Banner for STIGA

STIGA Omdömen 6 382

TrustScore 4 av 5

3,8

Köpte en robotgräsklippare A15v från stiga.com och den fungerade inte alls. Kopplade inte till laddastationen. Det enda jag kan göra är att maila in och vänta på eventuella svar. Jag tycker det är en... Se mer

Smidigt att beställa men hur jag än tryckte på föreslagna batteripaket så fanns det inget sätt att välja dom så jag kunde köpa maskin o batteri med laddare samtidigt. Så det blev att beställa mask... Se mer

Enkelt och smidigt att genomföra beställning. Jag köper enbart STIGA produkter sedan jag upptäckte deras batteridrivna trädgårdsmaskiner: Lätthanterliga, miljövänliga, roliga att använda, effektiva o... Se mer

Har ej kommit snö så jag kunnat köra den. Lätt att förstå sig på snöslungan. Inga frågetecken behöver uppstå. Allt ser väldigt bra ut avseende kvalité. Lätt att starta. Lätt att ladda och att ta... Se mer

1. Trädgård

Om STIGA

STIGA Garden care

STIGA is a leader in designing and making a wide range of powered garden equipment, distributed across Europe and beyond. Everything we create is taking inspiration from nature and bringing engineering innovation to the world of gardening. We are green-fingered engineers, with the hearts of gardeners.

We believe that collaboration and feedback are the key to continuous improvement and value creation, for you and us.

Garden experts

Tips & tricks from our lawn and garden experts

All our services for you

White glove

White Glove

Order online or in-store and have your products delivered to your door, ready to use.

Click and collect

Click and collect

Buy online and choose your preferred pick-up location.

Free shipping over €100

Free shipping over €100

Free returns within 14 days

Free returns within 14 days

Klarna

Klarna

Pay in instalments easily, flexibly and securely.

Subscribe to our newsletter and join our community of gardening, nature and technology lovers that's been growing for 90 years. Plus, keep up to date with the latest technology news and seasonal tricks for your garden!

Social

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

6 tn omdömen

Enkel installation

Enkel installation. Klipper bra.

4 augusti 2025

Svar från STIGA

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir alltid glada när våra kunder är nöjda och hoppas du får fortsatt glädje av produkten.

Team STIGA

Köpte en Combi 748e V Kit för 9990 kr…MEN!

Köpte en Combi 748e V Kit för 9990 kr och blev lovad 10% avdrag på köpet för att Stiga fick skicka nyhetsbrev till mig. Ringde till Stiga och frågade varför jag inte fick tillbaka 10% av pengarna, fick då beskedet att jag skulle skicka tillbaka gräsklipparen och göra en om beställning. Frågade då hur man gör det? Stiga ville ha mitt ordernummer och mail så skulle dom skicka info, har inte hört av dom på en vecka. Mycket snack och lite verkstad! Var är mina pengar?

22 juli 2025

Svar från STIGA

Hej Mats, tack för din feedback. Vi förstår att det är frustrerande när kommunikationen dröjer och beklagar att du inte fått svar snabbare. Vi hoppas att situationen har kunnat lösas, men om inte, vänligen kontakta Stigas kundservice igen med ditt ordernummer och e-postadress så hjälper de dig vidare: sweden@support.stiga.com / 0140 677 00

STIGA Team

Det gick snabbt att hämta ut min vara

Det gick snabbt att hämta ut min vara. Däremot har butiken svårt att hinna mad att svara i telefonen då jag ringde först utan framgång.

Men det var kunnig och vänlig personal och trimmer i sig var en dröm att köra.

// Ulla

22 juli 2025

Svar från STIGA

Tack för din positiva feedback!

Team STIGA

Dålig kommunikation mellan klipparen och GPS-sändaren

Pga att vi har fasadtegel på vårt hus så blev det dålig kontakt mellan roboten och GPS-sändaren. Vi har därför annullerat orden och lämnat tillbaka klipparen.

21 juli 2025

Svar från STIGA

Tack för din feedback! Tråkigt att klipparen inte passade er trädgård. Vi hoppas få möjligheten att hjälpa er igen med en produkt som passar bättre.

STIGA Team

Har inte hunnit använda trimmern så…

Har inte hunnit använda trimmern så mycket än, men den är ju en helt annan produkt än den tidigare.

