Salon MatinOmdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

⭐⭐⭐⭐⭐ Virkelig god frisør! Personalet er super søde og flinke, og de lytter til, hvordan man gerne vil have sit hår. Prisen er også rigtig god, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kan helt kla... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har nu for tredje gang været hos Salon Matin, hvor Raouf har klippet min voksne udviklingshæmmede søn. Hver eneste gang er vi blevet modtaget på bedste vis og min søn har fået en meget fin klipn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Byens bedste frisør oplevelse✔️ Jeg er imponeret & tilfreds kunde som som efter 4 år i salonen aldrig er kommet ud med en dårlig oplevelse. Min faste frisør Montazer leverer klipninger i verdensklas... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flot, hyggelig og stor salon. Gode kompetente og professionelle frisører, der gør et godt stykke arbejde. Priserne er super gode, så det spiller bare. Jeg er blevet klippet der gennem flere år,... Se mer

Företagsinformation

1. Frisör
  2. Frisersalong

Skrivet av företaget

Salon Matin leverer klipninger af høj kvalitet, skægkanter og barberinger til den selvbevidste mand. Besøg vores nyrenoverede salon i Aarhus og bliv behandlet af vores erfarne team af håndplukkede og uddannede frisører.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Virkelig god frisør! Personalet er super søde og flinke, og de lytter til, hvordan man gerne vil have sit hår. Prisen er også rigtig god, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kan helt klart anbefales

30 juni 2026

Super dygtige og venlige

Super dygtige og venlige. Jeg fik præcis dem frisure, jeg ønskede, og servicen var i top. Kan varmt anbefales.

30 oktober 2025

Hej Salman
Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. ⭐
Vi er glade for at høre, at du fik præcis den frisure, du ønskede, og at du var tilfreds med servicen. Det betyder meget for os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Salon Matin.
Med venlig hilsen
Team Salon Matin

Byens bedste frisør oplevelse✔️

Byens bedste frisør oplevelse✔️
Min faste frisør Montazer leverer klipninger i verdensklasse hver eneste gang. Det gør ganske enkelt at jeg føler mig tryg og godt tilpas fordi om et kort øjeblik har champen sørget for at jeg ser knaldgodt ud;-) Tak 4 det.

29 oktober 2025

Kære Tommy
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din loyalitet gennem de sidste 4 år. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du gang på gang har haft gode oplevelser hos os.
Vi er meget glade for dine flotte ord om Montazer – vi giver dem selvfølgelig videre. Vores mål er altid, at vores kunder føler sig trygge, godt tilpas og går herfra med et smil og selvtillid.
Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i salonen.
Venlig hilsen
Salon Matin Teamet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min foretrukne frisør gennem 8 år.

Min foretrukne frisør gennem 8 år.

4 oktober 2025

Hej Thomas
Tusind tak for din tillid gennem de sidste 8 år og for din flotte anmeldelse. ⭐ Det betyder meget for os at have loyale kunder som dig. Vi glæder os til fortsat at byde dig velkommen i salonen mange år fremover.
Med venlig hilsen
Team Salon Matin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har nu for tredje gang været hos…

Hver eneste gang er vi blevet modtaget på bedste vis og min søn har fået en meget fin klipning.
Raouf og kollegerne er altid smilende, positive, søde og venlige, og frisørhåndværket er også i top.
Herfra den varmeste anbefaling og tak for jeres måde at være på. Kærlig hilsen, Bettina

4 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis du gerne vil være den friskeste i byen.

Efterlader aldrig Salon Matin utilfreds. Jeg vil anbefale at blive klippet af Raouf da jeg mener han er den dygtiste til arbejdet.

4 mars 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid forlader Salon Matin tilfreds. Raouf og resten af teamet sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Måske byens bedste

Jeg ved ikke om det er byens bedste,men tidsbestilling betjening og priser er helt klar det bedste jeg har prøvet

11 februari 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores tidsbestilling, betjening og priser. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, med klipning af både mig og min søn.

12 februari 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at både dig og din søn havde en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis man vil have kvalitet og service…

Hvis man vil have kvalitet og service bliver man klippet ved Salon Matin.
De er ekstremt venlige og det er altid en god oplevelse.

3 februari 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du værdsætter både kvaliteten og servicen hos os. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Altid god service

Altid god service. Har været fast kunde siden 2014! Super tilfreds!

30 januari 2025

Hej Frederik

Tusind tak for din loyale støtte gennem årene! Vi er virkelig glade for, at du har været en fast kunde siden 2014, og at du altid er tilfreds med vores service. Vi ser frem til mange flere år med at give dig den bedste oplevelse!

Trofast frisør igennem 16 år

Trofast frisør igennem 16 år. Der er ikke en finger at sætte på deres service og klipninger.

25 januari 2025

Kære Thomas

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at have været en trofast kunde i hele 16 år! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores service og klipninger. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en god oplevelse mange år fremover.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtig frisør og god klipning

Første gang jeg var i salonen og fik en meget venlig modtagelse og der blev spurgt ind til mine ønsker og lyttet, inden klipningen gik i gang. Meget dygtig og omhyggelig mandlig frisør og jeg er meget tilfreds med klipningen.

23 januari 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god første oplevelse hos os, og at du følte dig godt modtaget. Det betyder meget, at du er tilfreds med både vores service og klipning. Vi glæder os til at se dig igen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.