Bestod i dag, Maria er verdens sødeste og venlige kørelærer der findes. Blid og rolig, tager det gerne igen hvis der er noget man ikke forstår. Fortjener 10/5 stjerne men ka desværre ikke give det.
Det här tycker kunderna
Selvom Corona kom og satte mit forløb på standby, så kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik både teori- og køreprøve hurtigt. Jeg havde både Regitze og Maria, og de var begge utrolig sø... Se mer
i dag den 8. januar bestå jeg i første forsøg min køreprøve. Jeg har også bestået min teoriprøve i første forsøg. Mange Tak til min søde kørelære Maria. Jeg kan anbefale hende 120%. Navnet "Smiley" pa... Se mer
At skulle generhverve sit kørekort efter 9år virkede håbløs for mig, men Smiley Kørestole stillede de nødvendige redskaber til rådighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Læring skal være sjovt – især når det er seriøst. Det skal være rigtig skægt at tage kørekort. Velkommen på Smiley Køreskole i Hillerød
Kontaktuppgifter
Nordre Jernbanevej 29, 3400, Hillerød, Danmark
- Info@smiley-koreskole.dk
- smiley-koreskole.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
super god køreskole
Jeg har lige afsluttet et super forløb hos smiley køreskole
Altid søde lærer som giver sig tid til den enkelte.
Kan varmt anbefale 😀

Svar från Smiley Køreskole
Jeg skiftede fra en køreskole til…
Jeg skiftede fra en køreskole til smiley, og det var det bedste, der kunne have været for mig. Jeg mødte Maria, min kørelærer, der er så venlig, tålmodig og lærte mig så mange ting, som jeg aldrig vidste før. Hun fik mig til at føle mig så sikker på vejen, og da jeg kørte eksamen, var jeg så sikker. Jeg anbefaler 100% Smiley driving school
Best Regards
Ruth Christensen
Amazing!
For mig har mit forløb på smiley køreskole været fantastisk. Det er gået super hurtigt, og har været meget sjovt. Teori timerne endte altid med grin, og man følte sig tryg i at være der. Alt i alt har det været et sjovt og hurtigt forløb, kan 100% anbefales hvis man er i tvivl.
Smiley køreskole
Jeg var så heldig at have den fornøjelse, at have Regitze som kørelærer. Hun er en dygtig, sjov, sød og rigtig god kørelærer. Man får den undervisning i både teori og i praksis som man har brug for. Derfor kan Smiley køreskole varmt anbefales til dem der overvejer hvilken køreskole de skal tage.
Smiley køreskole formår også at gøre ens undervisning sjov og spænende, hvilket man ikke tit hører fra andre køreskoler. Så hvis man er i tvivl om hvilken køreskole man skal tage, så kan jeg varmt anbefale smiley køreskole.

Klart anbefale!
Jeg skiftede fra inges køreskole til smiley og fik Maria som kørelærer. Hun var virkelig dygtig og sød! Kan klart anbefale smiley og Maria som kørelærer da de er virkelig grundige! Tak for et godt lille forløb! :)
Smiley-køreskole
Hvis du er i tvivl om, hvilken køreskole du skal vælge, så skal du vælge smiley køreskole. Jeg havde fornøjelsen af at blive tildelt den søde Maria som kørerlærer, der altid var klar på at svare på mine (mange spørgsmål) og som ligeledes altid mødte én med et stort smil - dette var med til at give mig en kæmpe tryghed og jeg ser derfor også tilbage på mit forløb med en kæmpe glæde.
Jeg er uendeligt glad for, at jeg valgte netop denne køreskole.
Tak.
Jeg er et stort smil i Græsted 😎
I Græsted ligger Smiley Køreskole med nogle af landets bedste køreskolelærere. Mange unge formår her at anskaffe sig et kørekort hurtigt og forsvarligt. En ung mø som mig, der er fyldt 60 år, tager det lidt mere tid, og det kræver lidt af en underviser at føre mig frem til succes. Det har Regitze gjort, og jeg anbefaler hende varmt ❤️🚙❤️
Jeg kan varmt anbefale Smiley…
Jeg kan varmt anbefale Smiley Køreskole.
Efter jeg for knapt 4 år siden fik mit kørekort (ved en anden køreskole), fik jeg aldrig brugt det og følte mig derfor på ingen måde rutineret eller tryg i trafikken - det blev også kun til en håndfuld ture og aldrig alene.
Efter at have taget 6 rutinelektioner med Regitze Birketoft gennem Smiley Køreskole, har jeg for første gang følt mig tryg i trafikken og har været ude på egen hånd for første gang nogensinde i Kbh. Regitze formåer virkelig at sætte sig ind i dit udgangspunkt og guider og vejleder en derfra, så undervisningen tilpasses den enkelte og den enkeltes behov! Det har været en udsøgt fornøjelse, og jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger videre, hvis du som jeg også føler dig u-rutineret bag rettet og gerne lige vil have et par opfriskende timer inden du tager skeen i egen hånd 😃

Bedste køreskole!
Virkelig god køreskole. Har lige taget kørekort hos smiley, og har haft den bedste oplevelse, med de sødeste lærer som rent faktisk tager sig tid til den enkelte elev. Dette gør at man glæder sig til at skulle møde til næste teori/køretime :).
Super god køreskole!
Haft angst i mange år og aldrig kunne gennemføre mit kørekort, men her gik det sku, bedste undervisning og super søde mennesker 😊👍
NOK DANMARKS BEDSTE KØRESKOLE!!!!!!!
NOK DANMARKS BEDSTE KØRESKOLE!!!!!!!
Har været ufattelig glad for at tage kørekort som Smiley Køreskole
Super søde og rare undervisere
Det hele foregår helt nede på jorden
Kan varmt anbefale dem til andre
smiley køreskole
Jeg har selv taget kørekort hos Smiley køreskole og har været meget tilfreds.
Venlig kørelærer og teorilære som er super gode.
Fedt hvis man gerne vil have kørekort hurtigt.
Kan kun anbefales
Verdens bedste køreskole!
Fantastisk køreskole!! Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, selvom jeg startede ud med at være virkelig nervøs bag rattet. Regitze og Maria er begge to rigtig søde og man snakker rigtig godt med dem begge to. De får en til at føle sig 100% sikker. Kan klart anbefale Smiley Køreskolen - bedste køreskole!
Yderst effektiv undervisning
Yderst effektiv undervisning, dejligt at det ikke tager så lang tid at gennemføre pga teoritimer to gange om ugen. Og så er lærerne helt vild glade og søde og gode til at lære fra sig.
Vildt gode lærere og sjove timer
Vildt gode lærere og sjove timer. De klare det fantastisk og hvis man hører godt efter består du nemt første gang. Så det billigt sluppet. :)

Bedste oplevelse nogensinde
Glade, imødekommende, humoristiske undervisere. Deres undervisning føles som om, at den er skræddersyet til den enkelte elev. Holdene er små og det gør at man føler sig set.
En super oplevelse at få generhvervet…
En super oplevelse at få generhvervet mit kørekort hos Smiley køreskole.
Jeg havde Regitze, som var en fantastisk kørelære. Hun var rigtig dygtig til at give mig input til min køreprøve, som jeg bestod i første forsøg.
Kan varmt anbefale dem.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig god og sjov vejledning. Kan varmt anbefales xD

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.