Smiley Køreskole Omdömen 169

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestod i dag, Maria er verdens sødeste og venlige kørelærer der findes. Blid og rolig, tager det gerne igen hvis der er noget man ikke forstår. Fortjener 10/5 stjerne men ka desværre ikke give det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

i dag den 8. januar bestå jeg i første forsøg min køreprøve. Jeg har også bestået min teoriprøve i første forsøg. Mange Tak til min søde kørelære Maria. Jeg kan anbefale hende 120%. Navnet "Smiley" pa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At skulle generhverve sit kørekort efter 9år virkede håbløs for mig, men Smiley Kørestole stillede de nødvendige redskaber til rådighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Informationen kommer från olika externa källor

Læring skal være sjovt – især når det er seriøst. Det skal være rigtig skægt at tage kørekort. Velkommen på Smiley Køreskole i Hillerød

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, med nogle rigtigt fornuftige mennesker. Ønsker dem alt godt fremover

Hej Bjørn :)

Tusind tak for din opbakning.

Vores telefoner er desværre lukket pt. men vi forsøger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt længere tid at få svar end sædvanligt men dejligt du synes at vi gør det godt alligevel.

5/5, nice

5/5, super duper

Fin køreskole

Fin køreskole, dygtige undervisere, og fedt de har krav om vaccine, så men ikke resikere at blive smittet

Hej Søren

Tusind tak for din feedback :) det der super dejligt for os at vide du sætter pris på vores faglige kompetencer såvel som vores måde at arbejde på.

Mange knus og smil

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk sted og gode krav

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole. Flink og tålmodig kørelærer, der er god til at lære fra sig. Kan varmt anbefales!

Hej Kirstine :)

Tusind tak for din anmeldelse :) Det gør os meget glade at vide at vores elever er glade for at gå hos os

Mange knus

Tak for et godt forløb😊

Tak for et godt forløb😊
Jeg er rigtig glad for, at have fået undervisning hos Smiley Køreskole. Dejligt med små hold, så der er masser af tid til den enkelte elev. Jeg havde Regitze som teorilærer og Maria som kørelærer, og begge er fantastisk søde og forstående, og jeg har altid følt mig godt tilpas i deres selskab.

3 augusti 2021

Kan klart anbefales

Det har været en fornøjelse at være i forløb hos Smiley Køreskole og et stort tak til min kørelærer Maria🚗🙌 De har været super søde hele vejen igennem og er super kvalificeret til jobbet. Kan klart anbefales herfra💪

-Mikkel

7 juni 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super godt forløb, søde kørelærer

Selvom Corona kom og satte mit forløb på standby, så kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik både teori- og køreprøve hurtigt. Jeg havde både Regitze og Maria, og de var begge utrolig søde og professionelle på samme tid. Maria fik mig til at føle mig tilpas bag rettet efter mange måneder ventetid pga Corona. Vil klart anbefale Smiley Køreskole

11 maj 2021

Tak for et godt forløb.

Tak for et godt forløb.
På trods af Corona nedlukninger og næsten et års forløb grundet det, så har det været det værd at skulle vente, med jer som undervisere.
Jeg startede hos Regitze som så til sidst skulle på barsel. Derefter fik jeg til slut Maria, som fik mig igennem køreprøven i første forsøg.
Både Regitze og Maria er helt fantastiske!
Knus fra Julie

30 april 2021

Svar från Smiley Køreskole

Tusind tak for din anmeldelse 💖💖 vi er super glade for at du har været begejstret for dit forløb selv om Corona kom i vejen 💐

Stort tillykke med det velfortjente kørekort

Knus Regitze og Maria

Meget glad og tilfreds ❤️❤️

God pris, god undervisning, god respons og gode kørelærere med masser af tålmodighed 🌸💫
Jeg kunne godt lide holdets størrelse. Der var tid til at hvert enkelt elev kunne ses og høres og få besvaret de spørgsmål eleven nu måtte sidde med. Håndteringen af corona klarede skolen perfekt (særligt ang. selve nedlukningen). Man blev ikke glemt i sit forløb. Man fik løbende opdateringer og eventuelle spørgsmål før, under og/eller efter nedlukningen fik man hurtigt svar på. Opdateret information på køreskolens facebook-side var også til at finde.
Jeg havde Regitze i størstedelen af mit forløb og Maria lige i afslutningen. Begge kørelærere kan varmt anbefales!! 🌺❤️🙌🏻

Jeg er super glad over mit forløb og sidder nu med en rigtig god følelse og et kørekort i hånden. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole 🚗💫

29 april 2021

Svar från Smiley Køreskole

Hvor er det bare skønt at høre at du har været så glad for at gå hos os og har været glad for måden vi har forsøgt at håndtere corona-krisen 💖💖

Vi glæder os til at vinke til dig ude på vejen 🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎈🎉🎊

Knus Regitze og Maria fra Smiley Køreskole

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastik køreskole og fantastik…

Fantastik køreskole og fantastik kørelærer. Jeg er så glad for at jeg tog mit kørekort hos smiley køreskole, kæmpe anbefaling herfra. Jeg havde søde Maria under mit forløb, som var med til det blev en rigtig god og rar oplevelse trods nervøsitet. Tak for de hyggelige og sjove, teori- og kørertimer.

