Köpte en robotgräsklippare A15v från stiga.com och den fungerade inte alls. Kopplade inte till laddastationen. Det enda jag kan göra är att maila in och vänta på eventuella svar. Jag tycker det är en... Se mer

Smidigt att beställa men hur jag än tryckte på föreslagna batteripaket så fanns det inget sätt att välja dom så jag kunde köpa maskin o batteri med laddare samtidigt. Så det blev att beställa mask... Se mer
Enkelt och smidigt att genomföra beställning. Jag köper enbart STIGA produkter sedan jag upptäckte deras batteridrivna trädgårdsmaskiner: Lätthanterliga, miljövänliga, roliga att använda, effektiva o... Se mer
Har ej kommit snö så jag kunnat köra den. Lätt att förstå sig på snöslungan. Inga frågetecken behöver uppstå. Allt ser väldigt bra ut avseende kvalité. Lätt att starta. Lätt att ladda och att ta... Se mer
STIGA is a leader in designing and making a wide range of powered garden equipment, distributed across Europe and beyond. Everything we create is taking inspiration from nature and bringing engineering innovation to the world of gardening. We are green-fingered engineers, with the hearts of gardeners.
We believe that collaboration and feedback are the key to continuous improvement and value creation, for you and us.
Order online or in-store and have your products delivered to your door, ready to use.
Buy online and choose your preferred pick-up location.
Pay in instalments easily, flexibly and securely.
Subscribe to our newsletter and join our community of gardening, nature and technology lovers that's been growing for 90 years. Plus, keep up to date with the latest technology news and seasonal tricks for your garden!
STIGA S.p.A, Via del Lavoro, 31033, Castelfranco Veneto (TV), Italien
Har köpt en stång häcksax, gick sönder efter mindre än 3 timmar.
Driver ett företag, har kunder som väntar.
Har nu väntat i 6 veckor.
Driver ett företag där jag inte kan avsluta eller ta nya jobb.
Detta för att det inte finns några reservdelar.
Senaste prognosen är att den reservdel som som behövs kommer i februari nästa år.
Med tillbehör, batteri och sele har jag betalat nästan 10000kr.
Köper aldrig stiga igen.

Svar från STIGA
Köpte en A8 via er hemsida. Tycker instruktionerna är lite otydliga för igångsättning. Gick inte att hämta datapaket pga ni stängt. Så den står där den står.

Svar från STIGA
Köpt en ny robotgräsklippare STIGA A 3000, årsmodell 2024, på nätet, (900 km bort).
Efter att jag har packat upp den och laddat ner appen STIGA.GO och registrerat på STIGA.s hemsida börjar problemen med att synka klipparen mot telefonen. Oavsett hur jag startar om klipparen, bluetoth eller appen hittar inte appen klipparen. Det ända som händer är att jag vid några tillfällen får en felkod, 427, som inte går att hitta på nätet eller i handboken. STIGA.s hemsida hjälper inte mycket.
Försäljaren hänvisar till STIGA Sverige i Tranås som inte känner igen problemet utan hänvisar mig till min lokala återförsäljare som finns 10 km bort.
Återförsäljaren verkar inte överdrivet glad över ett garantiärende som han inte sålt vilket man kan förstå men där jobbar vi vidare.
Hur klipparen fungerar är ovisst.

Svar från STIGA
Tappar gps signal, kartan driver förändras med tiden så man får gör ny omkrets.

Svar från STIGA
Väldigt nöjd med roboten! Man kan göra mycket själv och inte allt för svårt att lära sig. Finns bara ett minus och en grej jag hade önskat som tech intresserad. Roboten behöver väldigt stort utrymme för att komma mellan typ hinder och tomtgräns det nivån hade kunnat göra bättre de vet jag. Gps klarar den noggrannheten. Sen bara för det är roligt och lite praktiskt hade jag gärna vilja köra roboten själv med klippningen på tex där den inte fixar att göra själv. De borde man kunna uppdatera? Men som sagt är jag väldigt nöjd med min robot!

Svar från STIGA
Den är jättebra, bara att gräset då det är lite högre gör att det kan slira men man får klippa när man går fram och tillbaka i båda riktningar så blir det bättre.

