Jag väntar på bussen 715 till Tumba Station 11:28 hen har struntat helt den tiden istället står den 11:58. Den var bättre innan nu har ni bytt vilket tar längre tid ofta. Tyvärr blir det värre iställe... Se mer

Det sämsta, mest diktaturisk, oansvarigt och hjärtlöst maffian är SL. tåg kommer aldrig i tid. Tåg är alltid inställda. Inställda på grund av personalbrist, vagnfel och signalfel är oftast orsaken... Se mer

Hade gett 0 stjärnor om det gick. Så jævla värdelöst företag. Vill att hela SL går under. Pissföretag. Jævla sossar. Blir fán att pissa på miljön o ta bil när detta jævla sosseföretag inte kan ta se t... Se mer

Ni har snott pengar från mig flera gånger när jag blippat med sl appen på bussen fast jag har månadskort. Ni skyller på allt möjligt fast det är fel på erat system. Hur är det mitt fel om jag i... Se mer

1,7

Skriv ett omdöme

VÄRLDENS SÄMSTA

VÄRLDENS SÄMSTA.
DYRT.
Förseningar HELA tiden, spårfel, signalfel, stopp i trafiken, obehöriga i spårområdet

Helt enkelt mycket pengar för jätte jätte jätte dålig service

9 november 2021

Dyrt och dåligt

Dyrt och dåligt. Inkompetent. Har förverkat sin rättighet att tjäna pengar från medborgarna. Dessutom är det skattesubventionerat. Tack för absolut ingenting. Kundtjänst är lika med floskeltoppen.

6 november 2021

Dåligt & dyrt

Dåligt & dyrt
Deras satsning betyder att det blir bara dyrare.
Så mycket teknik och kostnader, ändå fungerar inte ens normalt.

Största anledningen är politiker (alla partier)

4 november 2021

Sämst på allt

Sämst på allt , hur kan man lyckas att samla alla efterblivna på samma plats .Kommer alltid sent , otrevliga , synd va hamnar våra skatte pengar .

21 oktober 2021

Sämsta företaget någonsin du betalar…

Sämsta företaget någonsin du betalar 20% av din skatt till detta , slösar med skattepengar med att anställa gula västar som står på perrongen och gör inte ett skvatt samtidigt som man år efter år ökar skatten och biljettavgiften samtidigt som cheferna sitter och rullar tummarna och tar in feta bonusar. Avveckla unket och inför konkurrens, så pinsamt.

17 oktober 2021

SL är så otroligt dåligt

SL är så otroligt dåligt, kommer sent hela tiden, och på kvällarna när man vill hem snabbt åker lidingöbanan så sällan att man kommer hem sent. SL MOTIVERAR MIG TILL ATT TA KÖRKORT OCH ALDRIG SÄTTA MIN FOR PÅ DEM HÄR USLA TÅGEN.

13 oktober 2021

Dubbeldebiterar när man betalar via…

Dubbeldebiterar när man betalar via mobilen. Trots qr biljett blippas mobila kontokortet också. Kundtjänsten försöker trötta ut en genom att det tar ca 10-20 mail fram och tillbaka med kompletteringar som de redan fått flera gånger innan de betalar tillbaka. Samma händer varje gång när man kontaktar dem. De kör uttröttningsmetoden för att man inte skall orka lägga mer tid på sådan småsummor.

8 oktober 2021

SL är skräp

Obehöriga på spåret och signalfel flera gånger i veckan. Fullkomligt urusla på att hålla tiderna samt uppdatera med tidsförändringar och ändå så ska dom höja biljettpriserna. Dom förtjänar inte ens 1 stjärna.

29 september 2021

Skriv på rätt sida.

Folk här är väl medvetna om att detta är en sida som tillhör ett danskt transportföretag? Men ja, Storstockholms Lokaltrafik är hemska.

13 september 2021

Värdelöst

Otroligt usel information och dålig kundservice. Tre personer säger olika saker och ingen kan hjälpa mig!

Ta orimligt betalt är inga problem men att hjälpa kunder verkar vara jobbigt.

Lägg ner!

8 september 2021

Bussarna kommer inte

Hur många dagar ska man behöva komma försent för att man skyndar sig till en buss som man hittat i appen som går 10 minuter senare än vad det står. Herregud måste vara ett skämt vad de håller på. Får jag hjärtstopp pga av stress är det SL:s fel, det är en sak som är säker.

6 september 2021

Usel kvalitet till de priserna!

Med SL vet du aldrig om du kommer i tid till jobbet, deras problem med pendeltågen är mer eller mindre konstanta och kan i många fall mer än fördubbla restiden från jakobsberg in till centralen. Signalfel som omöjliggör avstigning på vissa stationer, inställda tåg med ersättningstrafik som tar 50 minuter in till stan istället för 20 (något de för övrigt använder sig av månader i streck under sommaren utan minsta ersättning för pendlare.) Man får helt enkelt förbereda sig och åka LÅNGT innan reseplaneraren förutspår, annars blir det ytterst pinsamt när man gång på gång får ursäkta sina sena ankomster med att SL-trafiken krånglar. Jag rekommenderar alla som läser att börja spara till en elmoped med lång räckvidd, med SL's ockerpriser har du sparat ihop den på ca två år!

16 augusti 2021

Helt sjukt att det får funka såhär…

Helt sjukt att det får funka såhär dåligt när man tar de priser man gör för sina tjänster.
Billigare, pålitligare och snabbare att åka egen bil eller motorcykel, fantastiskt bra sätt att få folk att åka kommunalt :D är nu mer än 30 minuter sen på grund av utebliven buss helt utan uppdaterad trafikinfo

5 augusti 2021

Genomgående Anmärkningsvär Uselt.

Det är anmärkningsvärt hur lat och inkompetent hela organisationen är. Allt ifrån appar, information till resenärer och att hålla tidtabellen. Den i regel absurt otrevliga personal som sträcker sig från busschaufförer, spårvagnsförare, spärrvakter samt kontrollanter och väktare. Sl har en väldans massa krav på resenären/kunden men är högst ovillig att uppfylla de minsta av sina kunders krav eller önskningar. Inte nog med det. Dyrt är det också. Giriga krämare är vad de är. Skäms.

31 juli 2021

Har full förståelse för att banarbete…

Har full förståelse för att banarbete måste genomföras, däremot är det helt obegripligt hur dåligt löst detta är.

Förr hade ni åtminstone vettiga ersättningsbussar vid dom berörda sträckorna så att man smidigt kunde komma emellan. Nu, måste man ta helt vanvettiga omvägar för att ta sig fram dit man ska.

Som vanligt, inom det statliga så går det fullständigt baklänges.

11 juli 2021

Skulle ta 865 från balingsnäs till…

Skulle ta 865 från balingsnäs till Haninge men återigen så kom aldrig bussen, självfallet kom det ingen information om detta så fick vänta 30 min extra för att ta nästa som i sin tur va sen, detta resulterade i sen ankomst till jobbet, tack sl….

29 juni 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis