Jag väntar på bussen 715 till Tumba Station 11:28 hen har struntat helt den tiden istället står den 11:58. Den var bättre innan nu har ni bytt vilket tar längre tid ofta. Tyvärr blir det värre iställe... Se mer
Det sämsta, mest diktaturisk, oansvarigt och hjärtlöst maffian är SL. tåg kommer aldrig i tid. Tåg är alltid inställda. Inställda på grund av personalbrist, vagnfel och signalfel är oftast orsaken... Se mer
Hade gett 0 stjärnor om det gick. Så jævla värdelöst företag. Vill att hela SL går under. Pissföretag. Jævla sossar. Blir fán att pissa på miljön o ta bil när detta jævla sosseföretag inte kan ta se t... Se mer
Ni har snott pengar från mig flera gånger när jag blippat med sl appen på bussen fast jag har månadskort. Ni skyller på allt möjligt fast det är fel på erat system. Hur är det mitt fel om jag i... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Man måste vänta i 45min att prata med…
Man måste vänta i 45min att prata med kundtjänsten! Skandal nivå av hela SL i Sverige
Såhär går det när man låter blåhåriga…
Såhär går det när man låter blåhåriga tjockisar styrs ett företag. Inte undra på att det alltid blir "signalfel".
Kan ni hålla er till tidtabellen…
Kan ni hålla er till tidtabellen eller?!!
SL personalen är helt oprofessionella…
SL personalen är helt oprofessionella och hänsynslösa. Avskyr hur deras biljettkontrollanter behandlar resenärer. En biljettkontrollant rev mitt id-kort ur min hand. Hur kan ni tycka att detta är ett acceptabelt beteende? Översittare.
En av dem sämsta trafiksystem i hela…
En av dem sämsta trafiksystem i hela världen, otroligt. Löjligt
Shit
Shit, shit, shit. Onödigt höga priser å världelös service! O logiska och orättvisa böter
skam/skam för staten Sverige....7-13…
skam/skam för staten Sverige....7-13 gånger på en månad tåg inställt...problem i westerhaninge och tåg inställt i märsta skam det finns ingen sämre institution eller åtminstone vem som är chef för den institutionen att byta för detta är skamligt
buss 153 är alltid sen och de…
buss 153 är alltid sen och de uppdaterar aldrig förseningarna 👎👎👎
Dyr för dåligt service
Jag som resa mot Märsta alltid finns problem med tåget , och när man ta taxi dom alltid bruka säga tyvärr fanns inte på vårt system att fanns problem med tåget så jag inte fått tillbaka pengar för det många gånger man ta taxi , J ÄR V L AR förbannad är på SL , sen nästa problem när man ringer dom öppna massör med ärende tills slut man vet vilken ärende nummer man har . Priser är höger och höger och är väldigt dåligt service på kundtjänst och transport . Men inte är bara SL FEL ÄR POLITIKER SOM GLR INGENTING FÖR FÖRÄNDRAS DETTA SITUATION .
Sämst
Sämst, sjukt otrevlig personal. Dålig information om regler gällande olika alternativ av biljett
195 kr för en 30 minuters resa på SL
Igår köpte jag 5 vuxenbilketter på SL appen, jag brukar nästan alltid köpa periodsbiljett men jag hade tyvärr inte tillräckligt med pengar för att göra det just nu så jag köpte 5 st biljetter för att ta mig till och från jobbet fram tills den 25:e då jag kommer att få lön och kan köpa periodsbiljett. Jag aktiverade på apprn för att kunna åka bussen och sedan pendeltåg från jobbet, en resa som totalt är under 30 minuter. Idag när iag skulle åka till jobbet så står det att jag inte har några biljetter på appen, jag var väldigt förvirrad så jag ringde till SL kundtjänst och förklarade det att jag inte verkar ha biljetter trots det att jag köpte 5 st igår och åkte bara en gång. Hon bad om aplikations ID för att kolla upp det och sade "jaha du råkade köpa en gruppbiljett för 5 personer, du borde ha köpt 5 biljetter en i taget." Jag sade till henne det att det inte stod att det var gruppbiljett nånstans, jag hade aldrig köpt det annars, vad ska jag göra nu. Hon sa att det var ett misstag på min sida och att SL inte kan hjälpa mig på något sätt.
Jag vet inte hur vanligt detta är men jag kan inte förstå hur detta kan hända, jag fick beta 195 kr för en cirka 27minuters resa och nu har jag inga pengar för att kunna åka till och från jobbet i två dagar. Jag kan inte förstå hur SL kan göra detta.
Vidriga personer som jobbar i…
Vidriga personer som jobbar i kontrollen på tunnelbanan
SL psykopater till busschaufförer
SL psykopater till busschaufförer. Höll på bli påkörd avd en busschaufför idag när jag skulle få över en obevakad övergångsställe I Märsta station. Han gasar när han egentligen ska sakta farten.
Ni har snott pengar från mig flera…
Ni skyller på allt möjligt fast det är fel på erat system.
Hur är det mitt fel om jag inte har google pay eller bankkortet i väskan?
Tyvärr så kommer jag anmäla er idag, jag har ringt utan att ni gjort nåt.
Betalar månadskort för vad?
Ni slösar min tid och snor pengar!!!
Blev pålurad fel biljetter när jag…
Blev pålurad fel biljetter när jag köpte dem på officiella SL ställen som en konduktör påpekade. Ringde SL och frågade hur jag kunde få pengarna tillbaks som då hänvisade att de gjorde de inte med biljetter på 30 dgr eller mindre. Helt ologiskt resonemang. Kommer aldrig åka tillbaka till Sthlm och åka med SL. Lurar sina kunder!
Buss 592 märsta/Arlanda
Måste få skriva av mig. Vi står och väntar på smedbyvägen(Upplands Väsby) 02.44bussen som först är försenad till 02.53, OK, sånt händer. (Buss 592 som går till Arlanda via märsta-den enda bussen som kan ta oss hem 1/1. ) När bussen väl kommer går vi ut synligt men bussen kör förbi. Nu får vi stå i kylan och vänta på nästa buss som går 1h senare. KUL…. I sånna lägen vill man klippa sönder SL kortet. Hoppas denna busschaufför blir tillsagd!
Vem har anställt de där idioterna…
Vem har anställt de där idioterna till kundservice? Jag har tappat bort mitt SL jag ringde samma dag (5 dec) för att förlust anmäla och fråga när de kommer de sa att de skickar ut den nästa dag och den kommer inom 4 arbetsdagar, de har gått en vecka och jag ringer upp de den 13 dec, de säger att de bara SKICKADE UT den den 10 dec, och säger att de kommer inom 4 arbetsdagar igen och även att de ersätter alla dagar sen det har gått 5 dagar, SL tar slut den 22, jag ringer up de igen den 27 för DEN HAR FORTFARANDE INTE KOMMIT! Hon säger att hon kan förlust anmäla den de skickade ut, och att de inte ersättare nått. Så hon vill förlust anmäla ett SL som är slut, asså VA? Idioter alla där!
SL:s kundservice är väldigt…
SL:s kundservice är väldigt oprofessionella och de anställer dumma arbetare som ej kan sitt jobb. Anmälde ett sl som borttappat för över en månad sen och har fortfarande ej fått ett hemskickat fastän de sagt att den är påväg. Väldigt otrevliga i samtalen.
Vem är det som anställer dom här…
Vem är det som anställer dom här idioterna till kontrollanter? Måste ju inte vara något krav alls för att få jobb på SL verkar det som.
Pendeln är en ren katastrof