Allt toppen med resan och tjänsten! Lite kallt på båten men det som sänker helheten är när man åker av båten i Gbg så tar det nästan en timme från att man går ned till bilen till att man lämnat hamno... Se mer

Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Färjerederi
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Hamndriftsföretag
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Terminal
Om Stena Line Sverige
Hos Stena Line gör vi det enkelt, bekvämt och avkopplande att resa över havet. I mer än 60 år har vi fört människor, platser och upplevelser närmare varandra – tryggt och med omtanke om miljön.
Oavsett om du ska på semester, affärsresa eller hälsa på familj och vänner kan du se fram emot en resa med komfort från början till slut. Ombord finns bekväma hytter, god mat och underhållning för hela familjen – eller möjlighet att bara luta sig tillbaka och njuta av havsutsikten. Barn och husdjur är alltid välkomna, med särskilda områden där de kan leka och vila.
- Färjor från Sverige
- Göteborg – Frederikshamn
- Göteborg – Kiel
- Halmstad – Grenå
- Trelleborg – Rostock
- Karlskrona – Gdynia
Bra att veta
Reser du med bil? Ta med så mycket bagage du får plats med – utan extra kostnad. Går du ombord som fotpassagerare kan du ta med det du orkar bära, upp till 23 kg per kolli.
Om Stena Line
Stena Line är ett familjeägt svenskt rederi med 18 linjer i norra Europa. Vi är en av världens största färjeoperatörer och erbjuder säkra, hållbara och bekväma resor över Nordsjön, Östersjön och Irländska sjön. Vårt mål är att varje resa ska vara smidig, trevlig och fri från stress.
Boka din färjeresa
Besök www.stenaline.se för att planera din resa, se tidtabeller och upptäcka våra aktuella erbjudanden. Använd Low Fare Finder för att hitta bästa pris, eller välj Flexi eller Premium för extra komfort och flexibilitet.
Göteborg, Sverige
- stenaline.se
Ber kunder att lämna omdömen
Båten gjorde det den var avsedd för
Båten gjorde det den var avsedd för. Körde på smidigt, tog en öl o gick sedan o la oss för att vakna upp utvilade i Polen.

Svar från Stena Line Sverige
Enkelt o bekvämt sätt att starta resan…
Enkelt o bekvämt sätt att starta resan med. Allt var bra men tycker att tiden för sittning i buffén är för snål och varför kostar en öl på soldäck 95 kr??? Sådant ocker drar ner betyget kraftigt.

Ingen Lunch efter 11:30
Ingen Lunch efter 11:30. Hungriga barn, de ville inte hjälpa oss.

Svar från Stena Line Sverige
Resturangen är inte på tårna
Resturangen är inte på tårna, de öppnade 30 min efter utsatt tid !!! Maten var ganska smaklös men ändå ok

Svar från Stena Line Sverige
Vid avlastningen i Göteborg fick vi…
Vid avlastningen i Göteborg fick vi punktering på ett däck. Vid reparationen identifierades en flisa av metall som med allra största säkerhet kommer från de raster (halkskydd) som finns på ramperna. Jag kan komma till ert kontor och visa upp metallflisen. Reparationen kostade 350kr. Eftersom jag bor i Gbg hann jag hem innan luften helt gått ur däcket, värre för någon annan som drabbas och bor längre bort. Claes

Utmärkt service på personal
Utmärkt service på personal, fräscha hytter, stilren middagsbuffé lobby på våning 8.

Svar från Stena Line Sverige
Allt gick smidigt och det var rent och…
Allt gick smidigt och det var rent och fräscht i hytten.

Djur ombord
Första färjan mellan Harwich och hoek van Holland är alltid 5 stjärnig. Bra personal och fantastiskt bemötande om man reser med djur.
Först på och först av för att inte stressa djuren för mycket. Hyrten lämnas samtidigt som det är dax att åka ner till fordonet. Vip loungen är ett stort plus.
Detta görs tyvärr inte på färjan mellan Rostock och Trelleborg. Hytten ska lämnas 45 minuter innan man kan åka ner till fordonet och om man då som jag har en katt ska han sitta i sin bur samtidigt som hundar gärna vill undersöka buren vilket skrämmer honom.
Ingen vip lounge.
Detta gör att ni endast får 3 stjärnor denna gång.

Trevlig överfart
Smidigt, bekvämt och trevligt. Det fanns någonting för alla i sällskapet

Rent och bra struktur
Ren och välstrukturerad tur. Bra standard och Hygge stolarna i det tysta rummet passade oss perfekt

Vilsam hemresa från Gdynia
Lugn och vilsam hemresa till Karlskrona från Gdynia. Sov gott i hytten på Stena Spirit. Bra frukost ingick.Smidig påstigning och avstigning.
Hade gärna sett lite mer lokala produkter i butiken. Annars ok utbud.

Underbart:)
Båtresan var fantastisk från början till slut. Trevlig personal, vacker utsikt och en välorganiserad resa

Svar från Stena Line Sverige
Servicen vid incheckning var jättebra
Servicen vid incheckning var jättebra, handikapps parkering var upptagen, jag är inte så rolig längre, man var väldigt hjälpsam

Svar från Stena Line Sverige
Inkörningen till färjan i Kiel skötes…
Inkörningen till färjan i Kiel skötes väldig dålig av den tyska personalen där som lät alla filarna köra först och sist fil nr. 2 till båten. I Göteborg var det 4 personer och där sköttes påkörningen galant.
Det blev tyvärr inte mycket sömn på tur och returresan, då motorljudet var mycket irriterande. På returresan hade vi dessutom oturen att få en hytt men stopp i handfatet och ingen hänvisning fanns , vem man kunde kontaktera. Tidigare båtar hade åtminståne
en telefon i hytten.

Svar från Stena Line Sverige
Bra service, mat och sömn, men trasigt Wi-Fi
Bra service från personalen, bra mat och dryck och sköna sängplatser.
Det enda som jag kan klaga på är att internetet ombord på Stena Britannica slutade att fungera av någon anledning, så det gick inte att ansluta alls. Internetet skulle kunna vara snabbare också