer:
3919090.

13 januari 2023

Beste Gill,

Sorry voor het ongemak!

Wij hebben een creditnota van € 37,18 aangemaakt, dit bedrag maken wij binnen 14 dagen aan je over.

Oplichters

17 jan 3 boeken besteld. 2 geleverd. Bestelnr 3925134. Ik wacht nog steeds op het geld van 1 boek €49,35. Graag per direct overmaken. Bellen en mailen heeft geen zin. Dan maar hier.

8 april 2023

Beste Miranda,

Wat vervelend om te lezen dat je het geld nog niet terug hebt gehad.

We hebben zojuist een creditnota aangemaakt voor het geannuleerde artikel. Het bedrag wordt binnen 14 dagen overgemaakt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je krijgt je geld niet terug en je product ook niet

Ik heb in januari 2023 een bestelling gedaan, deze toen geannuleerd omdat hij na 14 dagen nog niet verzonden was. Ik wacht nu al 4 maanden op mijn geld. Heb hier al twee keer voor gebeld en het zou 'doorgezet worden'. Heb nog steeds geen geld gezien.

Ik bestel hier NOOIT MEER. En ik wil mijn geld terug!!

Bestelnummer is 3911150

7 april 2023

Beste Maxime,

Wat vervelend om te lezen dat je nog geen geld terug hebt ontvangen.

We hebben zojuist een creditnota aangemaakt. Het bedrag wordt binnen 14 dagen overgemaakt.

Geld terug

Een half jaar geleden heb ik mijn bestelling geannuleerd omdat het te lang zou duren dat ik het daadwerkelijk zou hebben. Na geduldig te wachten had ik de €31,50 niet terug gekregen en zelfs na meerdere malen mailen ook nog geen geld terug.

Het klantnummer is: STS2007632
En het bestelnummer is: 3579529

6 april 2023

Beste M.K.,

Wat vervelend om te lezen dat je nog geen geld terug hebt ontvangen.

Onterechte rekening Studystore

Onterechte rekening Studystore

11-7-22 boeken besteld bij studystore, ze zouden geleverd worden op een ander adres in augustus 2022
De boeken zijn niet geleverd in augustus. Heb de boeken 5-9-2022 geannuleerd via de mail (maar die was onbestelbaar) en telefonisch.
Telefonisch was het akkoord.

Vervolgens krijg ik een rekening met vervaldatum 10-08-2022 documentnummer: VF10064732 documentdatdatum 11-07-22 voor het bedrag €439,61 of ik dit wil betalen.

De boeken heb ik elders besteld en de boeken van studystore zijn nooit aangekomen. Na één mailwisseling ben ik wel even gaan kijken in mijn reclamefolder en daar stond wel dat er iets is afgeleverd ruim 14 dagen na mijn annulering.
Maar er is niks in ontvangst genomen.
Dus, het lijkt me onterecht dat ik moet gaan betalen voor iets wat ruim van te voren geannuleerd is en wat niet geleverd is.
Heb wel contact (is ook zeer lastig met studystore) gehad met een medewerker maar die vindt dat ik gewoon moet betalen. Heb nu een tweede aanmaning gehad met 40 euro verhoging.
Ik zou graag hebben dat deze rekening vernietigd wordt.

Kitty Roos

6 april 2023

Beste Kitty,

Wij vinden het vervelend om te horen dat het zo is gelopen, sorry hiervoor!

Wij hebben een creditnota van € 439,61 aangemaakt, dit bedrag wordt verrekend met de openstaande factuur waardoor het openstaande saldo op € 0,- komt te staan.

Geld niet ontvangen

Na meerdere keren contact te hebben gehad met de chatservice is mij medegedeeld dat op 06-02-2023 een creditnota is aangemaakt. Deze creditnota is tot op heden niet zichtbaar in mijn facturen. Inmiddels is het begin april en heb ik nog steeds mijn geld niet terug..

Mijn klantnummer is 1245396. Creditnotanummer zou VRR263588 moeten zijn werd mij medegedeeld.

