Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

They are not transparent about returns. Basically, you can't return anything unless you want to pay more than the cost of the clothes to ship back to China. Even then, they may reject the return becau... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service. Svindel firma Jeg har fået 2 bh` er i julegave, som desværre var for små. Jeg bad om en returformular, da jeg ville have dem byttet til en større str., men de skrev, at den var best... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Clothes were ok, I wanted to return some though. They offered either 25% refund to keep or pay the expensive return fee back to China. I actually went the route of trying to ship back to China and it... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Una delle esperienze peggiori, la prima volta faccio un ordine ma non parte mai e per fortuna mi rimborsano dandomi un omaggio del -30% di sconto dunque ordino di nuovo i capi ma dopo circa tre settim... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

SOLADO is an online fashion and social driven brand inspired by you, where you can shop hundreds of affordable pieces to be worn again and again. From dresses, to denim, to crop tops and more, you can order with free delivery over $59 and student discount. Here at SOLADO, we're on a mission to influence the future of fashion, empowering people to wear whatever TF they want without fear of stereotype or judgement. From our first ever brand campaign with a focus on gender inclusivity, to our ambition to revolutionise fast fashion through sustainable practises, we and our team are fuelled by this purpose to do things a little differently. We strive to be a collaborative brand; learning, sharing and growing together with our customer and the creators around us, putting them and their feedback at the core of everything we do, to design and curate products that we are proud of, and that our customers can feel comfortable enough to express themselves in. Bold Collaborative Powerful Inclusive SOLADO is for you, SOLADO is for them, SOLADO is for everyone.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

ww.soladp.com nedoporučuji

Tento obchod nedoporučuji . Chtěl jsem koupit boty, při registraci mi začali na wattsap chodit videa jak vše krásně vypadá, po dotazu zda mi můžou napsat jak se provádí výměna zboží už neodepsali . Jak jsem je žádal podruhé o adresu na vracení zboží taky bez odezvy . je to podvod z Činy - soladp.com

15 januari 2026

MEGET SKUFFENDE

SOLADO har været super effektive med at skrive og holde mig orienteret om hvor langt min pakke er kommet, men varen er noget hø, desværre.

Jeg har lige modtaget følgende:

Paula Super Lift og Holdningskorrektions BH til Kr 229,00 + 29 i forsendelsesgebyr

Skuffende tynd (og slet ikke løftende eller holdende!) Kinesiske pjat! Jeg bestilt størrelse efter deres størrelsesguide, men den er mindst 2 størrelser for små!!

Jeg har lige skrevet til dem for at få at vide hvordan jeg returnere og få mine penge retur (der var ingen retur seddel med).

Har fået svar: "Varen er på vores liste over produkter, der af hygiejniske årsager ikke kan returneres, som det fremgår af vores returpolitik."

Vil ALDRIG lade mig narre af denne virksomhed igen!

10 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har anmeldt Solado til politiet for…

Jeg har anmeldt Solado til politiet for nethandel! Du modtager en pakke fra Malmø, men skal det sendes retur skal du sende det til Kina!. Du vil derefter kun få 20 % tilbage af det beløb du købte for. Når du så klager over det vil de give dig 50 % tilbage.
Kim og Stephanie der underskriver samtlige emails er svindler.

10 januari 2024

Den dårligste oplevelse ever

Den dårligste oplevelse ever. Bestilte en frakke som var flot på billedet,men nej det værste møj jeg nogensinde har modtaget. Sendte den tilbage,men mailer hver dag til dem og får næsten samme svar( robot) får desværre aldrig pengene tilbage. Så er jeg blevet klogere. Lad vær med at bestille varer der,det er fusk. Var jeg bare gået på trustpilot inden,men det gjorde jeg desværre ikke. Det hat jeg lært nu. Tænk at stjæle folks penge.

23 december 2023

CLOTHES ARE TOO SMALL

The sizes of the clothing are 3 times too small and the customer service is only over email. I asked to return the clothing and they weren't that helpful and eventually stopped responding. $400 went to waste.

7 juni 2023

Dårlig service.

Dårlig service. Svindel firma
Jeg har fået 2 bh` er i julegave, som desværre var for små.
Jeg bad om en returformular, da jeg ville have dem byttet til en større str., men de skrev, at den var bestilt i november måned, så jeg kunne ikke få dem byttet.
Det er da bare øv, når forsendelse tillige er lang tid undervejs.

24 december 2023

Havde bestilt 3 forskellige billeder

Havde bestilt 3 forskellige billeder, egentlig god kvalitet og super fine, MEN der er kommet 3 billeder hvor 2 af dem er ens .... Og de er meget langsomme til at reagere på min mail ang om jeg kan få sendt det 3 billede.. da det var en julegave til et familiemedlem

Mega æv

2 januari 2024

Alt kritik herfra!

Jeg havde d. 10/12-23. bestilt en træfigur i håb om at den kom til juleaften. Den er ikke dukket op endnu. Alt kritik herfra!! Jeg har forsøgt at skrive mails, men man får nogle latterlige svar tilbage… Det er såååå skuffende!

10 december 2023

Svindel

Svindel, fusk og Kina skrald…

Tænk man skal tjekke virksomheder alle mulige vejne for at undgå at blive snydt!

4 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skulle selv sende det tilbage til Kina

Skulle selv sende det tilbage til Kina, inden jeg kunne få mine penge, hold jer væk, det er kinaprodukter, når det er værst. Kan se at der er flere af de reklamer af forskellige slags, der får deres produkter sendt fra Kina, så se jer godt for.

15 december 2023

Kan IKKE anbefale dette firma

Har det 26.11.23 bestilt 2 Waldorf dukker som ifølge deres hjemme side var en dame som lavede disse dukker, men hun ville stoppe og sælge ud hvad hun havde til halv pris - ja så er man da lige blevet taget i r…. - 5.12.23 hører jeg fra dem første gang at varen er på vej - men der er ingen steder hvor man kan se dette. Efter 14 dage mere skriver jeg til dem, da jeg har fået en ny mail om at varen er på vej - hvor jeg spørgen om hvornår mine dukker kommer - de svarer i øst som jeg i vest - hold nu da helt op
Her ses svar på mine forespørgelser:
Hej håber du har det godt med et link til at tracke min pakke et link som er så uoverskueligt at jeg skriver tilbage at det fik jeg ikke noget ud af men gerne vil vide hvornår de ankommer (det er iøvrigt her jeg opdager de kommer fra Kina - så danske hjemmelavet dukker er det jo ikke) her til bliver svaret at det bliver sendt til min adresse øhhhh ja men det var ikke hvad jeg spurgte om 😏 så nu har jeg afbestilt orden og vil have mine penge retur - ret spændt på om jeg får det - det er rigtig øv - skal nu ud og finde anden julegave
Jeg kan overhoved ikke anbefale dette firma

18 december 2023

Har købt 2 BH

Har købt 2 BH, der skulle knappes foran. Der var blonde foran, da jeg skulle prøve den gik blonden i stykker inden jeg fik hægtet den første, der var et meget bredt stykke med tre forskelligemuligheder for lukning🙈der var ingen form i BH bare et stort rundt stykke stof, med skulderstropper og meget bred grim lukning. Blev også tilbudt 20% retur, eller skulle selv sende det tilbage til Kina, inden jeg kunne få mine penge, hold jer væk, det er kinaprodukter, når det er værst. Kan se at der er flere af de reklamer af forskellige slags, der får deres produkter sendt fra Kina, så se jer godt for. 😖

5 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.