16 juli 2025

Svar från STIGA

Hej Lisbeth, tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd och hoppas att produkten fortsätter göra jobbet på ett smidigt och pålitligt sätt.

Bra redskap.

Lätt, verkar bra redskap och bra för att röja med.
Svår att hänga på selen.
Svår om gräset är för tjockt.

29 juli 2025

Svar från STIGA

Tack för din ärliga feedback! Vi värdesätter din åsikt och kommer att ta detta i beaktning.

STIGA Teamet

Ganska enkel att sätta ihop, klipper bra

Ganska enkel att sätta ihop och klipper bra. Framdrivningen fungerar bra och är lätt att släppa när man behöver dra gräsklipparen bakåt, och det är enkelt att få framdrivningen att åter börja driva gräsklipparen framåt.

31 juli 2025

Svar från STIGA

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din åsikt.

STIGA-teamet

Allt var bra men tillrättalägga ordern…

Allt var bra men tillrättalägga ordern att batterier ej var med vilket dom var på hemsidan.. dom var med vid leveransen. Men när jag skulle registrera dem står det fortfarande att leveransen var utan batteri ochladdare. Jag har inget bevis från golfshopen att jag betalt för batteri och laddare eller är batteri och laddare med i min registrering?
Allan Fredriksson

29 juli 2025

Svar från STIGA

Tack för din ärliga feedback!

Vi beklagar om informationen kring din beställning har varit otydlig.

Vi har nu lyckats få fram din order, och det visar sig att köpet har genomförts via en tredje part. Därför rekommenderar vi att du i första hand vänder dig till återförsäljaren för att säkerställa att leveransen överensstämmer med det som faktiskt beställdes.

Om du har ytterligare frågor är du självklart välkommen att höra av dig till vår kundservice – vi hjälper dig gärna vidare med att kontrollera uppgifter kring batteri, laddare och registrering.

STIGA-teamet

Gräsklipparen är enkelt att montera och…ÿ

Gräsklipparen är enkelt att montera och hantera. Lätt att ställa in klipphöjden. Konstruktionen är lätt men känns plastig. Stora hjul som rullar lätt.

28 juli 2025

Installation problem

Hej
Det går inte att uppdatera roboten vad ska jag som konsument göra jag får inte igång roboten. Skulle vilja åka till en servicestation där man har en gräsmatta så man kan se hur man gör….
vid en demonstrationsanläggning showroom nu den 31 juli kunde vi uppdatera roboten nu rullar den😄😅

27 juli 2025

Svar från STIGA

Hej Fredrik, tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse. Vi beklagar att installationen inte fungerat som den ska och att uppdateringen inte går igenom. Vi förstår att det kan vara frustrerande, särskilt när man vill komma igång direkt.

För att få bästa möjliga hjälp med att lösa detta rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst som kan guida dig vidare:
sweden@support.stiga.com / 0140 677 00

STIGA Teamet

Stiga är ingen bra Online butik.

Man bör säkerställa att utlämningsstället vet vad som gäller. Att det är de som skall skicka ut notifikation på att det man har beställt har kommit till utlämningsstället. Att all personal vet hur man hör gör att lämna ut en beställning. Vidare så är instruktionsboken en katastrof och är man inte teknisk så är det inte lätt att montera ihop produkten.

27 juli 2025

Svar från STIGA

Hej Roland, tack för din ärliga feedback! Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar att du delar med dig – dina synpunkter är viktiga för oss och bidrar till vårt förbättringsarbete.

Vi har tidigare svarat på din första kommentar, där vi kunde bekräfta att leveransen följde angiven tidsplan. Samtidigt är vi ledsna att upplevelsen på utlämningsstället inte var tillfredsställande och att instruktionsboken upplevdes som otydlig. Vi tar med oss detta i vårt fortsatta arbete med att förbättra både service och information.

STIGA Teamet

Jag har haft en stiga 530 SG i 8år…

Jag har haft en stiga 530 SG i 8år aldrig haft några problem med den men nu ville jag byta så jag köpte en stiga 3600 som jag hoppas går lika bra

23 juli 2025

Svar från STIGA

Tack för din positiva feedback! Vi uppskattar din återkoppling och hoppas att den nya produkten ska bli till stor nytta för dig.

Svar från STIGA

Tack för din ärliga feedback! Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vid behov står vår kundtjänst redo att hjälpa dig vidare.