Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę . Tandetna odzież z Chin a rozmiary 2 razy zaniżone . Nie można się telefonicznie dodzwonić . Nie ma możliwości zwrotu zakupionych towarów w danym kraju . Jed... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

DENNE WEBSIDE SKAL ABSOLUT IKKE HAVE NOGEN STJERNER. HOLD JER FRA DENNE WEBSIDE. HJEMMESIDEN ER OPRETTET I DANMARK UDEN CVR. PENGENE BLIVER HÆVET FØR VAREN SENDES. DER ER INGEN SVAR PÅ HENVEN... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fortryder jeg har købt, hos jer I har stadig ikke givet Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec Det simpelthen over alt kritik i svare ikke på mine beskeder hellere, og lader der går flere dage sel... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

Velkommen til StilfuldMode - din danske modeoase for stilbevidste kvinder! Vi er din dedikerede dametøjsbutik, hvor skønhed, kvalitet og stil forenes. Hos StilfuldMode tror vi på, at mode er en kunstform, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres unikke personlighed og styrke. Vores mål er at tilbyde et omfattende udvalg af moderigtige tøjstilarter, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du er på jagt efter en sofistikeret kjole til en særlig begivenhed eller et afslappet og tidløst hverdagsoutfit, har vi noget, der vil fremhæve din skønhed og udstråling. Vi værdsætter vores kunder dybt, og derfor tilbyder vi enestående service og personlig vejledning, så du kan finde det perfekte look, der passer til netop din stil og kropsform. Vi mener, at alle kvinder fortjener at føle sig godt tilpas og selvsikre i deres tøj - uanset størrelse, form eller budget. StilfuldMode stræber efter at være en del af en bæredygtig modebevægelse. Vi samarbejder med ansvarsbevidste mærker, der deler vores engagement i miljøvenlige og etiske produktionsmetoder. Besøg vores butik, og lad dig fortrylle af en verden af mode, hvor stil og skønhed mødes. Tak for din interesse, og vi ser frem til at være din foretrukne destination for stilfuld tøjshopping hos StilfuldMode!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fup og svindel !!!

Bestilte to frakker, fik kun en, som skal til affalds container med det samme. Kvaliteten er forfærdelig, der står at den er vandtæt, fuldstændig løgn, stoffet er bare tynd bomuld, jeg bestilte størrelse L, men i dette firma svarer det til XXS.
På billedet er en lang frakke, faktisk er en kort jakke. Det er klart, at de tager billeder af en god tøjmodel og lokker dermed kunder og skribler derefter forfærdelige produkter, skåret i halve og af dårligt materiale. Jeg køber aldrig online fra Kina igen!

12 augusti 2024

KØB ALDRIG HOS STILFULDMODE

Jeg har den 10.7. og 11.7. fået ordrebekræftelse på på i alt 3 køb. Blev så glad, da jeg så hjemmesiden et dansk firma i Haderslev med telefonnummer. Kigger normalt altid på TRUST - havde jeg da bare gjort det. Modtaget flere mails, at nu var ordren på vej, spor din pakke, hvilket bare ikke er muligt. Lige meget hvornår man ringer, lyder der bare en optaget tone.
Jeg følger mig ført bag lyset, idet varerne kommer fra Kina. Jeg ville aldrig have bestilt varerne, hvis man havde oplyst det. Skrevet en klage, da man har hævet penge den 12.7. for 2 af købene og 15.7. for det sidste køb, denne klage har man ikke besvaret. I dag har vi den 31.7. og jeg har kun modtaget en pakke. Finder jeg uforskammet. Vil prøve at henvende mig til TV2.
Med venlig hilsen
Lilian

10 juli 2024

Stop denne hjemmeside.

Aldrig har jeg oplevet så dårlig en hjemmeside - produkterne lever slet ikke op til kvalitet, størrelse og materiale.
Jeg har modtaget et par sko - købt til min far og som han slet ikke kan bruge. Derfor har jeg bedt om at få returneret beløb og jeg vil sende skoene tilbage. Det viser sig, at skoene skal sendes til Kina. En langsommelig og dyr returnering. Beskeden fra Stilfuldmode er at de ikke kan tage varen tilbage. Derimod tilbyder de mig 30% på mit næste køb, som aldrig bliver virkelig. Utrolig dårlig firma. Netop derfor trustpilot - tjek før køb hos firma.

15 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har lige købt nogle sandaler ved…

Har lige købt nogle sandaler ved stilfuldmode.dk.
De svarer ikke til billedet på deres hjemmeside.
Produktet er er så dårligt at de ryger i skraldespanden.
Vil nok lige forbi politiet. For at høre om man kan gøre noget.
Hvis man kunne gi minus 10 oplevelse. Fik de det.
Vil ikke anbefale firmaet.

16 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Find et andet sted at handle.

Find et andet sted at handle.
Firmaet ser ud til at ligge i Haderslev, men det er nok en fupadresse. Man kan ikke komme i kontakt med dem.
Varen svarede slet ikke ikke til billedet. Kopivare
Lang leveringstid - tilsyneladende fra Kina.