7 januari 2021

Kan kun anbefale Smiley køreskole

Kan kun anbefale Smiley køreskole på det varmeste! Jeg havde Maria som kæreskolelærer og hun fik mig hurtigt og nemt igennem og bestod både teori og praksis prøve i første hug! Hun er skide sjov og sød og er altid klar på at lytte❤️
Tak for en god oplevelse!
Knus Victoria

11 december 2020

Super god Køreskole

Super god Køreskole, intet andet end gode ord!! Jeg havde Maria som Kørelærer og køreturene med hende var aldrig kedelige, og hun formåede altid at gøre teori til noget grineren med sjove eksempler og spændende og ikke mindst lærerige!

5 november 2020

Kæmpe anbefaling!

Jeg vil i den grad anbefale Smiley Køreskole til alle! De har virkelig styr på tingene, undervisningen er god og omhyggelig og så er de bare skide søde begge to!
Jeg havde Maria som kørelærer og det var en sand fornøjelse - Hun er dygtig til at lære fra sig, bliver aldrig irriteret eller vred og så er hun simpelthen så hyggelig at snakke med!
Smiley Køreskole tager virkelig sine elever seriøst og man føler sig tryg og velkommen lige fra man kommer ind af døren.
Kæmpe anbefaling!

23 oktober 2020

Kære Amalie 😀
1000 tak for alle de søde og meget rosende ord. Vi synes begge to, at det var super hyggeligt at have dig som elev, og din entusiasme har jo været kæmpe stor😀💪🚗🚗🎶🎶 og sikke da nogle hyggelige køreture, hvor vi kom igennem en masse spændende emner 😀😀 jeg håber jeg ser dig derude...Hillerød er jo en skøn by at besøge 😀🎶🚗🚗🌸🌺🌈🌈💖🚗🚗💖

De varmeste anbefalinger!

At tage kørekort hos Smiley Køreskole har været en kæmpe fornøjelse! 🚗☀️Jeg har haft glæden af at have skønne Maria som kørelærer - og hvilken kørelærer. Alle nerver forsvinder, når der sidder en så kompetent og sympatisk kvinde ved ens side! Med Maria som kørelærer får man hele pakken- faglig dygtighed, pep-talks i særklasse og ikke mindst en smittende latter, som kan få selv de mest anstrengte skuldre ned. Tak for alle de gode køreture Maria! 🚗🚗🚗
De varmeste anbefalinger til Smiley Køreskole fra mig, det har været en sand fornøjelse!!! 🤗🌻☀️🚗

22 oktober 2020

Kære Kitt 😀
Hvor er du skøn 😀🌈 det var super hyggeligt at køre med dig....selv med dine laaange arbejdsdage 😉😉 Du er jo heldigvis selv lattermild så det har været super fornøjeligt😀😀latter er det mest befriende og livsbekræftende man kan lave, så positiv læring er da bedst for begge parter 😀😀
Sving slæden forbi Hillerød 😀😀👍👍🎶🎶🚗🚗🚗🚗💖🎶🎶🎶🎶 det ville være sjovt 😀😀

Fantastisk køreskole!

Har haft et helt fantastisk forløb med Regitze som Kørelære! Humøret var altid højt, og man kunne føle sig i trygge hænder, både i teorilokalet og på vejen.
En kæmpe anbefaling herfra! <3

8 oktober 2020

Kære Signe 😀
Det var en super fornøjelse at lære dig at køre bil😀🚗🚗🎶🎶 og det gik jo bare så godt 😀😀
Skønt at det både var en sjov og betryggende oplevelse😀😀 så bliver det ikke bedre 😀😀🚗🚗🚗🎶🎶 vi ses på vejene 😀🚗🎶

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole, jeg havde Maria som kørelære. Kan helt klart anbefale hende.

15 september 2020

Hej Maxi 😀
Det var en fornøjelse 😀🚗🎶🚗 jeg håber du får kørt landet rundt og nydt friheden 😀🎶🎶🚗🎶🚗

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.