Moest altijd stukje van de stofzuigerzak knippen waarbij zuigkracht niet optimaal was. Nergens de maat, totdat ik deze website ontdekte. Snelle levering en keurig verzorgd.
Det här tycker kunderna
Ik heb een borstel van Miele besteld, de bezorging was snel, hoewel op de borstel de naam Miele erop staat lijkt de borstel lijkt niet een origineel van Miele te zijn. Ergste is dat de borstel niet me... Se mer
Ik had hier laatst voor mijn moeder stofzuigerzakken voor een oude Miele stofzuiger besteld die ik niet 1,2,3 ergens kon vinden. Omdat ik het typenummer intoetste op Google, kreeg ik deze site te zien... Se mer
Heel vreemd om niet online te hoeven betalen. Wat zou de strategie hier achter zijn. Ik lees al over aanmaningen, dubbele betalingen. Ik heb besteld en betaald via een link in de mail. En ja geen re... Se mer
Företaget har svarat
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles top voor een top prijs
De volgende dag al in huis! Alles paste perfect (we hadden verschillende onderdelen van onze stofzuiger besteld) ! Gewoon top.

Svar från Stofzuigerzak
Geen gratis retour zoals er mee wordt geadverteerd
Vandaag een parketborstel binnen gekregen, meteen teruggestuurd ( nog geen 2 uur na ontvangst) en moest €7,95 betalen. Er staat duidelijk gratis retour. Je moet een barcode hebben en die heb ik niet gekregen.
Toch jammer.
Super netjes opgelost, daarvoor mijn dank, mijn fout, wist niet dat je moest aanmelden voor de retour zending en dan een barcode zou ontvangen, daarvoor mijn welgemeende excuus!!!

Svar från Stofzuigerzak
Zeer goede service..Mijn bestelling was…
Zeer goede service..Mijn bestelling was niet door post bezorgt en meteen nieuwe zakken gehad .Terwijl ik ze nog niet betaalt had .. Kan deze winkel zeker aan raden ..

Svar från Stofzuigerzak
Uitstekende service en zeer goede en…
Uitstekende service en zeer goede en vlotte communicatie. Komen hun afspraken na.
Dit bedrijf is zeker de 5 sterren waard.
TOP

Super reliable company
Super reliable company. I received the bags at home within 24 hours! You pay only after you received the goods. The bags are very good quality and have good price. I am very satisfied with this company 👍
de 1e bestelling werd door PostNL om…
de 1e bestelling werd door PostNL om onverklaarbare reden retour gestuurd. Dus nooit aangekomen. Daaropvolgend gecommuniceerd met stofzuigerzak.nl hetgeen op een bijzondere prettige wijze verliep. Op iedere mail krijg je direct een prettig antwoord.

Svar från Stofzuigerzak
Voor het eerst besteld, fijne ervaring!
Voor het eerst hier stofzuigerzakken besteld. Omdat ik een vrije kleine brievenbus heb, vroeg ik of de briefpost omgezet kon worden naar pakketpost. Ik kreeg vlot reactie en de kosten voor het pakket werd door Stofzuigerzak voor rekening genomen. Snel en heel netjes geholpen, top!

Geweldige service en klantvriendelijk
Geweldige service, goed product. In eerste instantie had ik de verkeerde maat besteld en direct werd mij de juiste maat toegestuurd. Juiste product binnen nog voordat dat foute retour was. Bedrijf reageert ook heel erg snel en klantvriendelijk op mailtjes. Top

Svar från Stofzuigerzak
September 2022 was de pistoolgreep van…
September 2022 was de pistoolgreep van mijn stofzuiger kapot. Een nieuwe besteld bij Stofzuigerzak en die paste perfect. Het luchtschuifje zat vrij los en viel er soms af. Ik dacht dat het zo hoorde, het was immers een imitatie pistoolgreep. Gisteren was het schuifje spoorloos verdwenen en vroeg ik Stofzuigerzak of ik die los kon bestellen. Dat kon helaas niet maar men zei me dat het vanaf het begin al niet voor had mogen komen. Vandaag een nieuwe pistoolgreep ontvangen! Complimenten voor deze service!
Geen verzendkosten en achteraf betalen.
Makkelijk besteld. Geen verzendkosten. Achteraf betalen via link in de mail. Zaterdag besteld woensdag geleverd (voor mij prima). Na betaling meteen mail voor korting op de volgende bestelling.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.