Bestilte to frakker, fik kun en, som skal til affalds container med det samme. Kvaliteten er forfærdelig, der står at den er vandtæt, fuldstændig løgn, stoffet er bare tynd bomuld, jeg bestilte størr... Se mer
Det här tycker kunderna
Firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę . Tandetna odzież z Chin a rozmiary 2 razy zaniżone . Nie można się telefonicznie dodzwonić . Nie ma możliwości zwrotu zakupionych towarów w danym kraju . Jed... Se mer
DENNE WEBSIDE SKAL ABSOLUT IKKE HAVE NOGEN STJERNER. HOLD JER FRA DENNE WEBSIDE. HJEMMESIDEN ER OPRETTET I DANMARK UDEN CVR. PENGENE BLIVER HÆVET FØR VAREN SENDES. DER ER INGEN SVAR PÅ HENVEN... Se mer
Fortryder jeg har købt, hos jer I har stadig ikke givet Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec Det simpelthen over alt kritik i svare ikke på mine beskeder hellere, og lader der går flere dage sel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Velkommen til StilfuldMode - din danske modeoase for stilbevidste kvinder! Vi er din dedikerede dametøjsbutik, hvor skønhed, kvalitet og stil forenes. Hos StilfuldMode tror vi på, at mode er en kunstform, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres unikke personlighed og styrke. Vores mål er at tilbyde et omfattende udvalg af moderigtige tøjstilarter, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du er på jagt efter en sofistikeret kjole til en særlig begivenhed eller et afslappet og tidløst hverdagsoutfit, har vi noget, der vil fremhæve din skønhed og udstråling. Vi værdsætter vores kunder dybt, og derfor tilbyder vi enestående service og personlig vejledning, så du kan finde det perfekte look, der passer til netop din stil og kropsform. Vi mener, at alle kvinder fortjener at føle sig godt tilpas og selvsikre i deres tøj - uanset størrelse, form eller budget. StilfuldMode stræber efter at være en del af en bæredygtig modebevægelse. Vi samarbejder med ansvarsbevidste mærker, der deler vores engagement i miljøvenlige og etiske produktionsmetoder. Besøg vores butik, og lad dig fortrylle af en verden af mode, hvor stil og skønhed mødes. Tak for din interesse, og vi ser frem til at være din foretrukne destination for stilfuld tøjshopping hos StilfuldMode!
Kontaktuppgifter
Andra tittade också på
Jeg bestilte et par sko som viste sig…
Jeg bestilte et par sko som viste sig at have en helt forkert pasform.
Da jeg ville returnere dem fik jeg besked på, at det ikke kunne svare sig da jeg skulle betale for returfragt til Kina.
Så blev jeg lige snydt der !
Sindssyg dårlig service.
Ingen service
Tøj, der er så småt at det virker som børnestørrelser. Ingen ombytning. Retur kun til Kina.
Køb ikke noget her som almindelig forbruger.
Har købt et par sko som er virkelig…
Har købt et par sko som er virkelig dårlig kvalitet og har fået samme besked mht returnering som de øvrige anmeldelser.
Køb ALDRIG derfra!!
Jeg føler mig snydt!
Jeg bestilte en vinterfrakke og beregnede størrelsen ud fra det målskema Stilfuld Mode stiller til rådighed. Da den ankom viste det det sig, at den var et til to numre for lille. Det vil koste omtrent lige så meget at sende frakken tilbage til Kina, som frakkens pris. Jeg fik tilbudt 30% på mit næste køb, hvis jeg ville beholde frakken, men der bliver ikke noget næste køb. Desuden var den besked, jeg fik næsten uforståelig - sikkert oversat til dansk af en robot.
Står med et pat støvler til min kæreste…
Står med et pat støvler til min kæreste som er for små. Efter lang tid har de nu svarer at jeg sørme skal sende skrivelse retur til Kina for retur label hvorefter de finder ud af hvad jeg vil kunne få returneret. Det er udgifter de mener er meget høje og måske overstiger varens pris. Som plaster på såret tilbyder de nu 30% på min ordre.
Jeg har nu skrevet til dem med store bogstaver. Hvad er det for en service !!!!. Bad dem om at sende mig mine penge og så aldrig mere handle der….
Det udsætter man ikke sine kunder for. Så lad endelig være med at handle der!!!!
0 stjerner herfra😡😡😡
Sonja Skals
Odense
Hold.Jer.langt.væk
Hold.Jer.langt.væk. Dette er Kina firma i forklædning. Dårlig kvalitet af varer og returvarer skal returneres til Kina hvilket koster mere end varens pris. Har kæmpet med dem på mail, men efter ca 15 mails opgiver jeg nu.
Køb aldrig her
Jeg har ikke fået mit produkt jeg bestilte for 3 uger siden. Kan ikke komme i kontakt med dem eller få noget som helst at vide. De har trukket pengene. Vil ikke anbefale virksomheden til nogen!!!!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Virkelig ringe kvalitet, og pasform. Købte leggings med for. Mega korte mega små og en i underlig form. Kunne ikke returnere. Ringe service. Køb et andet sted, det er ikke noget værd.
Ekstremt dårlig service
Ekstremt dårlig service, har 2 skjorter der er for små, men hvis jeg vil sende dem retur koster portoen mere end varens pris 🤬🤬
Vildledende markedsføring.