Svar från STIGA
Försäljaren kunnig och hjälpsam. Bra hjälp med installationen

Svar från STIGA
Dålig info hur oljeppfyllning Samt den skriftliga informationen om gräsklipparens handhavande i övrigt.samt att drivkraften inte var bra, sackade i minsta motlut! Mycket missnöjd!

Svar från STIGA
Klipper bra på släta ytor.
Dock dålig kantklippning och dålig framkomlighet i slänter.
Appen kunde vara mer användarvänlig.

Svar från STIGA
På det hela taget ok med en bättre konstruktion än Flymo för att generera luftkudden. Sämre handtag då det faller platt till marken när man släpper det. Den saknar "håll" halvvägs som en Flymo. Slukar batteri och räcker precis för våra behov. När den ger upp visar batteriindikatorn fortfarande hälften kvar (två av fyra indikatorer lyser).

Svar från STIGA
Inställning av området funkade fint, med vagnen. Sedan att markera hinder med joystick är otroligt svårt
Nät man sedan vill justera någon gräns, nollställer sig klippytan, och börjar om på noll %. Väldigt irriterande när den klippt 82% av ytan på område ett, för att sedan börja om igen. En annan irriterande faktor är när den stöter på ett hinder, tex en stolpe till en torkvinda, då kör den runt denna i en väldigt yvig cirkel flera ggr, inte som en billig robotdammsugare, ett varv så är det färdigt. Sen är den väldigt omständig när den går in i laddstationen, stannar när det är ca 20 cm kvar, och börjar fladdra åt både höger och vänster, för att sedan gå in. (Detta är ett problem om an vill göra ett roligare garage än dom som finns att köpa). I övrigt är jag nöjd med klippningen, ljudnivån och appen. Med stort tålamod skall det nog bli bra.

Svar från STIGA
Lätt att beställa, vettigt pris på en fantastisk maskin.
Leverans med Waxholmsbolaget ända ut till ön !

Svar från STIGA
Upplever klipparen som svag. Åker ofta hem när det är för högt gräs. Kört med åkgräsklipparen flera år gånger i sommar. Har haft högsta klipphöjden hela tiden sedan jag köpte den. Det innebär att det ständigt varit hinder vilket gör att den tar lång tid på sig vilket gör att gräset hunnit växa upp. Den blir framtung trots att vi flyttat batteriet i det bakre facket. Det bli mycket bättre med denna åtgärd. Gräsmattan är ca 2500m2 och inte utan ojämnheter som min tidigare Husqvarna klipper klarade galant.Tyvärr åt sorkarna av begränsningkabeln därför bytte jag

Fin maskin än så länge.
Har ej provat den.
Leverans DHL OK.
Den kom i paket från ”Kina” omonterad, utan olja, bensin.
Mycket arbete att skruva dit rätt, stol, dragkroken, stötfångare, två rullar, batteri, anslutning, fylla på olja, utkast, arr, skydd, och lite annat.
Fyra skruvar till stolen saknades helt. Manual, chassi papper finns, saknas till motor. Skicka den!
Försäljning visar upp färdigmaskin, men leveransen är inte en färdig körbarmaskin på långa vägar. Säljaren meddelade att det bara var att lossa den och starta och köra in den i garaget efter ankomsten, vilket alltså inte alls stämmer.

Svar från STIGA
Beställde grästrimmare för 3 veckor sedan och har fortfarande inte hört något! Dessutom skrev jag att jag ville hämta den hos Såma Uppsala men fick till svar att det skulle hämtas i Almunge 4 mil bort. Grymt besviken och överväga att häva köpet om hag inte får den senast denna vecka/ Colin

Svar från STIGA
Oklara manualer även de som laddats ned. Vore enkelt att tydligt skriva i manual hur mycket olja som skall fyllas.
Ja jag hittade på italienska.
Klipparen känns inte så ”rejäl” som förväntat vid första klippning. Tycker den går litenojämt när man klipper men kanske skall låta så.
Om
Man vill använda klippfunktion med utkast bak utan att ha uppsamlaren på är det väldigt otydligt hur luckan skall då sitta.

Svar från STIGA
Klipparen fungerar utan problem klipper på ett bra sätt Är helnöjd