Banner for Stena Line Sverige

Stena Line Sverige Omdömen

1 351
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 1 066 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många kunder är nöjda med den trevliga och hjälpsamma personalen, som bidrar till en positiv atmosfär under resan. Den övergripande servicen får ofta beröm, med särskilt omnämnande av god mat och dryck samt rena och bekväma hytter. Många uppskattar även utbudet av restauranger och den goda kvaliteten på frukost och buffé. Dock upplever vissa att prisnivån ombord är för hög, särskilt för mat och dryck. Vissa resenärer är missnöjda med att behöva betala för WiFi och att utbudet i butikerna kan vara begränsat. Dessutom nämns ibland långa väntetider vid ombordstigning eller förseningar vid avgång.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med servicen, där vissa beskriver den som toppen, utmärkt och... Se mer

Staff

Människor rapporterar positiv upplevelser med personalen, som ofta beskrivs som trevlig, hjälpsam och... Se mer

Product

Konsumenter tycker att produkten är tvetydig, med både positiva och negativa aspekter som lyfts fram. Många... Se mer

Quality

Recensenter nämner tvetydig feedback om kvalitet, där många uppskattar den goda frukosten, som beskrivs som... Se mer

Price

Recensenter belyser negativa aspekter av prissättningen, där många anser att priserna är för höga för både... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Allt toppen med resan och tjänsten! Lite kallt på båten men det som sänker helheten är när man åker av båten i Gbg så tar det nästan en timme från att man går ned till bilen till att man lämnat hamno... Se mer

Smidigt att komma ombord, fräsch hytt och trevlig personal. Tycker buffén både på morgon och kvällen var för dyr. Skulle vilja köpa ex en kaffe, smörgås o youghurt, o inte en hel buffé. Sedan var... Se mer

Har åkt massor av ggr med Göteborg linjen till Tyskland. Smidig incheckningen. Och bättre har det blivit sedan dom började släppa på Motorcyklar först. Så man surra i lugn och ro och slippa stå ute id... Se mer

Det tog en otroligt lång tid att gå på färjan i Göteborg. Vi har åkt många gånger och det har alltid gått smidigt. Denna gång väntade vi i nästan 90 min. Lite knepigt ovkså med att man måste betala wi... Se mer

1. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Färjerederi
  2. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Hamndriftsföretag
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Terminal

Om Stena Line Sverige

Hos Stena Line gör vi det enkelt, bekvämt och avkopplande att resa över havet. I mer än 60 år har vi fört människor, platser och upplevelser närmare varandra – tryggt och med omtanke om miljön.

Oavsett om du ska på semester, affärsresa eller hälsa på familj och vänner kan du se fram emot en resa med komfort från början till slut. Ombord finns bekväma hytter, god mat och underhållning för hela familjen – eller möjlighet att bara luta sig tillbaka och njuta av havsutsikten. Barn och husdjur är alltid välkomna, med särskilda områden där de kan leka och vila.

Färjor från Sverige
  • Göteborg – Frederikshamn
  • Göteborg – Kiel
  • Halmstad – Grenå
  • Trelleborg – Rostock
  • Karlskrona – Gdynia

Bra att veta

Reser du med bil? Ta med så mycket bagage du får plats med – utan extra kostnad. Går du ombord som fotpassagerare kan du ta med det du orkar bära, upp till 23 kg per kolli.

Om Stena Line

Stena Line är ett familjeägt svenskt rederi med 18 linjer i norra Europa. Vi är en av världens största färjeoperatörer och erbjuder säkra, hållbara och bekväma resor över Nordsjön, Östersjön och Irländska sjön. Vårt mål är att varje resa ska vara smidig, trevlig och fri från stress.

Boka din färjeresa

Besök www.stenaline.se för att planera din resa, se tidtabeller och upptäcka våra aktuella erbjudanden. Använd Low Fare Finder för att hitta bästa pris, eller välj Flexi eller Premium för extra komfort och flexibilitet.

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 351)

1 217 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Det gick inte att boka bord till…

Det gick inte att boka bord till brunchen. Vi var 15 personer på fyra biljetter som blev utspridda i matsalen. Redan 8.45 kom personl och bad att vi skulle skynda oss att äta upp! Lockpriser på två pringle chips för 70 kr. Köper dem för 30 kr styck på Willys! Plus för att tidtabellen hölls. Framme enligt tidtabell.

Gick i tid perfekt

Gick i tid. STENA EBBA fin båt med bra frukost.

26 juli 2026

Tack för din feedback! ⭐
Vad roligt att höra att du uppskattade resan med Stena Ebba, att avgången höll tiden och att frukosten smakade bra.

Stena Line Maja 🚢

Boka inte buffé!

Åkte med familjen på Stena Danica från Göteborg till Fredrikshamn.
Maten var inte prisvärd på bufféerna varken frukost eller lunch.
Riktigt besviken på både utbud och kvalitet!

22 juli 2026

Tack för din feedback.
Det är tråkigt att höra att utbudet och kvaliteten på maten i våra bufféer inte motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter och tar dem vidare internt.

Om du vill att vi ser närmare på ärendet är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär:

Stena Line Maja

Biljettpriset justeras uppåt vid hög…

Biljettpriset justeras uppåt vid hög efterfrågan, men när 50% av arkadmaskinerna är trasiga och öltappen på buffèn inte fungerar sker ingen som helst kompensation.

Kombinationen av fullpackad båt där folk sätter upp läger kring varje tillgänglig sittplats, ingenting för barnen att göra och medioker buffè med icke fungerande öltapp gör att det blev tyvärr mer av en pina än rolig upplevelse för familjen.

25 juli 2026

Dåligt kundservice!

Dåligt kundservice!
Jag ringer för att justera min bokning de har sommar jobbare som jobbar och kan inte justera min bokning pga av hen är ny på jobbet! Så jag får problem pga av eran okunniga med arbetare!

25 juli 2026

Tack för din feedback.
Vi beklagar att du upplevde problem i samband med din bokningsändring och att du inte fick den hjälp du förväntade dig vid kontakten med vår kundservice.

Om du fortfarande behöver hjälp med din bokning är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ringa kundservice på +46 (0) 770 575700, så hjälper vi dig gärna vidare.

Dyrt

Dyrt , dåligt utbud med tanke på kostnader för resan och mat . Maten var inte att klaga på men utbudet på aktiviteter, mm . Ej värt pengarna.

24 juli 2026

Det finns inga platser att sitta på om…

Det finns inga platser att sitta på om man inte vill äta på restaurangerna.

Tack för din feedback.
Vi beklagar att du hade svårt att hitta en sittplats ombord. Vi förstår att det kan vara frustrerande, särskilt om man inte planerar att besöka någon av restaurangerna.

Loppor och löss

I början av juli åkte jag och min lilla hund med Stena Line.
På båten upptäckte jag röda utslag och bett på hela kroppen vilka blev fler under natten. De visade sig att jag blivit angripen av loppor och löss som spred sig vidare till min bil och bostad. Trots otaliga åtgärder med dammsugning, tvätt av textilier, resväskor mm, blev jag konstant biten på nätterna. Har varit hos läkare som konstaterade lopp och lössbett och tar medicin mot allergi som jag utvecklat.
Detta har medfört stora personliga besvär och lidande och nu behövs det fackmannamässig sanering av både bostaden och bilen då det pågått i några veckor och det blir bara värre.
Jag vill även poängtera att varken jag eller min hund aldrig tidigare varit drabbad av loppor och löss.
Är en trogen kund som har rest denna rutt i över 30 år, trots att varit missnöjd många gånger med städning, ej fungerande dusch, värme, tv mm
Jag är mycket orolig för min 85 åriga mamma som befinner sig i bostaden och det är mycket påfrestande för henne då hon inte vågar sova av rädsla för att bli biten på nätterna.
Var i kontakt med er kundservice (långa väntetider) och inte fått något svar ännu. Medarbetare har ingen empati och medkänsla med lång handläggningstid, då det behövs omedelbara åtgärder.
Har även läst av andra drabbade passagerare som får bekosta saneringen själva då Stena Line vill inte ta sitt ansvar. Jag tycker det är slutdiskuterat med kundservice som i vissa fall lägger på luren.
Det är oacceptabelt att det inte tas vidare till ansvarig på Stena Line. Jag vill kontakta alla drabbade som är missnöjda med Stena Lines hantering av liknande ärende för att gå vidare till media, och kräva skadestånd, sanering och återbetalning av biljett.

1 juli 2026