Köpte en robotgräsklippare A15v från stiga.com och den fungerade inte alls. Kopplade inte till laddastationen. Det enda jag kan göra är att maila in och vänta på eventuella svar. Jag tycker det är en... Se mer

Smidigt att beställa men hur jag än tryckte på föreslagna batteripaket så fanns det inget sätt att välja dom så jag kunde köpa maskin o batteri med laddare samtidigt. Så det blev att beställa mask... Se mer
Enkelt och smidigt att genomföra beställning. Jag köper enbart STIGA produkter sedan jag upptäckte deras batteridrivna trädgårdsmaskiner: Lätthanterliga, miljövänliga, roliga att använda, effektiva o... Se mer
Har ej kommit snö så jag kunnat köra den. Lätt att förstå sig på snöslungan. Inga frågetecken behöver uppstå. Allt ser väldigt bra ut avseende kvalité. Lätt att starta. Lätt att ladda och att ta... Se mer
STIGA is a leader in designing and making a wide range of powered garden equipment, distributed across Europe and beyond. Everything we create is taking inspiration from nature and bringing engineering innovation to the world of gardening. We are green-fingered engineers, with the hearts of gardeners.
We believe that collaboration and feedback are the key to continuous improvement and value creation, for you and us.
Order online or in-store and have your products delivered to your door, ready to use.
Buy online and choose your preferred pick-up location.
Pay in instalments easily, flexibly and securely.
Subscribe to our newsletter and join our community of gardening, nature and technology lovers that's been growing for 90 years. Plus, keep up to date with the latest technology news and seasonal tricks for your garden!
STIGA S.p.A, Via del Lavoro, 31033, Castelfranco Veneto (TV), Italien
Har ägt två Stiga åkklippare tidigare så när det var dags för en ny var valet lätt. Snabb och bra leverans, bra monteringsanvisning.

Svar från STIGA
Något osäker på hur denna klippare kommer att fungera. Det är krångligt och tar förmodligen en heldag att komma igång med klippnin pga montering av referensstation, inställning av klippzoner, uppdatering av programvara mm mm.

Svar från STIGA
Maskinen jag beställde var bra men det tog lång tid innan jag fick den. Dessutom skulle jag hämta den hos ett ombud men den blev levererad till min fakturaadress av någon anledning.
Nästa gång beställer jag en stiga från en återförsäljare istället för på stigas hemsida.

Svar från STIGA
Påminner om den gamla gräsklipparen. Passar oss mycket bra !

Svar från STIGA
Kraftfull maskin, dock fick jag byta till bladet nästan direkt då linan gick av - snöpligt. Men mycket nöjd med mitt köp efter en första vända med maskinen. Den gör det den ska. Vill även nämna selen som något positivt. Efter justering satt den riktigt bra och gav en behaglig arbetsställning.
Smidigt att beställa direkt på Stiga
Enkelt att betala med Klarna när varan levererades.
Levererades snabbt.
Lätt att montera.
Klipper rakt kanske lite ”kärringar”. Har problem med att den stannar. Typ vid ett hinder träd buske. Bumpsensor blockerad får då ställa tillbaka roboten och starta om. Kontaktat min återförsäljare.

Svar från STIGA
Jag har registrerat en av de två Stiga produkter jag nyligen inhandlat.
Den jag har registrerat gick sönder vid andra användningen.
På denna hemsida beskrev jag felet, frågade hur gräsklipparen det gäller, skall repareras.
Bifogade kopia på inköp.
Efter c:a en vecka har jag inte fått någon återkoppling.
Samtidigt är det denna tid vi behöver den inköpta gräsklipparen.
Mvh
Gunnar Hansson
Tel. 070-728 80 00
Jätte svårt att programmera den funkar inte ?
Sen har jag gett den till min dotter hur gör jag för att skriva den på henne så hon kan gå in på mejlen jag får ?
Det var lite trassligt att komma igång. Delvis på grund av att jag kanske missuppfattade vissa delar i instruktionerna men vissa delar var inte heller så tydliga har jag insett så här i efterhand. Men nu börjar känna att jag är på banan och blir nöjdare för varje dag…
Leveransen gick fort och gräsklipparen var mycket bra.
7 dagars leveranstid när det var utlovat 3-5.
Manualen var riktigt dålig i sin vägledning (otydliga steg, dålig översättning, etc)
När väl allt var monterat och den laddats fullt enligt manualen så fungerar den inte. Displayen ger en felkod men ingenstans så finns information om vad felkoden innebär. Inte heller har det skett någon återkoppling från kundtjänst rörande denna trots samtal till dem.
Spaken för att åtgärda problemet sitter inte där manualen visar det och är blå och inte röd som info videon visar. Dvs manual och informationsmaterialet är katastrofalt dåligt utformat.
Tillråga på allt så visar det sig att det saknades även den utlovade dragkroken i leveransen.

Svar från STIGA
Lite svårt att få klipparens programmering, klipptiden på 45min är för kort. Efter laddning och schematid finns kvar så går den inte ut igen, måste ha fler schematider inlagda för att gå ut igen. Butik och personal är jättebra.
SÅMA Uppsala