5 april 2023

Beste Jade,

Sorry voor het ongemak!

Wij maken het openstaande tegoed van € 190,48 binnen 14 dagen aan je over.

Nooit geld terug gekregen

Ik heb op 30 augustus een aantal boeken besteld (bestelnummer 3460436). Mijn wettenbundel is echter nooit binnen gekomen. Na contact te hebben gehad met Studystore hebben zij aangegeven dat er inderdaad wat mis is gegaan. Ik heb aangegeven dit boek te willen annuleren en dat zouden ze doen. Een paar maanden later was dit geld nog niet gestort en heb ik ze weer gebeld, ik had inderdaad nog krediet openstaan maar er was (weer) wat aan hun kant foutgegaan en binnen een paar weken zou dit op mijn rekening staan. Dit was voor februari. Ik heb vandaag weer gebeld en kreeg (heel vreemd) 3 verschillende verhalen te horen. Eerst kreeg ik te horen dat ik inderdaad dit krediet van 61,82 openstaan, om dit meteen te regelen werd ik in de wacht gezet. Toen de medewerker terug kwam kreeg ik eerst te horen dat het krediet al was verekent met andere zaken, echter kon niemand mij vertellen wat voor zaken dit waren. Mijn andere bestelling is ook gewoon via ideal betaald zonder iets te verrekenen. Daarna vertelde hij dat het boek in December alsnog is verstuurd en ontvangen. Ik heb voor December al aangegeven te willen annuleren en heb ook nooit wat ontvangen. Toen ik zei dat mij is toegezegd mijn geld terug te krijgen werd mij verteld dat dit gewoon niet ging gebeuren.

5 april 2023

Beste Eline,

Sorry voor het ongemak!

Wij gaan er voor zorgen dat het bedrag van € 61,28 binnen 14 dagen naar je wordt overgemaakt.

Terugbetaling

Op 31 januari een boek besteld via Studystore, met het volgende ordernummer 3966787. Zoals een hoop andere mensen het boek nog niet geleverd gekregen. 3 keer gebeld om de bestelling te annuleren maar dit was helaas niet mogelijk. Aangezien het boek nog steeds niet geleverd is wil ik graag mijn geld terug.

31 januari 2023

Beste Lana,

Sorry voor het ongemak!

Wij hebben de order geannuleerd en een creditnota van € 56,32 aangemaakt. Dit bedrag maken wij binnen 14 dagen aan je over.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zou al in februari mijn geld terug…

Zou al in februari mijn geld terug krijgen.
Nu heengebeld waar het blijft pas nu een creditnota gemaakt die ze binnen 7dagen werkdagen zouden moeten uitbetalen.
Bij vragen of het eerder kan aangezien ze al telaat zijn word gewoon opgehangen...

Graag bestelnummer 3891350 zo snel mogelijk uitbetalen...

4 april 2023

Beste Jeffrey,

Bedankt voor je bericht!

Op 4 april 2023 hebben wij een creditnota van € 52,51 aangemaakt, dit bedrag maken wij binnen 14 dagen aan je over.

Geld terug

Afgelopen september enkele boeken besteld en betaald, 1 boek kwam echter nooit binnen en deze heb ik dan ook geannuleerd. Nu is het ondertussen april en krijg ik nog voor ordernummer 3602909 €80,75. Meerdere malen contact gezocht zonder een oplossing te krijgen en met beloftes dat het geld terug gestort gaat worden en nu krijg ik een mail dat ze per 1 mei alle accounten gaan verwijderen. Ik verwacht dit bedrag nog terug. Mocht dit niet gebeuren zal ik een incassobureau inschakelen voor het einde van de week.

4 april 2023

Hi Xena,

Bedankt voor je bericht!

Wij hebben op 10 maart 2023 een bedrag van € 80,75 naar je overgemaakt. Wij willen je vragen dit te controleren of je dit in goede orde hebt ontvangen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.