Reklamerade en defekt musfälla. Efter noggrann felsökning på distans skickas ny fälla. Trevligt bemötande och rimliga svarstider via mail.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Butik
- Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Gör-det-självbutik
- Nr. 9 av de 9 bästa företagen i Järnhandel
Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekämpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och råttfällor, silverfiskfällor, sorkfällor, malfällor, insektspray, produkter mot fåglar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fästingkit mm. Trädgårdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!
Sverige
- stick.se
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Nöjd
Köpt fällor och tejp för vägglöss. Inga konstigheter och de fungerade enligt beskrivningen,leveransen var snabb. Kan rekommendera Stick utifrån min upplevelse.
Supersnabb leverans o en effektiv…
Supersnabb leverans o en effektiv produkt!!
Beställde snigelmedel
Beställde snigelmedel, leveransen kom och allt var ok.
Men, diverse marknadsföringsmaterial/spam skickas ut, trots att jag aldrig aktivt medverkar till att godkänna det.

Svar från Stick
Svaret kom inom en timme
Svaret kom inom en timme. Toppen !
Beställningen är på väg nu.
Jag hade skrivit fel mailadress.
Får alltid snabbt svar på frågor om…
Får alltid snabbt svar på frågor om produkter - bra rådgivning och information för att göra bästa val i jakten på mal :)
Fantastiska små doftbomber att fästa…
Fantastiska små doftbomber att fästa galgarna i garderoben. Härlig doft och enkel hantering. Bravo!
Snabb rätt leverans
Otroligt proffsig kundtjänst
Otroligt proffsig kundtjänst, svarar snabbt och lätta att ha att göra med. Superbra företag helt enkelt!
Snabbt löste de mitt ärende
Snabbt löste de mitt ärende. Jag kan varmt rekommendera Stick
Bra och smidig kundtjänst!
Har ingen returfrakt
Beställde ett myggnät som var för litet. Det misstaget var på mig men när jag kontaktade dem för att utnyttja ångerrätten har de inga returalternativ. De vill att jag själv ska köpa frakt från något fraktbolag och att det behöver vara direktleverans och inte till ombud. När själva returfrakten helt plötsligt blir dyrare än själva produkten är det ju något som är fel. Känns som ett väldigt oseriöst företag som inte erbjuder returfraktsedel (även om köparen står för frakten). Kommer inte handla härifrån igen.

Svar från Stick
Man får inte skicka tillbaka när man…
Man får inte skicka tillbaka när man ångrat sin beställning. Utan får betala 89kr för frakt själv. Själva produkterna är bra för har beställt flera gånger förut!

Beställde snigelmedel
Beställde snigelmedel, fick leverans på två dagar, helt ok priser, ett otroligt sortiment. Blev mycket glad och överaskad av denna butik!
Mer än supernöjd!
Bluff-företag, undvik
Köpte en myggfälla AMT 200 och har följt alla instruktioner, fällan har efter två förverkade doftpatroner inte fångat en enda mygga. Valde därför att reklamera produkten då den inte fungerar så som den marknadsförs, men reklamationen nekades. Bluff-företag, undvik ...

Svar från Stick
De skickade mitt paket 3 mil fel så…
De skickade mitt paket 3 mil fel så fick åka och hämta det där, förvisso DHLs fel men stick kräver ändå fullt betalt för frakten och är extremt dryga i sina mail.
Hade det inte vart för att jag behövde produkterna direkt hade jag aldrig hämtat ut det.
Stor varning på detta företag!