Jeg har lige modtaget et par sko men de lever på ingen måde op til beskrivelsen. De har sendt et par plastik sko der kan holde max. en uge.
Jeg sender en klage til Forbrugerombudsmanden om vildledende markedsføring.
Jeg afventer stadigvæk to forsendelser…
Jeg afventer stadigvæk to forsendelser som jeg har betalt for og ja - telefonen virker ikke.Virkelig dårlig og de regarer ikke på mail henvendelser. Her handler jeg selvfølgelig aldrig igen.
Firmaet her er bund uhæderlige
Firmaet her er bund uhæderlige. Jeg har betalt for en vare der ikke er leveret og det er ikke muligt at komme igennem til dem på telefon. Deres adresse er tilsyneladende falsk og de findes ikke i CVR.dk.
Jeg har talt med politiet og det er muligt at indgive anmeldelse mod dem.
Mine penge er formentlig tabt men er der andre på trustpilot der vil være med til en samler anmeldelse, vil jeg gerne stå for det. Skriv eventuelt til mig på siden herog jeg går videre med sagen.
Den største fejl jeg nogensinde har…
Den største fejl jeg nogensinde har gjort. Bestiller varene på en dansk hjemmeside får vare hjem nogle støvler i den ringeste kvalitet ever, har brugt deres vejledning om hvilke størrelse jeg skylle have. Men de passer af h til. Skriver til dem at jeg gerne vil refundere dem og have mine penge tilbage. Får svar at de skal sendes til Kina. SÅ KØB ALRDIG FRA DETTE WEBSIDE FUP OG FAKTA OG RIGTIG DÅRLIG KUNDE SERVICE OG KVALITET AT VARENE.
NUL STJERNER
NUL STJERNER - FUP FUP FUP
varen er fra Kina, sølle kvalitet og alt for lille - og varen skal returneres til... KINA. Man tror jo det er løgn.
Jeg har bestilt en jakke den 8
Jeg har bestilt en jakke den 8. december hos Stilfuldmode åbenbart et svindel firma - ærgerligt - pengene er trukket jeg har ikke fået jakken.
Jeg har skrevet en mail og jeg har ringet men intet svar.
Hold jer langt væk fra det firma med falsk adresse i Haderslev.
Hilsen
Ullamia Rose Rasmussen
PS: efterfølgende har jeg modtaget varen som er ok. Hvis jeg havde kendt til den lange leverings tid og oprindelsesland havde jeg ikke bestilt varen.
Fup firma fra Kina
Er meget utilfreds. Burde selvfølgelig have fulgt mavefornemmelsen og tjekket trustpilot først. De oplyser ingen steder at varerne kommer fra Kina, det kan man først se når man får tracking nr, som desuden ikke virker. Jeg har ikke modtaget varen, jeg forventer den kommer. Men i væsentlig ringere kvalitet end hvis den stammede fra Danmark. Når man ved det stammer fra Kina, er alle deres produkter til overpris. Man kan lige så godt købe hos SHEIN til en brøkdel af prisen. Nogle billeder er endda fra SHEIN, Hvis ikke varen er modtaget snarest, har jeg tænkt mig at gå gennem banken og lave en indsigelse på købet. Da jeg ikke har betalt for et dårligt produkt fra Kina, som ingen steder oplyses, at der er der alting kommer fra.
Fortryder jeg har købt
Fortryder jeg har købt, hos jer
I har stadig ikke givet
Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec
Det simpelthen over alt kritik i svare ikke på mine beskeder hellere, og lader der går flere dage selvom i siger vil vende tilbage efter 2 hverdage! Folkens aldrig køb af dem!
Dårlig kundeservice ja denne butik burde
Politi anmeldelse 🤬 for snyd og bedrag
Køb ikke deres møg.
Det er noget være møg, du kan ikke annullere købet, de trækker penge inden ordre er sendt, du kan ikke få deres cvr nr. Eller noget..De er flere dage om at svare på mails, og digter afdelinger der ikke er, og bruger ord for at lyde kloge, men det hænger bare ikke samme.. brug ikke jees penge dér.. man kan ikke ringe til deres tlf. Nr. Eller noget.. og der ligger ikke nogen butik på adressen.. har anmeldt dem, via min bank. Og er også i gang med at kontakte SKAT osv.
Dårlig service
Dårlig service! Anbefaler ikke at købe noget der. Varen kom alt for sent..fra Hongkong. Størrelsen var i miniature udgave, så skal jeg sende det retur til Hongkong, og de Sender pengene retur.. ha..ha.
Og så tilbyder de..30 procent rabat, hvis jeg køber andet fordi Hongkong retursendelsen bliver nok dyrere end selve vare. Bravo.
Fup og svindel.
Fup og svindel.
Super dårlig kvalitet og størrelser der er helt forkerte.
De opgiver falsk adresse i Haderslev.- har selv været forbi adressen, som er bagsiden af Haderskev kommunes jobcenter.
Umuligt at returnere varer, men lover 30% refusion, hvis man vil beholde varene- men der kommer bare ikke nogle penge retur.
Er blevet ved med at maile til dem, men får den samme mail tilbage om at min klage er sendt til
deres “ bekymringsafdeling” med svartid på 2-3 arbejdsdage.
Kan kun opfordre til at holde sig langt væk fra denne kina webshop.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.