Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Se mer
Företaget har svarat
Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Se mer
Företaget har svarat
Jeg bestilte earbuds fra dem den den 2. september de er dog stadig ikke afsendt endnu den 10/9 - der står bare de gør klar til afsendelse har kontaktet kundeservice som skriver at de vil undersøg... Se mer
Företaget har svarat
Super fin service og medarbejder, da jeg under bestilling måtte kontakte firmaet med et spørgsmål. Da varen er en gave (Soundliving Move) der ikke er givet endnu, så kan jeg p.t ikke udtale mig om k... Se mer
Skrivet av företaget
Unionsvej 11, 4600, Køge, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De sender e-mails og SMS uden tilladelse. Deres link i mails for at unsubscribe eksisterer ikke, kun en ubrugelig tekst. Har skrevet til dem om det, og de bekræftede alt jeg var slettet. Alligevel fortsætter ulovlighedderne.
Det svar bære tydelig præg af at man ikke engang har forstået det som er skrevet. Jeg HAR jo nettop forsøgt med kontakt.....

Svar från Soundliving.dk
Nem og hurtig bestilling og levering. Super fine hovedtelefoner med go lyd.
Vil helt sikkert handle her igen 👍🏻

Svar från Soundliving.dk
Super fine øretelefoner og de sidder perfekt i ørerne, kan bestemt anbefale 😊

Svar från Soundliving.dk
God lyd, god service, god pris, hurtig levering og meget komfortable - og flotte:)

Svar från Soundliving.dk
Det er første gang jeg har købt et par trådløse Ultra høretelefoner, så jeg var lidt i tvivl, om jeg kunne finde ud af det, men de er så nemme at slutte til computer, og de har en virkelig god lyd. Jeg bruger dem til at lytte musik. Leveringen var superhurtig og uden problemer. Og så er der lige den detalje, jeg virkelig elsker: De er lyserøde! 😍🩷. Det er jo lige til at blive lykkelig af. Jeg er super glad for dem.

Svar från Soundliving.dk
Hurtig levering og rigtig godt produkt 👍👍

Svar från Soundliving.dk
Dejlig lyd be musik og lydbøger. Eller hvis du skal afskærme støj.
Plus PERFEKT til os med briller/solbriller. Man bliver ikke øm af brillestangen, da puderne er bløde. Dog mangler jeg en indikation på hvor meget strøm der er tilbage på produktet

Svar från Soundliving.dk
Har købt et wave headset hos soundliving. Efter 2 år (minus 4 dage, så lige præcis indenfor reklamationsrettet) går en syning op inde i den ene hørebøf.
Jeg beslutter mig for at tage kontakt til soundliving's support. Jeg starter med at forklare mit problem til en chatbot - 4 minutter efter jeg har åbnet chatten, og givet den information jeg nu har, tager et menneske over. Hun slår hurtigt op i systemet, og foreslår at erstatte produktet. Ikke noget med at sende det gamle ind først, og være uden headset i et par uger. Det viste sig så, at kort efter jeg lukkede chatten - da hun ville oprette ordren - var der ikke flere wave headset i samme farve på lager - så hun opgraderede til pro versionen i stedet. Meget tilfreds, det hele tog under 10 minutter - kunne ikke have forestillet mig et bedre forløb.

Svar från Soundliving.dk
Virkelig lækre vidst ikke nok de bedste hovedtelefoner jeg har prøvet. Virkelig god komfort og lækker lyd uden at være for overvældende med bas.

Svar från Soundliving.dk
Jeg har ikke købt på hjemmesiden, men har købt et af deres produkter Earbuds ANC på en anden hjemmeside.
Elendig lyd. Virkelig elendig.
Når man er vant til AirPods fra et andet anerkendt mærke er det en flad fornemmelse at få earbuds fra Soundliving i ørerne.
Jeg er virkelig skuffet, især når man læser andre folks begejstrede kommentarer.
Tilgengæld er de enormt brugervenlige. Opsætningen og betjeningen af dem er meget simpel og det er nemt at følge brugervejledningen der følger med.

Svar från Soundliving.dk
Hurtig levering, bestilt onsdag aften, modtaget fredag eftermiddag lige i tiden til fredagens træning og jeg er helt blæst bagover hvor fantastiske, lette og nemme de er at have på under træningen, jeg kunne fokusere på mine sets i stedet for at skulle rette til og at de så samtidig har AMAZING lyd gør det hele endnu bedre... min mand har lige bestilt et sæt til sig selv også 😉

Svar från Soundliving.dk
Super hurtig levering. Fede hovedtelefoner. Lækre, nemme at betjene og lever fuldt op til beskrivelse og anmeldelser.

Svar från Soundliving.dk
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.