Attractie- & Vakantiepark Slagharen Omdömen 400

TrustScore 2 av 5

1,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Om 10:00 open maar meeste attracties pas om 12:00 lekker met de kinderen 2 uur doelloos rondlopen. In en uitgangen openingstijden allemaal zeer onduidelijk. 3 mokken gekocht laten bedrukken voor... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij aankomst accommodatie was de staat van het huisje zeer ranzig. Alle ramen zaten vol vinger afdrukken (waar ik nog mee zou kunnen leven) maar ook een aantal dood geslagen vliegen aan de binne... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Begon al met de sleutel halen op de ene plaats de tickets halen op een andere plaats de sleutel , dan vertellen ze nog eens hoe je rijden moet verkeerd. Dan naar de Wigwam erg muf sloten liggen in... Se mer

Företagsinformation

1. Stugby

Informationen kommer från olika externa källor

Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Slechte ervaring!

Eigenlijk was er bijna niet goed.

Resort super duur, badkamer was goor, matras slecht.

Het park zelf is klein en op enkele uren heb je alles gezien, hersenschudding aan over gehouden van een draaimolen.

Mij zie je hier nooit meer terug.

24 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hallo wir waren jetzt über das…

Hallo wir waren jetzt über das Wochenende da ,wir hatten ein Ferienhaus Cowboy cortage, als wir das Ferienhaus betreten haben roch es sehr doll nach Muff, der Fußboden war noch total dreckig , und die Kinder Betten da lagen noch smarties und Chips Reste von den Vorgängern , das auszieh Sofa war genauso schmutzig wie die Betten überall lagen Chips Reste rum, die Küche klebte vor Dreck, in der kaffee Maschine waren noch kaffee Reste , wir spülten erst mal alles ab, das Badezimmer roch auch sehr streng nach Abfluss. Die Heizung hat sich alle paar Std abgeschaltet so das wir immer nur 18 crad in der Wohnung hatten war am Abend manchmal sehr kalt. Der Park gefiel uns persönlich sehr gut, das Schwimmbad ist auch ok gewesen aber halt die Unterkunft nicht. Waren froh wider zu hause zu sein.

28 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij aankomst slechte informatie betreft…

Bij aankomst slechte informatie betreft inchecken en park.. we kwamen aan en huisje was vies.. veel stof..spinnenwebben overal bleek de laatate schoonmaak 2 maanden eerder te zijn geweest.
Het park zelf was triest. De helft van de attracties waren dicht. Park 10.00 uur open maar er was praktisch niks nog open. Meeste pas 11.00 en sommige helemaal niet..geen aanrader..zijn leukere parken en accommodaties in Nederland..

29 november 2025

Teleurstellend

Wij komen al een paar jaar en onder ander voor de halloween editie. Jammer jammer.. wat een achteruitgang. Je betaald 700€ voor een weekendje.. we hebben fijn gezwommen. Dat was het dan ook. Er zijn meerdere atracties gewoon dicht om 10.00, er staat gewoon geen personeel. In 1 rondje heb je het wel gezien! Avond programma is alles betaald! Belachelijk. Geen enkele show was gratis. (17/18€ per persoon voor een freak show?) zijn jullie gestoord ofzo? Een film bekijken 20€? Een walktrough 15€ extra voor het gezin. Al met al, neem spelletjes mee om in het huisje te spelen want aan entertainment niks te doen. Naja je kan nog uit eten en 19€ betalen voor een sate of 18€ voor een burger met 15 frietjes.

25 oktober 2025

Personeel/ online reserveren

Op 25 oktober het park bezocht. Helaas meerdere problemen gehad met de All Day Refill Coffee-bon, die niet goed werkte. Bij het Frontier Café werd ik bovendien onvriendelijk behandeld door een Engelssprekende medewerkster die mijn betaalde bon niet accepteerde ondanks dat ik online op de website heb gekocht, bij de service balie deels gehoor aangegeven. In een Nederlands pretpark verwacht ik dat medewerkers ook Nederlands spreken en weten hoe online reserveren tenminste werk. Betrokkenheid is ver te zoeken! Ook de parkeerticket werkte niet bij de uitgang. Jammer dat zulke dingen de dag verpesten.

25 oktober 2025

Qualität schlecht!Nie wieder...

Leider ist der Slagharen Freizeitpark nicht mehr dieser der es mal war. Wir waren für 4 Nächste im Haus Cowboy Cortage eingebucht und haben im Herbst dafür 720 Euro bezahlt. Das Haus machte beim Einzug einen schmuddeligen Eindruck. Es roch muffig,übelall Spinnenweben und noch Hinterlassenschaften der Vorgängigen Besucher. Heizung funktionierte im Kinderzimmer nicht. Wir waren zu der Zeit dort, als Halloween war. Die Mazes musste man im Durchschnitt zusätzlich pro Vorstellung 7-10 Euro bezahlen. Hätten wir als 4 köpfige Familie alles mitgemacht, hätten wir zusätzlich zum Buchungspreis noch locker 70 Euro hinblättern müssen. Dann waren einige Fahrgeschäfte defekt und das die gesamte Zeit.
Als wir bei schlechtem Wetter das Schwimmbad Aqua Mexicana besucht haben und uns zum Abschluss auf die warme Dusche gefreut haben - Fehlanzeige - alle Duschen waren kalt. Nächsten Tag,wieder beim schlechten Wetter dachten wir uns das 4 D Kino zu besuchen -Fehlanzeige- 4 D funktionierte nicht, es ging nur 2 D.
Gesamteindruck : für den Preis haben wir deutlich mehr erwartet. Die Jahre zuvor hat sich einiges am Park verändert,dass leider zum negativen. Insgesamt waren wir 5 mal in diesem Park, diesmal war es leider das letzte mal.

23 oktober 2025

NICHT ZU EMPFEHLEN

NICHT ZU EMPFEHLEN! Der Freizeitpark ist soweit in Ordnung aber sehr kleine und wenig Auswahl. Die Hütten, absolutes no go. Wir waren hier auf Stufenfahrt in den kleinen Hütten. Das Wohnzimmer ist ganz in Ordnung. Die Küchenutensilien sind dreckig und kaputt. Selbst nach dem Spülen konnten wir damit nicht kochen. Die Schlafzimmer sind sehr alt, winzig, dreckig und es sieht aus wie eine Abstellkammer. Die Atmosphäre lädt nicht gerade für einen erholsamen Schlaf ein. DAS BADEZIMMER war ein absoluter Albtraum es stinkt und ist brutal dreckig und ekelhaft. Wir sind immer im Schwimmbad duschen gegangen. Einige unserer Stufen Kollegen hatten Bettwanzen im Bett und mussten behandelt werden. An alle Lehrer: ihr müsst eure Schüler schon wirklich sehr hassen um sie hier übernachten zu lassen. Es ist klar das eine Schule nicht in einem luxusresort übernachtet aber das hier ist wirklich absolut ranzig und widerlich. Nie wieder mehr!

9 oktober 2025

Niet leuk meer

Wij kwamen normaal zeker wel een keertje of 6 in een jaar
Maar dit is echt niet leuk meer
Mn kids moeten Engels praten want daar bestaat tegenwoordig het personeel uit (niet erg handig)
En dan nog maar te zwijgen van die toegangspoorten dat is echt geen doen!!!zwaar irritant zelfs
Mensen krijgen ruzie bij de poorten (ook heel fijn met kinderen erbij)
En Ohja de show zijn echt aan vernieuwing toe hoor zijn al drie jaar hetzelfde
Mensen hebben het opgenomen en weten alle antwoorden fijn met twee grote tafels dus alle prijzen gingen daarheen
Neem aan dat iedereen een kans moet krijgen om te kunnen winnen
En ja ook wij kennen alle antwoorden maar dat komt omdat de shows gewoon niet vernieuwd worden(heel slecht)geluid staat zo raar dat de geene op het podium niet te verstaan is
(Ook erg handig)
Tafel plak je aan vast echt vies gewoon mensen met natte honden binnen stonk kei erg
En dan de helloween niemand weet hoe alles zit tipje zorg dat iedereen weer hoe het zit in het vervolg zou handig zijn voor de mensen
Opzet is leuk maar moet wel beter uitgewerkt en besproken worden met het personeel
Dus al met al voor ons geen doen meer

4 oktober 2025

Niet klantvriendelijk!!!