19 april 2024

Jeg ville ønske der fandtes 1/4 stjerne

Jeg ville ønske der fandtes 1/4 stjerne, en hel stjerne er bestemt for meget.
Firmaet lover LEVERING 5-6 dage
men først efter 19 dage kom varen.
Firmaet ligger i Danmark, har SE-nr i Malmø
og varen kommer fra Kina.
Fusk som det er var der ikke medsendt en retur anordning.
Min vare skulle være bomuld og polyester, men den er så tynd, at det er lige før den er gennemsigtig og endnu værre er, der er en vævefejl, jeg vil tro det er en 2. sortering.
Billederne på hjemmesiden er bare så flotte,
men når varen kommer ligner det en sæk.
Jeg er virkelig skuffet og vil aldrig købe mere og vil hermed advare andre.

25 april 2024

ADVARSEL!

ADVARSEL!
Stilfuldmode.dk er et fup firma! Firmaet er IKKE dansk, men formodentlig kinesisk, og varen elendig kvalitet.
Jakken var for lille, ikke det materiale der var annonceret med, ikke den rigtige farve, i det hele taget ikke i nærheden af det produkt der var på billedet.
Returnering så godt som umuligt!!!

16 april 2024

Stilfuldmode 0 stjerne

Jeg har lige sendt denne mail til Stilfulmode:

Mit ordre fra den 19.02.2024 er ikke blevet leveret endnu. Jeg overvejer politianmeldelse af jeres firma,
og jeg vil også på det kraftigste advare andre på Trustpilot ,mod at handle i jeres firma.
Der er blevet trukket pengene på min konto samme dag i kom i bessiddelse af mit Visa kort nummer, og jeg har aldrig set varene. Det kan sammenlignes med et tyveri. Jeg har ingen garanti, at i ikke vil bruge min konto som tage selv buttik.

Jeg vil MEGET gerne høre fra jer!
Pas på, det er svindelfirma, og dine penge er bare væk.

26 april 2024

Pas på med dette firma!!

Pas på med dette firma!!
Stilfuld...dk? dk not, min jakke blev sendt fra Kina.
De er lige glad med dig, deres telefon er fup, og virker ikke, ens pakke bliver bare lagt udenfor, uden at man på deres hjemmeside, bliver informeret herom, min pakke blev leveret kl. 3 om natten, og man får bare en mail, ikke sms. har prøvet at skrive til dem, idet jeg først ser min mail ved middagstid, og der var min pakke væk.
Da jeg skrev til dem herom, var svaret: Har du tjekket dine naboer? og ja det havde jeg, lige siden har de ignoreret mine mails. havde jeg vidst min pakke ikke kom i pakke boks, (igen det fremgik ikke af deres info, på deres hjemmeside), havde jeg ikke valgt dem til at lever min pakke, men fundet et andet firma.
Jeg venter stadig på svar, tror jeg må vente til jeg dør, for StilfuldMode er friking ligeglad.

4 april 2024

Reverie - Stribet trøje med rund hals × 1 S

Billedet der vises på deres hjemmeside snyder rigtig meget, min vare er så tynd og gennemsigtig selv om det er beskrevet som bomuld og polyester og der er en vævefejl, jeg vil mene det er 2. sortering, meget dårlig kvalitet.
Der er ingen faktura vedlagt og der er ingen retur- rekvisition vedlagt. Fremsendelsen tog 19 dage.
Firmaet er i DK Se-nr. er i Sverige og tøjet kom fra Kina. Jeg kan ikke anbefale at handle med firmaet.

25 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

0 stjerner! Kvaliteter lever absolut ikke op til de billeder de viser på hjemmesiden! Alt er forkert: kvalitet, materiale, modellen, farven! Det man modtager, ligner på INGEN MÅDE billederne. Og når man vil returnere, svarer de ikke. SVINDEL!

22 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Modtaget en pakke fra dem idag, bestilte for 1 måned siden. Lever slet ikke op til hvad man ser på billedet !en gang billig bras😏gir sig ud for at være et dansk firma, men det er billig Kina bras man får😡så blev man så klog 😊

6 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et par mc støvler for Ca 4…

Jeg bestilte et par mc støvler for Ca 4 uger siden og har skrevet og rykket for min bestilling og hver gang lover i 1 til 2 arbejdsdage så har jeg min pakke det har i skrevet til mig 4 gange og jeg har ikke fået min vare endnu virklig en dårlig service jeg føler mig holdt til nar

5 april 2024

Tøjet

Tøjet - og særligt kvaliteten - levede ikke op til forventningerne.
Derudover tog leveringen næsten 3 uger.
Ydermere besvares henvendelser vedr. Ordren ikke.

4 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

jeg har bestilt bluser der fra de var…

jeg har bestilt bluser der fra de var for små og jeg sendte dem tilbage på adr der stod på pakken og jeg har skrevet så mange gange for at få pengene tilbage de skrev at jeg kunne få 40% men jeg har ikke set nogle da jeg har købt for 1054 kr er det jo ikke meget at få til bage så køb aldrig noget derfra

24 mars 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.