2 års. service på en Skoda Enyaq 85 Premium fra 2024. Dejligt let at bestille en tid - ringede til Skoda Ejby for at høre om der var en større opdatering der skulle installeres og fik at vide at... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har købt en ny Skoda Elroq, fra det øjeblik jeg trådte ind af døren i forretningen torsdag i uge 2 til jeg fik bilen sidst i uge 3, har det været en positiv oplevelse, god information hele vejen �... Se mer
Købte tilbage i 2021 en helt ny Skoda Fabia stationcar, med automatgear. For mig var den hammer dyr, men det skulle være min sidste bil (jeg er nu 65 år), så den skal holde længe, stor er min skuffels... Se mer
Har haft min Skoda Enyaq til 2 års eftersyn 8-12-2025,her kl. 20.00 modtager jeg en anmodning på mobilepay,om betaling inden jeg har fået bilen retur,kan først afhentes i morgen. Det er for mig en... Se mer
En uforbeholden anbefaling af Skoda Ejby
Hermed en uforbeholden anbefaling af Skoda Ejby, Fyn. 5 stjerner, fantastisk service og fair behandling!
Jeg vil helt klart anbefale alle som overvejer at købe ny/brugt Skoda, eller få repareret Skoda/VW på fyn og i trekantsområdet, at køre forbi Skoda Ejby til en snak/forhandling, inden man handler med de øvrige Skoda-forhandlere i området.
Grundlaget for anbefalingen - den “korte” version:
Køb af brugtbil hos Skoda Ejby ultimo Maj 2015. Km-stand på bil ca.150’000. God, enkel og fair forhandling på købspris. Jeg havde selv en række punkter som jeg ønskede vurderede/udbedrede, og forbeholdte mig derudover en FDM-brugtbiltest med udbedring af eventuelle kritikpunkter. Dette blev taget positivt imod.
FDM-testen viste, overraskende for både Skoda Ejby og jeg, en række større reparationer (bl.a. ny kobling/svinghjul, kondensator, AC-kompressor, ny trækkrog). Alle disse blev udbedrede, inkl. de relevante af mine egne punkter, uden større modvilje.
Allerede kort efter købet havde jeg problemer med vinduesviskerne som havde en periodisk fejl hvor de standsede brat på ruden. Så det i første omgang bare an, da jeg tilskrev det ir ved viskermotor/viskerarm idet bilen havde stået hos forhandleren i ca 1 år.. Pludselig cirka 4 mdr efter købsdato gik vinduesviskerne helt i stå - Henvendte mig til Skoda Ejby som så på bilen samme dag på vej hjem fra arb. Konstaterede at viskertrækket var knækket. Fik det skiftet næste dag på garantien.
Bilen havde derudover helt fra starten haft et issue med klimaanlægget. Min hustru beklagede sig over konstant kold luft ved fødderne i passagersiden. Efter i en længere periode at have forsøgt at skrue op/ned for den to-zonede klima og div blæser-opsætninger gik jeg ind på www.vagcars.dk og søgte på problemstillingen. Her fandt jeg andre med samme problemstilling ved VW og Skoda. - Kontaktede derefter en god kollega som havde tilgang til VCDS-aflæser og fik her bekræftet mistanken om en defekt temperatur-føler i passagersiden. Forbeholdte Skoda Ejby problemet kun godt 1 uge før garantien udløb, og de har nu udbedret fejlen, igen på garantien med 100% dækning af reservedele og arbejdsløn inkl. gratis lånebil. - Ingen dikkedarer!
SÅDAN, det kalder jeg god service og et værksted der står ved deres garanti og forpligtelser over for kunden.
Virkelig et godt sted at få lavet sin bil
super service
Super priser
Uprofessionel salgs afdeling
Dejligt, er netop vendt hjem til service hos Skoda Fredericia, her får man den professionelle behandling, som hører sig til. Modsat i Ejby, har aldrig oplevet en dårligere behandling i forbindelse med en bilhandel.
Særdeles tilfredsstillende behandling.
Jeg har besøgt værkstedet flere gange, efter anbefaling - og de har ikke skuffet endnu. Priserne er lave og kundeservicen helt i top. Det aftalte arbejde udføres til aftalt tid, og til den aftalte pris. Sidste besøg resulterede i en bilhandel, så såvel salgsafdeling som værksted kan varmt anbefales.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.