Jag väntar på bussen 715 till Tumba Station 11:28 hen har struntat helt den tiden istället står den 11:58. Den var bättre innan nu har ni bytt vilket tar längre tid ofta. Tyvärr blir det värre iställe... Se mer

Det sämsta, mest diktaturisk, oansvarigt och hjärtlöst maffian är SL. tåg kommer aldrig i tid. Tåg är alltid inställda. Inställda på grund av personalbrist, vagnfel och signalfel är oftast orsaken... Se mer

Hade gett 0 stjärnor om det gick. Så jævla värdelöst företag. Vill att hela SL går under. Pissföretag. Jævla sossar. Blir fán att pissa på miljön o ta bil när detta jævla sosseföretag inte kan ta se t... Se mer

Ni har snott pengar från mig flera gånger när jag blippat med sl appen på bussen fast jag har månadskort. Ni skyller på allt möjligt fast det är fel på erat system. Hur är det mitt fel om jag i... Se mer

1,7

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

1,7

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Man upphör aldrig att förvånas över…

Man upphör aldrig att förvånas över vilket obegripligt hyckleri det är på denna statliga myndighet! Samtidigt som man bombarderar gemene resenär med corona propaganda, och om behovet av att hålla avstån så drar man in bl.a. antalet vagnar på tvärbanan så att folk tvingas stå som packade sillar; antagligen med mycket ringa ekonomiska vinningar för SL, men stort obehag för alla stackare som tvingas åka med SL.

21 juni 2021

Hjälteinsats vid borttappad dator

Gick av vid Stockholm City och insåg plötsligt att jag hade glömt min dator på tåget. Sprang till personalen vid spärrarna för att be om hjälp och blev bemött på bästa sätt. De visade förståelse, lugnade mig och gjorde allt de kunde för att hjälpa mig. Tillslut fick de höra att någon hade lämnat in den till tågvärden och jag fick tillbaka datorn bara någon timme senare! Aldrig har jag varit så tacksam för SL och mänskligheten

10 maj 2021

Svårt att ens ge en stjärna!

Svårt att ens ge en stjärna!
Arbetar på annan ort som IVA-ssk, har senaste året endast kommit hem ett fåtal dagar per månad på grund av rådande pandemi. Har alltid köpt reskassa och använt denna på bussen från Värmdö. Jag laddar alltid min reskassa med 500:- för att det skall finnas pengar på reskassan. Informationen att man nu måste köpa en biljett via mobilen för att man inte kan AKTIVERA sin reskassa/biljett på bussen har inte nått mig. Jag blev väldigt förvånad när jag på slussen vid kontroll fick en straffavgift på 1500:- och en väldigt otrevlig kontrollant som informerade mig om att jag inte hade en giltig biljett. Kontrollanten informerade inte om att jag skulle vara tvungen att aktivera biljetten utan behandlade mig som om jag försökte tjyvåka och upprepade endast att jag inte hade en giltig biljett. Jag betalade straffavgiften och gick och fyllde på min reskassa eftersom det var det jag trodde var felet. Jag ser då att jag har över 700:- på reskassan och vänder mig till SL resecenter där man hänvisar till oss-world som har hand om dessa sorts ärenden. Jag ringer dem och pratar med en person som verkar förstå och säger att jag skall maila dem. Jag mailar och har nu fått svar att man måste aktivera sin biljett innan resa, och att de inte kommer avskriva ärendet.

Brist på information och ett fantastiskt fyrkantigt sätt tillsammans med minst sagt otrevligt bemötande gör att jag i fortsättningen kommer ta bilen.

6 april 2021

Okunniga kontrollanter

Okunniga kontrollanter! Inte bara okunniga utan också otrevliga kontrollanter som inte kan förklara varför de ta ut tilläggsavgift. Trots att man har en giltig biljet måste man få tilläggsavgiften pga. okunniga kontrollanter. Sedan har man möjlighet att överklaga vidare men vem ska stå för alla kostnader och tider som kunden slösar???? Snälla hitta rätt relevanta utbildningar för eran kontrollanter och gör dina kunder nöjda genom att ge en rimlig förklaring till varför de är skyldiga att betala tilläggsavgiften. Varför man får tillägsavgift ska kontrollanter kunna svara med ett professionellt bemötande. Ta inte ut felaktiga tilläggsavgift och sedan förklara till eran kunder att de kan överklaga vidare. Det vet alla! att man har rätt att överklaga vilket ärende som helst.

