Bestilte to frakker, fik kun en, som skal til affalds container med det samme. Kvaliteten er forfærdelig, der står at den er vandtæt, fuldstændig løgn, stoffet er bare tynd bomuld, jeg bestilte størr... Se mer
Det här tycker kunderna
DENNE WEBSIDE SKAL ABSOLUT IKKE HAVE NOGEN STJERNER. HOLD JER FRA DENNE WEBSIDE. HJEMMESIDEN ER OPRETTET I DANMARK UDEN CVR. PENGENE BLIVER HÆVET FØR VAREN SENDES. DER ER INGEN SVAR PÅ HENVEN... Se mer
Fortryder jeg har købt, hos jer I har stadig ikke givet Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec Det simpelthen over alt kritik i svare ikke på mine beskeder hellere, og lader der går flere dage sel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Velkommen til StilfuldMode - din danske modeoase for stilbevidste kvinder! Vi er din dedikerede dametøjsbutik, hvor skønhed, kvalitet og stil forenes. Hos StilfuldMode tror vi på, at mode er en kunstform, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres unikke personlighed og styrke. Vores mål er at tilbyde et omfattende udvalg af moderigtige tøjstilarter, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du er på jagt efter en sofistikeret kjole til en særlig begivenhed eller et afslappet og tidløst hverdagsoutfit, har vi noget, der vil fremhæve din skønhed og udstråling. Vi værdsætter vores kunder dybt, og derfor tilbyder vi enestående service og personlig vejledning, så du kan finde det perfekte look, der passer til netop din stil og kropsform. Vi mener, at alle kvinder fortjener at føle sig godt tilpas og selvsikre i deres tøj - uanset størrelse, form eller budget. StilfuldMode stræber efter at være en del af en bæredygtig modebevægelse. Vi samarbejder med ansvarsbevidste mærker, der deler vores engagement i miljøvenlige og etiske produktionsmetoder. Besøg vores butik, og lad dig fortrylle af en verden af mode, hvor stil og skønhed mødes. Tak for din interesse, og vi ser frem til at være din foretrukne destination for stilfuld tøjshopping hos StilfuldMode!
Kontaktuppgifter
Andra tittade också på
Kinesisk firma med Dansk…
Kinesisk firma med Dansk dækadresse.Grotesk ringe kundeservice og uden reel returret!!!!!
SCAM - Lad dig ikke snyde
SCAM - de viste varer får du aldrig. Du får noget billigt kopi og du kan ikke returnere det. Hold dig væk.
Hold jer fra denne webside
DENNE WEBSIDE SKAL ABSOLUT IKKE HAVE NOGEN STJERNER.
HOLD JER FRA DENNE WEBSIDE.
HJEMMESIDEN ER OPRETTET I DANMARK UDEN CVR.
PENGENE BLIVER HÆVET FØR VAREN SENDES.
DER ER INGEN SVAR PÅ HENVENDELSE TRODS GENTAGNE HENVENDELSE OG VARER OG STØRRELSE SVARER PÅ INGEN MÅDE TIL BESKRIVELSE.
HUSK - Ifølge forbrugerbeskyttelsesreglerne her i DK og EU er man omfattet af fortrydelsesret, da websiden er opført i Danmark.
GØR INDSIGELSE IGENNEM DIN BANK.
Ville give nul stjerner om muligt
Ville give nul stjerner om muligt.
Totalt fusker firma.
Bestilte varme leggings og fik en elendig kopi der hverken svarede til foto eller størrelses guide. Skæve i syningen på benet og bare så dårlig kvalitet.
Ved reklamering fik jeg besked på at hvis de skulle returneres skulle de sendes til afsender, som er i Kina, for egen regning!
Sendte billeder af bulserne som de fuldstændig ignorerede.
Deres kommentarer på mails var bare de samme hver gang.
Returner til Kina eller få 20 % retur af købsprisen. Dette blev sat op til 30 % ved vedvarende korrespondance.
Den adresse der står på deres hjemmeside er det åbenbart ikke noget på.
Totalt fusk !!!
Hold jer laaangt væk!!
Hold jer LANGT væk!!!
Hold jer LANGT væk!!!
Kina-tøj. Returnering ubetaleligt.
Lang levering. Returnering koster mere end produktet
Lang levering.
Hævede beløb længe før varen blev leveret.
Produkt var ikke som forventet.
Returnering skal ske til Kina og vil koste mere end varens værdi
Tilbage i November sidste år bestilte…
Tilbage i November sidste år bestilte vi et par støvler. De dukkede aldrig op, trods gentagne henvendelser skete der intet. Firmaet blev ved med at sige at varen ville komme om 2-3 dage. Jeg vil på det kraftigste fraråde at købe noget hos dette firma. Det er i min optik svindel. Ingen cvr nr, og hjemme siden er registreret i udlandet hos en privat person. Heldigvis betalte vi med Paypal og vi fik vores penge reur.
Firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę…
Firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę . Tandetna odzież z Chin a rozmiary 2 razy zaniżone . Nie można się telefonicznie dodzwonić . Nie ma możliwości zwrotu zakupionych towarów w danym kraju . Jedyną opcją która proponuje firma jest wysłanie na własny kosz zakupione towary do Chin .
Odradzam wszystkim kupowania produktów przez ta stronę internetową !!!
Useriøst foretag,ingen fungerende…
Useriøst foretag,ingen fungerende telefon,prøvet i 5 dage ,ingen svarer... levering ikke 4til 5 hverdage...3 til 4 uger er nærmere det korrekte. Et meget dårligt firma.
Vil ADVAREalle om at handle der...I bliver bare skuffede og mister eventuelle betalinger.
Returnere skal sendes til KINA??? PÅ JERES REGNING...NEJ HOLD JER VÆK FRA DETTE SCI DLERFIRMA
Jeg kan ikke anbefale Stilfuld mode…
Jeg har købt et par vinter leggins som bestemt ikke levede op til billederne hos Stilfuld mode. De skulle være en str L men var nærmere en str. S og i dårlig kvalitet. De slår sig op på at være en dansk butik men de var fra Kina . Så jeg kunne ikke få mine penge retur og heller ingen returrabel.jJeg kan bestemt ikke anbefale denne butik.
Total dårlig service og produkter
Total dårlig service og produkter. Køb aldrig fra dem, du kan heller ikke returnere. Helt forkert beskrivelse af varer og størrelser.
KØB ALDRIG NOGET HER
KØB ALDRIG NOGET HER, DE ER ET FUP FIRMA,. FÅR IKKE VARER FRA DEM.....🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Værste oplevelse af handel på nettet til dato.
Jeg har lamgt om længe modtaget mine støvler nu FRA Hong Kong. De er meget derefter. Kina kvalitet. Og meget smalle så også Kina størrelse. De er stramme og smalle selv om jeg har bestilt en str større end jeg normalt bruger fordi det gør jeg som regel i vinter støvler. Jeg er ikke tilfreds. Vidste jeg det var et produkt fra Kina havde jeg ikke købt det. Slet ikke til så mange penge. Er ked af mit co2 aftryk for så dårlig en vare. Er ked af i ikke informerede mig om at jeg handlede fra Kina. I kaldte jer Aalborg modehus. Da jeg lavede handlen nu hedder i noget andet. I er svære at gennemskue. Og skrev en meget flot tekst om de her rædsomme støvler som jeg købte. De er også stenhårde i sålen. Slet ikke i stil med jeres beskrivelse af komfortable støvler. Øv. 400 kr og et tons co2 fattigere, stadig på jagt efter gode støvler. Kan det være lovligt det i har gang i? Det er falsk markedsføringen. Og hvis jeg kan så anmelder jeg jer.
Havde købt julegave til min mor
Havde købt julegave til min mor. Hun døde lige inden jul. Men stilfuldmode vil have jeg skal sende den til Kina til deres leverandør.
Hvilket nok går op i fragt . De har tilbudt 30% på den næste ordre🙁
Stilfuldmode er en side jeg langtfra kan anbefale!!!!!!!!
Desværre skal man give en stjerne
Desværre skal man give en stjerne, selvom de ikke fortjener en eneste stjerne!!!
Jeg hoppede desværre også i med begge ben. Normalt plejer jeg, at tjekke hjemmesider ud på Trustpilot, men fik ikke gjort det denne gang, og det fortryder jeg så nu.
Jeg bestilt en vinterjakke d. 10 januar 2024, pengene trukket d. 11 januar 2024, og jeg har stadig ikke modtaget min vinterjakke :-(
ingen vare modtaget - mobil nummer eksisterer ikke
Har ikke fået min vare, når jeg ringer eksisterer nummeret ikke - har ikke fortjent en eneste stjerne, kan ikke fjerne den stjerne jeg kom til at trykke på.
Fup firma
Fup firma. HOLD JER VÆK. Min 11 årige datter havde selv fundet og betalt for et par vinterstøvler. Vi havde købt et par ECCO støvler til hende, men hun ville hellere have dem her.
De var alt for små fordi at de kommer fra Kina. De tilbud først at bytte til en anden varer. Nej tak. Så ville de være så søde at give os 30%. Nej tak. Så tilbud de 40% for vi skulle jo selv betale returfragten til Kina.
Det skriver de intet sted på deres hjemmeside og det er i øvrigt heller ikke lovligt.
Jeg har bedt nævnenes hus om at undersøge dette fup firma nærmere, fordi jeg synes ikke det kan være rigtigt at disse typer firmaer kan få lov til at snyde deres kunder.
Dette er kinesiske varer !!!
Dette er kinesiske varer !!!
Penge bliver trukket ved bestilling, du modtager ikke ordrebekræftigelse og ingen faktura . Sko str 41 svarer til str 38/39 i dk varer kommer efter ca 3 uger pakke kommer fra Hong kong ??
Jeg kan ikke anbefale at købe ind her
Rigtig dårlig service
jeg har fortrudt et køb og skrev til…
jeg har fortrudt et køb og skrev til dem ,de skrev tilbage jeg ville få svar 2 dage efter nu er der gået 4 dage og har intet hørt de har ikke sent varen ,men trukket 449 kr ,det firma stjæler jo mine penge, sådan et firma burde lukkes ned omgående ,det sgu sørgeligt FØJ siger jeg bare ,,håber de får en ,dårlig smag i munden
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.