Ik heb onlangs een verblijf in Slagharen geboekt en kort daarna gezien dat exact dezelfde accommodatie en periode ruim €190 goedkoper werd aangeboden. Toen ik dit aankaartte bij de klantenservice, kreeg ik enkel het standaardantwoord dat prijzen dynamisch zijn en dat er niets mogelijk is. Begrijpelijk dat prijzen schommelen, maar het voelt wrang dat er geen enkele vorm van coulance of tegemoetkoming wordt geboden. Dit doet helaas afbreuk aan het gevoel van klantvriendelijkheid

30 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waarom moeten er zoveel gokkasten…

Waarom moeten er zoveel gokkasten staan. Alles is 1 euro. Dat heeft een kind wat op schoolreisje gaat nog wel op zak en dat gaat daar ook in, het ziet er zo aantrekkelijk uit. Dit is zo kind onvriendelijk vreselijk. Lijkt wel een casino ik begrijp niet dat dat mag op een pretpark met vrij jonge kinderen
ZOVEEL

26 september 2025

Geen net huisje.

Ik adviseer mensen niet de huisjes van c 16 te boeken. Zijn van die blokhutten. Ik ben erg ziek geworden de 1e nacht en mijn dochtertje ook. Denken zelf aan schimmel het was er zeker niet schoon maar erg vies allemaal.

Erg jammer want wij zijn die dag erna naar huus gegaan omdat die nacht niet goed was voor onze gezondheid en de matrassen man man kon niet lopen de.volgende ochtend zo dun zijn die.

Erg jammer en zonder van ons geld.

26 september 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima park, maar matige attracties

Prima park. Attracties zijn matig, er is veel te doen voor kinderen maar minder voor jeugd. De aankleding van het park is wel leuk, en goed onderhouden.
Ook jammer dat sommige attracties dicht zijn en dat personeel soms niet gemotiveerd zijn

21 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het park opent om 10:00 uur??

Het park opent om 10:00 uur, maar om 10:15 zijn de attracties nog steeds dicht. Bezoekers staan meteen al in lange rijen, vol frustratie en verbazing. En alsof dat nog niet genoeg is: sommige attracties gaan pas om 11:00 uur open!? Hoe is dat mogelijk in een park dat wél om 10:00 uur de deuren opent? Dit is misleidend, klantonvriendelijk en zorgt direct voor irritatie bij mensen die een hoop geld betalen voor een dag plezier. Absoluut niet acceptabel.

21 september 2025

Nou wat niet..

Nou wat niet... huisje Hycienda, echt te triest voor woorden. Vies, klein, tocht en schimmel.
Bedlinnen niet compleet, besteklade praktisch leeg, servies vies, matrassen doorgezakt, dekbedden vies en muf, bedbank doorgezakt. bepaalde (de leukste) attracties wegens technische storing gesloten. Douches in het zwembad buiten werking, weer was ook net al te best maar dit sloeg echt alles. NOOIT MEER!!!!

13 september 2025

Domper

Ik heb 4 kleinere kinderen. Het park was top. Het zwembad was echt een domper. De kinderen mochten onder begeleiding van de hoge glijbaan. Dus met de kinderen in de rij. De kinderen waren netjes tot ik weer terug ben. Moest ik met de andere kinderen opnieuw in de rij gaan staan, want het zou niet eerlijk zijn tegenover de andere wachtende mensen. Nou dat gaat er bij mij echt niet in. Voor mij geen Slagharen meer.

14 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vergane glorie, wat een teleurstelling!

Vergane glorie. Haciënda huisje geboekt. Harde bedden, erg kleine en vieze douche. Cv in ( tuin) huisje maakt erg veel lawaai.
Vrouw en dochter wilde na 1 nacht al weg. Als echte Hollander ben ik nog gebleven met onze zoon, vriendin is met dochter naar huis gegaan.
Al met al een dure teleurstelling . En wil aangeven dat het niet de moeite is een weekend te boeken op dit type (tuinhuisje) hok. Als kanttekening: we zijn bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan. Daar is dan ook alles mee gezegd.

12 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.