Allt toppen med resan och tjänsten! Lite kallt på båten men det som sänker helheten är när man åker av båten i Gbg så tar det nästan en timme från att man går ned till bilen till att man lämnat hamno... Se mer

Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Färjerederi
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Hamndriftsföretag
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Terminal
Om Stena Line Sverige
Hos Stena Line gör vi det enkelt, bekvämt och avkopplande att resa över havet. I mer än 60 år har vi fört människor, platser och upplevelser närmare varandra – tryggt och med omtanke om miljön.
Oavsett om du ska på semester, affärsresa eller hälsa på familj och vänner kan du se fram emot en resa med komfort från början till slut. Ombord finns bekväma hytter, god mat och underhållning för hela familjen – eller möjlighet att bara luta sig tillbaka och njuta av havsutsikten. Barn och husdjur är alltid välkomna, med särskilda områden där de kan leka och vila.
- Färjor från Sverige
- Göteborg – Frederikshamn
- Göteborg – Kiel
- Halmstad – Grenå
- Trelleborg – Rostock
- Karlskrona – Gdynia
Bra att veta
Reser du med bil? Ta med så mycket bagage du får plats med – utan extra kostnad. Går du ombord som fotpassagerare kan du ta med det du orkar bära, upp till 23 kg per kolli.
Om Stena Line
Stena Line är ett familjeägt svenskt rederi med 18 linjer i norra Europa. Vi är en av världens största färjeoperatörer och erbjuder säkra, hållbara och bekväma resor över Nordsjön, Östersjön och Irländska sjön. Vårt mål är att varje resa ska vara smidig, trevlig och fri från stress.
Boka din färjeresa
Besök www.stenaline.se för att planera din resa, se tidtabeller och upptäcka våra aktuella erbjudanden. Använd Low Fare Finder för att hitta bästa pris, eller välj Flexi eller Premium för extra komfort och flexibilitet.
Göteborg, Sverige
- stenaline.se
Ber kunder att lämna omdömen
Det gick inte att boka bord till…
Det gick inte att boka bord till brunchen. Vi var 15 personer på fyra biljetter som blev utspridda i matsalen. Redan 8.45 kom personl och bad att vi skulle skynda oss att äta upp! Lockpriser på två pringle chips för 70 kr. Köper dem för 30 kr styck på Willys! Plus för att tidtabellen hölls. Framme enligt tidtabell.
Enkel bokning samt att man landar i det…
Enkel bokning samt att man landar i det land man vill, åkte ut från Karlskrona och hem via Kiel.
I stort sett nöjd med allt
I stort sett nöjd med allt - trots många gäster bra service och platsmässigt helt ok
Svar kan ha AI-innehållLäs mer

Svar från Stena Line Sverige
Bra mat, enkelt att boka. Lite knöligt att hitta ombord.
Bra mat! Väldigt flink och duktig personal.
Bra infotavlor för att hitta rätt på rätt platser i ett svårnavigerat fartyg. Lite svårt däremot att på ett lätt sätt hitta tillbaka till sitt fordon vid ankomst.
Luktar otroligt mycket fisk i bildäck…
Luktar otroligt mycket fisk i bildäck vilket man får kvällningar ifrån. Inga sitt platser när man äter alla är upptagna, hälften av dom som har en plats äter inte äns
Boka inte buffé!
Åkte med familjen på Stena Danica från Göteborg till Fredrikshamn.
Maten var inte prisvärd på bufféerna varken frukost eller lunch.
Riktigt besviken på både utbud och kvalitet!

Svar från Stena Line Sverige
Biljettpriset justeras uppåt vid hög…
Biljettpriset justeras uppåt vid hög efterfrågan, men när 50% av arkadmaskinerna är trasiga och öltappen på buffèn inte fungerar sker ingen som helst kompensation.
Kombinationen av fullpackad båt där folk sätter upp läger kring varje tillgänglig sittplats, ingenting för barnen att göra och medioker buffè med icke fungerande öltapp gör att det blev tyvärr mer av en pina än rolig upplevelse för familjen.
Priset och att man kom på nån timme…
Priset och att man kom på nån timme innan båten gick.
Dåligt kundservice!
Dåligt kundservice!
Jag ringer för att justera min bokning de har sommar jobbare som jobbar och kan inte justera min bokning pga av hen är ny på jobbet! Så jag får problem pga av eran okunniga med arbetare!

Svar från Stena Line Sverige
Personalen ombord är de som gör att…
Personalen ombord är de som gör att resan blir trevlig.
Trevlig personal och smidigt att resa
Dyrt
Dyrt , dåligt utbud med tanke på kostnader för resan och mat . Maten var inte att klaga på men utbudet på aktiviteter, mm . Ej värt pengarna.
Det finns inga platser att sitta på om…
Det finns inga platser att sitta på om man inte vill äta på restaurangerna.

Loppor och löss
I början av juli åkte jag och min lilla hund med Stena Line.
På båten upptäckte jag röda utslag och bett på hela kroppen vilka blev fler under natten. De visade sig att jag blivit angripen av loppor och löss som spred sig vidare till min bil och bostad. Trots otaliga åtgärder med dammsugning, tvätt av textilier, resväskor mm, blev jag konstant biten på nätterna. Har varit hos läkare som konstaterade lopp och lössbett och tar medicin mot allergi som jag utvecklat.
Detta har medfört stora personliga besvär och lidande och nu behövs det fackmannamässig sanering av både bostaden och bilen då det pågått i några veckor och det blir bara värre.
Jag vill även poängtera att varken jag eller min hund aldrig tidigare varit drabbad av loppor och löss.
Är en trogen kund som har rest denna rutt i över 30 år, trots att varit missnöjd många gånger med städning, ej fungerande dusch, värme, tv mm
Jag är mycket orolig för min 85 åriga mamma som befinner sig i bostaden och det är mycket påfrestande för henne då hon inte vågar sova av rädsla för att bli biten på nätterna.
Var i kontakt med er kundservice (långa väntetider) och inte fått något svar ännu. Medarbetare har ingen empati och medkänsla med lång handläggningstid, då det behövs omedelbara åtgärder.
Har även läst av andra drabbade passagerare som får bekosta saneringen själva då Stena Line vill inte ta sitt ansvar. Jag tycker det är slutdiskuterat med kundservice som i vissa fall lägger på luren.
Det är oacceptabelt att det inte tas vidare till ansvarig på Stena Line. Jag vill kontakta alla drabbade som är missnöjda med Stena Lines hantering av liknande ärende för att gå vidare till media, och kräva skadestånd, sanering och återbetalning av biljett.
Jag tycker om,
Toppen som varje resa med Stena Line…
Toppen som varje resa med Stena Line jag gjort. Frukosten var mycket bra. Bättre än på många 4-stjärniga hotell faktiskt. 👍