Bestod i dag, Maria er verdens sødeste og venlige kørelærer der findes. Blid og rolig, tager det gerne igen hvis der er noget man ikke forstår. Fortjener 10/5 stjerne men ka desværre ikke give det.
Det här tycker kunderna
Selvom Corona kom og satte mit forløb på standby, så kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik både teori- og køreprøve hurtigt. Jeg havde både Regitze og Maria, og de var begge utrolig sø... Se mer
i dag den 8. januar bestå jeg i første forsøg min køreprøve. Jeg har også bestået min teoriprøve i første forsøg. Mange Tak til min søde kørelære Maria. Jeg kan anbefale hende 120%. Navnet "Smiley" pa... Se mer
At skulle generhverve sit kørekort efter 9år virkede håbløs for mig, men Smiley Kørestole stillede de nødvendige redskaber til rådighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Læring skal være sjovt – især når det er seriøst. Det skal være rigtig skægt at tage kørekort. Velkommen på Smiley Køreskole i Hillerød
Kontaktuppgifter
Nordre Jernbanevej 29, 3400, Hillerød, Danmark
- Info@smiley-koreskole.dk
- smiley-koreskole.dk
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, som giver folk et smil med hjem fra hver time. Det er nogle vidunderlige lærer som smiley-køreskole har, de lærer dig at køre bil til fineste detalje og har altid et godt grin med sig😊 kan kun varmt anbefales. Ville ønske man kunne give Michelin stjerner, så havde i fået 3 af dem, men det er jo ikke en restaurant😂
Keep up the good work👍🏻

VÆLG SMILEY KØRESKOLE
Jeg har haft Regitze som kørelærer og kan kun sige gode ting om hende og Smileykøreskole!
Dejligt med en kørelærer som er SÅ sød, overholder tiderne og ikke mindst forbereder hendes elever så godt på alt de kan komme ud for!
Hvis man kunne give 6 stjerner havde jeg givet det 😂

Rigtigt god køreskolen.
Rigtigt god køreskolen.
Maria hun er den bedste kørelære som man kan ønske sig 😊🙏.
Hun er god til at forklare alt og er meget tålmodig og hjælpsom ❤️😊

Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, med de bedste kørelærere!
Jeg var rigtig glad for at jeg valgte at tage kørekort ved smiley køreskole, da min kørelærer var utroligt sød og hjælpende. Der var styr på det hele, og man havde god hjælp igennem hele forløbet!

Svar från Smiley Køreskole
Det er været en rigtig god oplevelse og…
Det er været en rigtig god oplevelse og Regitze har været den bedste kørelærer. Hun er sjov, sød og rigtig god til at give plads og gøre så man føler sig tryg. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, jeg havde Regitze som teorilærer og Maria som kørelærer og det vat super fedt. Teoritimerne var sjove og lærerige og køretimerne var helt fantastiske.
KAN ANBEFALES!!!

ANBEFALES!
Jeg startede på en anden køreskole i april og følte slet ikke min underviser var god overhovedet. Så jeg valgte af skifte køreskole, da jeg kom til smiley og syntes at både servicen og prisen var rigtig god. Kan varmt anbefales og er ked af jeg ikke startede her til at starte med.

Servicen daler over tid
Servicen går ned af bakke indtil den forsvinder helt. Startede ellers ud rigtig godt. Desværre endte det med at jeg måtte finde en ny køreskole, da priserne pludselig ændrede sig.
Jeg har aldrig truet med af efterlade et negativt review. I er velkomne til at poste vores beskeder sammen. Jeg har blot sagt til jer, som jeg har skrevet her, at jeres service er dårlig.

Super god Køreskole
Super god Køreskole, intet andet end gode ord!! Jeg havde Maria som Kørelære og køreturene med hende var aldrig kedelige, og hun formåede altid at gøre teori til noget hyggeligt og spændende og ikke mindst lærerige!

Rigtig god
Rigtig god, små hold med meget fokus på den enkelte person og gør 200% for at hver enkelte elev består.

Svar från Smiley Køreskole
Jeg syndes smiley køreskole har været…
Jeg syndes smiley køreskole har været den bedste oplevelse i forbindelse med mit kørekort, jeg anbefaler 100 % smiley køreskole. Kørelæren Maria er skide sød og jeg har nydt vær eneste dag i den bil med hende 😎😊

Jeg fik køreglæden tilbage
Efter en pause med at køre bil på seks år tog jeg 6 køretimer hos Maria fra Smiley. Det gav mig i den grad trygheden og køreglæden tilbage. Maria har en enorm viden, er meget pædagogisk og opmuntrende, så jeg kan kun varmt anbefale hende, hvis der er groet lidt mos på dit kørekort, ellers hvis der sidder lidt kørebekymring i dig, der holder dig tilbage fra at få brugt dit kørekort.

Svar från Smiley Køreskole
Super god køreskole som stærkt…
Super god køreskole som stærkt anbefales!! Super søde kørelærer 🤩 så pengene er godt investeret hos dem!

Kørekort
Jeg har haft et mega dejligt forløb hos smiley med dejlige små hold og en plan over, hvornår man skal til de forskellige ting, så alle kan overskue det, selvom man har lidt udfordringer.
Ikke mindst en fantastisk Kørelære som virkelig brænder for sit job.
Tusind tak ❤️
Sascha
Anbefaling Smiley Køreskole
Vil du have et sundt overblik over dine køretimer, overskuelig teori, størst mulig chance for at bestå? Så er det Smiley. Regitze er en fantastisk tålmodig kørelærer, jeg vil næsten vædde med hun kan lærer 98 % af Danmark at kører bil. Hun sender dig ikke op til en prøve, hun ikke vurderer du er 100 % klar til. Der forventes en stor indsats fra elevens side, men der er den hjælp tilgængelig som er nødvendig. Vælg Smiley det vil du ikke fortryde, jeg gjorde i hvertfald ikke.
Perfekt undervisning
Perfekt undervisning, hurtigt svar og overholdte aftaler. Det var en fornøjelse at gennemføre både den praktisk og teoretisk del. Resultatet var beståelse af begge prøver i første omgang. Bedste anbefalinger herfra :-)
En UDMÆRKET køreskole!
En UDMÆRKET køreskole!! Jeg kan intet dårligt at sige! Jeg havde Maria som kørelærer - en yderst behagelig, tålmodig og skøn dame at have ved sin side på vejene - og der er altid sikret en rolig/hyggelig og sjov stemning når man kommer ud og køre!
Leder du efter en lærer der giver der plads til at fejle (og lære af dem) og er tålmodig - samtidig med at det er mega hyggeligt og sjovt - så det Smiley Køreskole du skal vælge!
God køreskole
Super god køreskole der tilpasser sig dine behov, samt hjælper dig til at blive en god bilist, uanset hvor svært du har ved det. Kan klart anbefales!!!
Har generhvervet mit kørekort hos…smiley køreskole i Græsted hos Regitze 🤗
Har generhvervet mit kørekort hos smiley køreskole uden nogen problemer hurtige med at finde prøve tider og bestod begge prøver første gang 👍🤗kan varmt anbefale dem til andre mvh Michael
Right Driving School And Great Driving Teacher Team
Right Driving School And Great Driving Teacher Team
Regitze is my driving teacher. She make my feel happy to go to learn driving and feel great after every driving lesson. Is something make a big difference for pass a driving test and be a good driver after get the licen. Listen to Regitze and practice a lot- is my best advise for u. Love and thanks you, Regitze!!!!! And good luck to all student. U have choice a right driving school and great driving teacher team!!!! Hugs Foong

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.