Smiley Køreskole Omdömen 169

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestod i dag, Maria er verdens sødeste og venlige kørelærer der findes. Blid og rolig, tager det gerne igen hvis der er noget man ikke forstår. Fortjener 10/5 stjerne men ka desværre ikke give det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selvom Corona kom og satte mit forløb på standby, så kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik både teori- og køreprøve hurtigt. Jeg havde både Regitze og Maria, og de var begge utrolig sø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

i dag den 8. januar bestå jeg i første forsøg min køreprøve. Jeg har også bestået min teoriprøve i første forsøg. Mange Tak til min søde kørelære Maria. Jeg kan anbefale hende 120%. Navnet "Smiley" pa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At skulle generhverve sit kørekort efter 9år virkede håbløs for mig, men Smiley Kørestole stillede de nødvendige redskaber til rådighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Informationen kommer från olika externa källor

Læring skal være sjovt – især når det er seriøst. Det skal være rigtig skægt at tage kørekort. Velkommen på Smiley Køreskole i Hillerød

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Smiley Køreskole kan bestemt anbefales!

Jeg kan bestemt anbefale at tage kørekort hos Smiley køreskole! Jeg havde Maria som kørelærer og hun var rigtig god, hos hende er man i gode hænder. Vores teori undrvisning var altid et hyggelig højdepunkt på ugen at skulle møde op til, fyldt med grin, men samtidig var det også lærerigt og grundigt gennemgået. Køretimerne var også altid hyggelige med en lille sludder, men jeg synes også at Maria var rigtig god til at komme med konstruktiv kritik og få rykket en på de ting man havde brug for. På trods af corona som sløvede processen lidt ned, var forløbet godt tilrettelagt med en læreplan man fik og generelt var det hele meget struktureret og der var styr på tingene. - Også i forhold til læreerklæring, manøvrebane og glatbane. Det var en rigtig god oplevelse, derfor siger jeg tak for det hele og kan bestemt anbefale netop denne køreskole.

29 augusti 2020

Kære Frida 😀
Ja der gik lydt Corona i det...men det gjorde der jo alle vegne. Det er dejligt at du havde en god oplevelse og det var nogle super hyggelige køreture 😀🚗🚗🎶🚗🚗 sjovt at lære sin by at kende fra et bilperspektiv 😉😉
Vi ses derude 🚗🎶🚗🎶

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Du kan med ro i sindet vælge Smiley køreskole

Jeg havde Maria som kørelærer i Hillerød, og selvom det til at starte med var lidt af en jungle at finde rundt i hvilken køreskole det skulle være, så endte jeg med at have valgt det helt rigtige sted - Smiley køreskole!
Maria er rigtig god til at lære fra sig, hun har let til smil og grin, og er bare enormt god til at opbygge en god og tryg stemning, både til teori og praksis. Maria forstår sig på at fremhæve de positive ting, også hvis du, som jeg, er rigtig god til at hænge dig i småfejlene.
Derudover var det selvfølgelig rart at hele forløbet bare var planlagt så fint, kun med et enkelt bump der skyldtes corona.
Nu mangler jeg bare en bil 😎

23 augusti 2020

Kære Stella 😀😀
Ohh de forbistrede småfejl!!! Din skønne kvinde😀 det var godt du trods alt kunne abstrahere fra dem💪💪😀😀 vi bruger meget tid på at planlægge så det bliver et godt forløb så vi er super glade for det bliver bemærket tak 😀😀👍👍🎶🚗🎶

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, jeg var SÅ glad for at have Regitze, der er knalddygtige til det hun gør som kørelærer. Smiley køreskole kan varmt anbefales, teori blev gjort hyggeligt og køreturene var hyggelige og ikke mindst meget lærerige:))

29 juli 2020

Kære Emma 😀
Jeg elsker jo at være kørelærer 😀😀 alle de succesoplevelser er jo fantastisk 😀🎶🚗🚗🚗
Aktive elever er jo vare en gave så 1000 tak og vi ses derude😀 det har været en fornøjelse 😀🚗🚗🎶

Absolut Anbefalelsesværdigt!

Værdigt sted at anbefale.

Køreskolen i Hillerød er så fin. Læreren, Maria, er oprigtig og vil at man består. Der er plads til den enkelte og stille spørgsmål til det uforståelige. Jeg bestod min teori med 1 fejl, og køreprøven 1. gang.

Jeg fik sådan en god og positiv introduktion til trafikken, og den er værd at investere i. Det er trods alt den, som jeg skal færdes i resten af mit liv.

25 juni 2020

Kære Rebekka 😀
1000 tak for de rosende ord 😀 du har nemlig ret i, at vi alle færdes i trafikken, og når man skal køre en bil derude selv, så skal man altså kunne gøre det godt, og tage det alvorligt. Det var en fornøjelse at have dig og jeg har jo allerede hilst på dig derude 😀😀
Vi gør det bare igen 😀😀😀🎶🎶 god tur 😉

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, og min køreskolelærer Maria gjorde hele processen til en spændende og behagelig oplevelse, hvor både teori- og køretimerne var utrolig hyggelig og ikke mindst sjove. Maria får en til at føle sig tryg og sikker på sig selv gennem hele køreturen. Jeg kan varmt anbefale Smiley-køreskole til kommende billister, især hvis man søger fleksibilitet og effektivtet. Fem stjerner herfra.

16 juni 2020

Kære Helena 😀
5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ dem tager vi meget gerne imod😀😀😀 1000 tak! det har været en fornøjelse at køre med dig😀😀 Husk lidt fut i fejemøget og så går det nogle gange lidt lettere 😀😀😉😉
Vi ses derude 😀🚗🚗🎶🚗

Super flinke

Super flinke, imødekommende, tålmodige og professionelle! Fortryder bestemt ikke jeg valgte smiley-køreskole!

4 mars 2020

Kære John 😀
Vi bliver så glade og stolte 😀😀 så kan det jo ikke være meget bedre 😀😀🎶🎶🚗🚗 TAK 😀

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk køreskole med trygge rammer!

Jeg har netop bestået min køreprøve med Maria som kørerlærer, og jeg vil til enhver tid anbefale denne køreskole og Maria som kørerlærer! Hun har en energi der er helt igennem fantastisk, betryggende og super positiv! I løbet af forløbet, får man et rigtig godt bånd til hende, som gør forløbet meget bedre!

Teorien bestod jeg i første hug, og det var kun takket været Maria, der gjorde undervisningen spændende og lærerig. Hun formår at inddrage eleverne i undervisningen, for at være sikker på, at alle har forstået dét der er blevet gennemgået. Samtidig er hun super sjov og den positive energi smitter virkelig af!

Køretimerne var ligeledes fantastiske. Hun er SUPER betryggende og lærerig at køre med. Køretimerne blev både hyggelige og super lærerige, fordi hun forklarer alt på et plan, hvor man som ny bilist kan være med, forstå det, og bruge det i praksis.

Jeg havde personligt brug for en tryg base til min køreprøve, da jeg var super nervøs. Her bad jeg hende om at køre med, da det kunne skabe noget tryghed for mig. Og det gjorde det!! Selvom hun ikke må sige noget om min kørsel, når sagkyndig er i bilen, så mærkede jeg en tryghed, ved hendes tilstedeværelse som gjorde, at jeg kunne slappe helt af under køreprøven - og få mit kørekort.

Alt i alt, vil jeg anbefale denne køreskole til alle der skal til at tage kørekort. Det er en helt igennem fantastisk køreskole, og jeg har virkelig være glad for, at jeg valgte denne!

23 februari 2020

Kære Zainab 😀💖💖
1000 tak for alle de søde ord💖💖 det er jeg meget glad for. Det var en fornøjelse at køre med dig og du er jo også selv et festfyrværkeri i både et teorilokalet og i bilen og det er jo fantastisk 😀🎉🎶🚗🚗🎉
Vi ses på vejene ☀️ 🎈 🎈 🎈 🎈 👍👍💖

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Smiley Køreskole

Smiley Køreskole har været en kæmpe hjælp for mig. Det har taget mig lidt længere tid at gennemføre forløbet end gennemsnittet, men vi har taget det i mit tempo, og har følt mig i absolut trygge hænder hele vejen igennem. Har haft en skøn og tålmodig kørelære, og kunne klart anbefale hende/køreskolen til andre!

