Må vara den tröttaste personen som…
Må vara den tröttaste personen som sitter på kundservice, svarar ”hallå” efter jag säger hallå efter 5-10sekunder då jag slutade höra bakgrundsmusiken i telefonkön, samtalet fortsätter och jag förklarar vad jag har för problem med min TV och frågar vad just ett sånt problem kostar. Han svarar då runt 3-4k men kan bli väldigt dyrt om det är själva display. Då säger jag att jag eventuellt köper en ny tv istället för att laga den och frågar vad kostar själva serviceavgiften för att diagnoserna problemet. Då svarar han inte och säger kolla på hemsidan på LG och jag svarar men det är ni som fakturerar varför kan du inte säga vad det kostar? Då svarar jätte drygt och säger jag går in på sidan om du åt dig om du inte orkar det. Personen är fortfarande dryg och jag frågar vem jag pratar med då svarar han ”Joakim” varpå jag svarar varför är du så otrevlig och dryg? Där han svarar jag hörde nån skrika i början av samtalet det var därför jag försöker förklara att han jobbar med service och inte kan va dryg och otrevlig och förklarar att jag kollade på en video medans jag väntade på min tur, men detta accepterar han inte och det slutar med att jag inte bokar något, tackar för mig och lägger på.