4 mars 2021

Under all kritik

Under all kritik. Förseningar varje vecka, inga kompetenta värdar med någon som helst information och värdelös kommunikation från SL:s appar. Har genuint börjat fundera ifall det helt enkelt är bättre att gå istället för att vänta på ett tåg som aldrig kommer pga ”signalfel”.

12 februari 2021

Mygel

Många verkar arga för att trafiken sen i rusningstrafik och att det dyrt. Verkligheten ser inte riktigt ut så. Det jag anser vara betydligt värre är att SL är en enda stor cirkus av skrivbordsprodukter och en teater med syfte att behålla makten. Kvalitet och kompetens kommer långt ner på listan och försvinner i träsket av alla underleverantörer med sjuka fantasifulla avtal. Dessutom ligger många hundar begravda vid upphandlingar. MTR köpte väl segern över Stockholmståg som egentligen vann pendeltåget för att ta ett exempel. VD:n myglade väl i Hongkong när han stal plånboken som alla känner till.

12 februari 2021

Alltid något med SL!

Alltid något med SL!

Sedan 2005, året jag flyttade till Sverige så har det tyvärr varit något strul med SL, det kan handla om "signalfel" som kan innebära 10 olika saker.

Förseningar som händer alldeles för ofta för att vara ett stort företag som tar betalt för varje resa som man åker med.

Anlitar ordningsvakter som går en utbildning på 80+ timmar och betalar 20 tusenlapp och är färdiga att vilja bete sig som polisen men som verkar inte gå på någon psykolog test.
(störda ordningsvakter).

Flera vintrar och ändå skyller de på snön, hur har man inte kommit på en lösning på alla dessa år (sedan 1916).?

Det finns mycket att säga till SL som missnöjd kund men det blir alldeles för långt.
Att SL är fräck nog och höjer och höjer biljettpriser.

Tack för skamlösa beteende.

4 februari 2021

100e gången Gillt , FÁN TA ER

Borde det inte finnas en text som leder: ”för tidig” istället för ”försenad” eftersom bussjävlarna alltid kommer för tidigt! Helt javla sinnesjukt hur jag råkar ut för det här varje javla gång jag ska nånstans, nu när det är slaskigt och førjävligt också. Hoppas ni får sklt lön.

11 januari 2021

Åkte båt 82 mot djurgården klockan…

Åkte båt 82 mot djurgården klockan 17.15.
Gubbe som jobbade på båten (ej chaufför utan man som blippa kort osv).
Extremt otrevlig gubbe som gjorde både mig och min äldre mamma mycket obekväma. Otrevlig ton och onödiga kommentarer. Hopps jäveln får en varning eller något likande för sånna skitar borde aldrig få kunna jobba med kunder på något sätt.
Psykhem nästa?

8 november 2020

Hur?!

Jag o min kompis åkte en älvnäs buss och den hade hål i sig! Riktiga leksaksbussar! Sen kolla min kompis upp bussen på internet och där stod det minsann att bussen inte ens tillåts att åka! Vad är detta?!

14 oktober 2020

Sl gör min vardag sämre.

Jag hatar sl, utöver att vi betalar aldeles för mycket för våra biljetter så får de dessutom en massa från skatten vi betalar, OCH ÄNDÅ KAN INGENTING FUNGERA SOM DET SKA SNÄLLA SKÄRP ER. BARA FÖR ATT DET INTE FINNS NÅGOT KONKURRERANDE BOLAG SÅ BEHÖVER INTE ALLT NI HÅLLER PÅ MED VARA SKROT!

19 augusti 2020

Rysliga SL som särbehandlar

Ni låter småbarnsföräldrar åka gratis med barnvagn trots när syftet till att dem åker gratis försvinner som när det står någon med kortläsare där bak. Då är syftet borta. Nu under Corona så får dem inte sl böter trots att vi alla går på där bak. Jag är så arg att ni ska vara glad för att det inte går att skriva svärord. Ni bryr er inte det minsta om studenter och fattig pensionärer. Den rabatten hjälper knappt och ni bara höjer den istället för att låta småbarns föräldrar betala för sig på bussen. Dem särbehandlarna ni. Ni är hemska. Ni fattar inte hur dålig ekonomi man kan ha som student eller fattig pensionär. Ni bryr er inte om oss. Ni bara särbehandlar småbarnsföräldrar. Blir planka.nu. Hoppas att Corona sätter er i en riktigt svår ekonomisk situation.

28 juni 2020

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis