Jag väntar på bussen 715 till Tumba Station 11:28 hen har struntat helt den tiden istället står den 11:58. Den var bättre innan nu har ni bytt vilket tar längre tid ofta. Tyvärr blir det värre iställe... Se mer
Det sämsta, mest diktaturisk, oansvarigt och hjärtlöst maffian är SL. tåg kommer aldrig i tid. Tåg är alltid inställda. Inställda på grund av personalbrist, vagnfel och signalfel är oftast orsaken... Se mer
Hade gett 0 stjärnor om det gick. Så jævla värdelöst företag. Vill att hela SL går under. Pissföretag. Jævla sossar. Blir fán att pissa på miljön o ta bil när detta jævla sosseföretag inte kan ta se t... Se mer
Ni har snott pengar från mig flera gånger när jag blippat med sl appen på bussen fast jag har månadskort. Ni skyller på allt möjligt fast det är fel på erat system. Hur är det mitt fel om jag i... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Hur kan man komma på något så galet som…
Hur kan man komma på något så galet som att stänga Globen-Gullmarsplan under rådande Coronatid, hur tänker man, Nackabanan är tydligen viktigare än människoliv, resenärer ska åter igen gå till G.plan o åka med tåg som redan har resenärer, så idiotiskt o förra året hade de mage att kontrollera biljetterna när man fick gå, men ta betalt de kan de, otroligt dyrt om man jämför med t ex Paris som har mkt större system att underhålla
Om SL vore en elev och jag en lärare…
Om SL vore en elev och jag en lärare hade jag satt betyget icke godkänd. Då jag använt kollektivtrafiken dagligen sedan 70- talet vet jag dessutom att SL är ett oförbätterligt företag. Det verkar drivas av sadistiska psykopater som uppmuntrar sina anställda att strunta totalt i sina resenärer. Så länge du bor centralt i stan och bara reser korta sträckor fungerar kollektivtrafiken hyfsat. Men är du barn och bor utanför stan, exempelvis på Ekerö - får du räkna med att bussar inte ens kommer och om de kommer kan de susa rakt förbi dig vid busshållplatsen. Och nästa buss kommer om en timma eller tillochmed TVÅ! Stressade chaufförer som Inte drar sig från att neka barn skjuts om de inte kan hitta sitt skolkort eller tillochmed blivit rånad... SL borde åtalas för försök till mord i dessa coronostider. På helgerna är bussar så överfulla från Tappström att det är omöjligt att inte bli smittad. Det är riktigt provocerande att SL väljer att investera i stävjande av plankning fastän det kostar mer med kontroller och nya manicker som klämmer både folk och hundar i trafiken- än att låta några planka. Istället för att satsa på säkerhet, trygghet och service åt folket satsar man endast på att kontrollera folket. Att åka med SL till jobbet varje dag påminner en om ens litenhet och usla lön. Vill man ge sina elever i skolan en morot att sköta skolarbetet är dock SL bra att ta till som exempel. ” Vill du ha ett bra arbete måste du plugga- annars kan du aldrig köpa en bil och slippa åka kollektivt”.
SL håller inte sina tider!
ALLTID FÖRSENADE! Håller aldrig sina tider. Biljetten man köper på SL är inte värd pengarna.
Försenat som vanligt
Man kan aldrig räkna med att komma i tid med sl. Beslutar dessutom att hoppa över stationer (pendeltåg)
Sämsta service ett samtal med…
Sämsta service ett samtal med kundtjänst om vi de låter sina resenärer vänta en halv timme på tåg från S:T Eriksplan till Vällingby över 50 personer står och trängs med Covid-19. Det enda svaret jag fick från SL var att det var tråkigt om du blir smittad men så är läget tyvärr vi har reducerats vår trafik p.g.a brist på personal.
Äkliga hissar som luktar pissuarer…
Äkliga hissar som luktar pissuarer ,spyer och Kiss som rinner efter väggarna ,ni kan anstränga er och spola och sanera lite då och då
Dubbelkoll pga snatteri
De kollade till om jag har allt välbehållet som plånbok mobil etc då det funnits en del ficktjuvar denna kväll. Lördag 22a februari.
De kom och frågade mig på tcentralen kl 02.33 på centralens mittplattform om allt fanns i fickorna som de skulle. Superfina och omtänksamma. Tack för att ordningsvakter finns!!! Känner mig SÅ mycket tryggare med dem runtomkring!!!
Tunnelbanorna är alltid sena vilket…
Tunnelbanorna är alltid sena vilket resulterar i att jag kommer sent till skolan. Spyr på er! Usch tvi blä
Urusel kundtjänst som dessutom är…
Urusel kundtjänst som dessutom är uppkäftiga i telefon och säger att det kan hända att de inte hör av sig angående ditt ärende eftersom de har så mycket att göra.
Riktigt ruttet!
Sveriges sämst skötta bolag SL
Jag hatar er alla och önskar ni inte existerande som bolag. Inte en dag kan ni hålla tider.
Påtok för hög ljudnivå på uttropen i…
Påtok för hög ljudnivå på uttropen i tunnelbanan och för ofta och för trivial. Känns oprofessionelt och stör upplevelsen.
Rent åt helvéte
Rent åt helvéte. Bussarna kommer antingen försent, åker alldeles för tidigt eller kommer inte alls på Stenhamra och skärvik linjen (från Mörby station). Seriösa problem med att hålla tider iallafall. Man kan ju tycka att det borde vara en ganska grundläggande och enkel grej att hålla för sl? Det är ju trotts allt deras jobb att ta en person från punkt a till punkt b, i tid.
Förseningar hela tiden och det har bara…
Förseningar hela tiden och det har bara blivit värre. Månadskortet blir bara dyrare och servicen sämre. Vissa tåg är gamla och låter så högt så man måste täcka för öronen. Ingen AC på somrarna och kallt på vissa tåg på vintern. Fattar inte att staten inte har gjort någonting åt det än!
Värdelös info
Värdelös info! Väntade vid Zinken på tåg mot Mörby vilket skyltarna utlovade men inget kommer. Fick själv lista ut att man just idag måste åka mot Ropsten och sedan vid Slussen ta grön linje. Jag missade mitt seminarium trots att jag var ute i god tid.
Pga av EN olycka så får man stänga ned hela röda linjen?? Hur väl förberedda på problem är ni egentligen?
Sämst!
Kundtjänsten
Skulle åka med en av nattbussarna från Slussen, men den dök aldrig upp där det stod på appen den skulle vara. Så ringer upp kundtjänsten och från prata med någon som hette Martin. Istället för att erbjuda mig alternativa resvägar, så säger han i enkel mening:
"Ja ledsen, men du skulle ha stått någon annanstans. Tack och god natt."
Mycket oproffesionellt SL! Mycket oproffisionellt!
Ni åker billigt till Arlanda
Ni åker billigt till Arlanda med pendeltåget till Märsta, sedan buss linje 583 till Arlanda. Endast totalt 32 kr (med reskassan på SL:s ACCESSKORT), för pensionär, student, ungdom 22 kr. Med SL-appen 45 kr respektive 31 kr.
Liksom från Arlanda med buss 583 till Märsta och sedan pendeltåget. Obetydligt längre restid än med Flygbussarna. I synnerhet vid köer/stopp på motorvägen.
Under nätter går buss 593 eller 592 hela vägen.
It is much cheap, only 32 SEK for adults, to go by bus 583 to Märsta and then commutertrain. See sl.seand their ACCESS-card.
För priset man betalar är det total…
För priset man betalar är det total katastrof det tog mig 2 timmar att komma till jobbet idag. Sen när man ska hem kommer det ta ytterligare antal att ta sig hem just nu vet ingen om det kommer komma något tåg eller inte komma jag har nu ståt på perrongen över 30 min utan information.
Dags att reducera priset ordentligt för den värdelösa transport man får
Sämsta transportbolaget i Sverige
Sämsta transportbolaget i Sverige.
Dåliga förare.
Svindyrt.
Aldrig i tid.
Smutsiga och äckliga säten.
Blir alltid besviken.
Åk bil 100ggr bättre!
Helt absurt dåligt transportmedel
Helt absurt dåligt transportmedel, UNDVIK
De har råd för att lägga pengar på ordningsvakter och kontrollanter så resenärer ska betala
Dock har de inte pengarna till att fixa fungerande ACN på ersättningsbussar när det är 30+ grader ute. De har även haft på elementen i detta väder.
Bussar och tåg som inte dyker upp pga alla möjliga olika anledningar
Bussar som åker för tidigt när de ändå står o väntar vid slutstationen för avgång
Vidriga tåg med spyor och dålig säkerhet under helger och kvällar.
Lägg pengarna på vettiga saker istället för att försöka tjäna så mycket som möjligt på resenärerna, vi betalar nästan 1000kr för en månad åt dessa pajaser
Signalfel
Signalfel, vagnfel, personalbrist... alltid något facking fel.