18 februari 2020

Svar från Smiley Køreskole

Kære Josefine 💖 Tak for den fine anmeldelse. Vi er super glade for at du har været begejstret for at gå hos os og følt dig tryg hele vejen 🌹🌹 det er alfa omega for os 👍 Du har virkelig kæmpet for dit kort og det bliver så dejligt at kunne vinke til dig ude på vejen 😍🚗😍🚗😍

Kan klart anbefales!

Jeg havde et skønt og hyggeligt forløb!
Rigtig god og lærerig undervisning. Jeg havde Maria som kørerlærer. Hun er virkelig sød og støttende - det var trygt at køre med hende!
Kan klart anbefales, har kun gode oplevelser derfra!

11 februari 2020

Svar från Smiley Køreskole

Kære Silje 🌈🌈 hvor er det bare dejligt at høre at du har følt dig tryg og glad gennem hele forløbet 💖💖 det er den bedste ros vi kan få 💖🌹💖🌹 vi ses ude på vejene 🚗😍🚗

Knus Regitze og Maria

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fornøjelse at tage kørekort hos…

En fornøjelse at tage kørekort hos Regitze, super professionel og rar.
Bestod både teori og køreprøve første hug.
Siger meget om køreskolen 😃

Kan varmt anbefale dem!

10 februari 2020

Svar från Smiley Køreskole

Tusind tak for den flotte anmeldelse 👍😄👍 virkelig dejligt at høre at du synes du har haft et godt forløb som du har været glad for 🌹🌹

Knus Regitze og Maria 🎉🎊🌹💖🎉🎊

Virkelig god!

Rigtig god køreskole! Hurtigt forløb, hurtigt læring og sød kørelærer!

26 januari 2020

Kære Ida 😀
Vi er super glade for at du har haft et godt forløb 😀🚗🎉🎶🎶 det er skønt med glade elever 💖💖💖
Vi ses på vejene 🚗 🚗 ☀️🌻🎈🎈

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale smiley køreskole…

Kan varmt anbefale smiley køreskole 😊🙏🏻 Jeg har taget mit kørekort hos Regitze og haft et helt fantastisk forløb med en god, stabil og kanon sød kørelærer 😍🤞🏻

23 januari 2020

1000 tak 😀😀💖💖
Det er bare super med glade elever og stolte kørelærere 👍🚗💪💪
Det kan man aldrig få nok af 💖😀🚗🚗💖
Knus fra Regitze og Maria

Køretimer hos Smiley Køreskole

Jeg var til et par køretimer hos Maria inden jeg skulle til køreprøve og havde et super godt forløb, det gjorde mig mere tryg ved bilen og hjalp mig til at bestå. Det kan klart anbefales

17 januari 2020

Kære Oliver 😀
Det var super hyggeligt og en ren fornøjelse at køre lidt med dig 😀🚗🎉🎶🎶🚗🚗
Og man bliver jo altid ultra glad når man får det bedste frem i folk og det ender med et velfortjent kørekort 🎶🚗🚗🎶😀🎈🎈🎈🎉🎉🚗

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lærerigt forløb i trygge rammer!

Jeg er selv lige bestået efter et skønt forløb med Regitze som teori- og kørelærer. Det giver trygge rammer, at man kender personen man kører med, fra teoritimerne. Der bliver taget hensyn til hver enkelts niveau, men der er stadig plads til at lave sjov med hinanden - så længe vi er sikre i trafikken. Regitze brænder for sine "elever" og elsker dit job, hvilket er tydeligt at mærke. Klar anbefaling herfra!

15 januari 2020

Kære Caroline 😀💖💖
Det var så sjovt og hyggeligt at køre med dig 😀💖🎉 og ja jeg elsker mit job for jeg møder jo så mange dejlige mennesker...som dig 😀😀😀
Vi ses på vejene 🚗 🚗 🌻🎉🎉🎉🎶🎶🚗🚗🚗

Super køreskole

Jeg synes, det har været en virkelig god oplevelse at tage kørekort hos Smiley Køreskole. Dejligt med et forløb, hvor alt er taget hånd om i forvejen, så jeg ikke selv har skullet tænke på at finde førstehjælpskursus osv. Den teoretiske og praktiske undervisning har været både god og hyggelig. Tak for det!

10 januari 2020

Svar från Smiley Køreskole

Velbekomme 😀 Det er vi super glade for at læse for vi bruger meget tid for at give vores elever et godt og glidende forløb 🚗🎶😀
Det skal jo helst være en fornøjelse for alle parter 😀😀🎉🎉🌺
Rigtig god tur og vi håber at se dig der ude 😀🎉🌻☀️🚗🚗🚗🚗🚗
Hilsen Regitze og Maria

En klar anbefaling

Jeg er så taknemmelig for, at jeg valgte Smiley Køreskole, da jeg skulle igang med kørekort som 35-årig.

Maria er uden tvivl den bedste kørelærer, som man kunne ønske sig. Hun gør en tryg og rolig, er altid glad og snakkesalig og gør alle køreturene gode. Jeg beundrer hende meget for at kunne huske enormt mange personlige ting om sine elever, og hun var virkelig hurtig til at spotte hvordan jeg var som person.

Jeg klarede forløbet på 3 måneder, og alt fungerede bare ift. køretimer, manøvrebane, førstehjælp, teori og glatbane. Derudover var der ikke ret lang ventetid på hverken teoriprøve eller praktisk prøve, og priserne er meget fair.

Jeg er simpelthen så glad for mit kørekort, og jeg savner allerede at køre med Maria, men jeg husker mange af hendes ord til mig, og jeg er stadig så taknemmelig.

20 december 2019

Kære Karina 😀
1000 tak for de søde ord 💖 💖 💖. Det betyder utrolig meget 🌈💖💕 Det var en fornøjelse at have dig som elev, for du er jo også selv altid i godt humør og skønt selskab 🌸🌺🎉🎉 Regitze og jeg bliver så glade, når det bliver bemærket at tingene glider og I har et godt problemfrit forløb🚗🚗💖💖🎈🎈😀😀
Jeg håber du får kørt nogle kilometer ind her i ferien og det ville jo være super at se dig derude 🚗🚗🎈🎈🚗🎈🎶🎶🎶🌈🌈🌈
God tur 🚗🚗

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, med fantastiske kørelærere, som kun vil en det bedste! Sand fornøjelse. Gode historier og ture, og man bringer altid noget nyt med hjem. Kan kun råde andre til at tage Smiley køreskole!😄
Jeg havde den fornøjelse af at have søde Regitze, men er sikker på at alle underviserne er super søde og hjælpsomme!

16 december 2019

Kære Lucas😀
Det var sandelig også ren fornøjelse at have dig som elev 💕💕🎶🎶🎈🚗🚗🎈🚗🚗 og ja det skal være sjovt og lærerigt for så ender det jo op i ren glad kørsel 🚗🚗🎈🎈🎈🚗🚗💖💖💖😀😀😀😀
God tur og 1000 tak for de søde ord💕💕💖💖
Vi ses derude ☀️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde et super godt forløb

Jeg havde et super godt forløb, og med en rigtigt sød lærer, som gjorder det hele meget sjovere!

14 december 2019

Kære Isaline 😀🌺💖
Det var super hyggeligt og sikke da du strøg igennem forløbet 🚗🚗🎈🎈😀😀🌈🌈🌺
Vi er glade for du valgte Smiley køreskole 🚗🚗🎉🎉🎉🎶🎶
Knus fra Regitze og Maria

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maria er en nærværende og dygtig kørelærer

Jeg havde ventet længe og tænkt meget over hvilken køreskole jeg skulle vælge, jeg er så glad for det blev smiley køreskole, jeg kunne ikke have drømt om en bedre kørelærer end Maria 🙌🏼🙌🏼

12 december 2019

Kære Mai 😄
1000 tak for de søde ord 🌸💖🌺 det er jeg meget glad for at læse og det var en fornøjelse at have dig 😃😃 så vi er super glade for du valgte vores køreskole 🌺🎉🚗🎶🚗🚗🚗🎈🚗🎈knus fra Regitze og Maria

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.