Hvor skal man starte.
Hvor skal man starte..
Christopher, er noget for sig selv. Du finder det ikke andre steder. Når du møder C, så vil du øjeblikkeligt mærke hans venlighed, passion og professionalisme. Han er så sindsyg dygtig, både til kosmetolog delen, men så sandelig også at få en med ombord, så man føler sig TRYK hele vejen igennem. C, fortæller dig sandheden hele vejen igennem og anbefaler dig kun at bruge produkter han står indenfor. Og det er din sikkerhed for gode produkter.
Selv bare når han skal lave en ansigtsbehandling, sætter han de produkter op i rækkefølge han vil bruge i behandlingen. Men hvis han er det mindste i tvivl, så bliver der skiftet et produkt ud, efter at han har mærket efter i sin mave om det er det rigtige.
Han er så TOP professionel hele vejen igennem, og den eneste kosmetolog jeg vil bruge! Og ja, jeg tager turen med min mor fra Sjælland af.
Jeg anbefaler kun C, til alle jeg kender der ønsker, en grundig vejledning af ens hud, for det får de. Han er noget som ingen andre kosmetologer er!
Jeg har været til utallige af andre kosmetologer, som ikke er som C. Jeg lover dig for at, du ikke bliver skuffet over at få lavet en behandling hos ham. Det er det hele værd!
Han fortjener 10 stjerner!
Han får det ypperste ROS herfra! 🌸