Det här tycker kunderna
Havde 2 store hvepseboer i udhænget, som ikke kunne fjernes fysisk. Medarbejderen sprøjtede begge, og fortalte at inden 2 døgn ville de være væk, ellers skulle jeg kontakte dem igen, de gav garant... Se mer
Företaget har svarat
Opdagede hvepse i væggen uden i vores skur, ringede til dem torsdag, de kom mandag og onsdag var de alle døde 👍 Super service, relativt hurtigt, og ham der kom ud ringede inden han kom og forklare... Se mer
Företaget har svarat
Det her er simpelthen fantastisk service Først - har de åben til kl 23 på tlf/sms - de hjalp mig i panik over evt væglus Svarede med det samme på en sms besked med billede og video for at afkræf... Se mer
Har besvarat 76 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tak for hjælp til fluebekæmpelse
Fik fjenet skægkræ i min bolig
Fik fjenet skægkræ i min bolig, efter 2 behandlinger var problemet løst
Super effektiv myrebekæmpelse
Hurtig hjælp til fjernelse af myrer
Fik akut hjælp mod rotter i…
Fik akut hjælp mod rotter i skraldeskuret. Hurtig indsats og venlig service. En klar anbefaling herfra.
De tog sig tid til at forklare alt både…
De tog sig tid til at forklare alt både hvad vi selv skulle gøre, og hvad de ville tage sig af. Følte mig taget alvorligt.
Efter et længere forløb med væggelus…
Efter et længere forløb med væggelus kom de med en plan og holdt den. Vi sov uroligt i måneder, men nu er der endelig ro i soveværelset.
Vi havde problemer med skægkræ i vores…
Vi havde problemer med skægkræ i vores nyistandsatte lejlighed. Nordkysten gav gode råd og behandling i tre trin. Problemet er nu væk.
Min mor havde bestilt virksomheden til bekæmpelse af Væggelus
Min mor havde bestilt virksomheden til en uforpligtende vurdering af et muligt skadedyrsproblem af væggelus. Der blev ikke oplyst nogen pris ved bestilling.
Efter besøget modtog min mor (Som bl.a. er uhelbredeligt syg) en faktura på 2.000 kr. for “bekæmpelse af væggelus” – uden at der var dokumenteret fund af væggelus og uden at der var udført nogen form for behandling. Der blev ikke fremvist billeder eller skriftlig rapport. "Skadedyrsbekæmperen" satte blot et par fælder op og gik igen. Total udnyttelse af min mors tilstand til ikke at kunne gøre indsigelse.
Først efter jeg gjorde indsigelse, blev fakturaen ændret til 1.250 kr. for inspektion. Det virker altså bekymrende, hvorfor der i første omgang blev faktureret for “bekæmpelse”, når der ikke var udført bekæmpelse. Under besøget blev det desuden antydet, at problemet skyldtes “dårlig hygiejne”. Det er både faktuelt forkert i forhold til væggelus og oplevedes som unødvendigt nedladende.
Jeg kontaktede sågar en anden skadedyrsbekæmper som tog 30 min af sin tid til at rådgive mig ift. skadedyrsproblemet, som min mor gennemgik. Hans vurdering ved at lytte som denne virksomhed nok skulle have gjort var at det er lopper, som ganske nok var rigtigt. Min mor forklarede til skadedyrsbekæmperen at hendes hund også var påvirket af det og at hun havde fået bid på maven. Som skadedyrsbekæmper er dette utroligt bekymrende, at i kan tro at det er væggelus, men igen i fandt heller intet dokumentation på det. Den anden skadedyrsbekæmper frarådede os fra at "Spilde" penge på skadedyrsservice, da det formegentligt bare var lopper, hvilket modsat denne virksomhed er utrolig sympatisk.
Dette er totalt udnyttelse af min mors tilstand, og jeg fraråder at i benytter Skadedyrsservice Nordkysten, da de kun er ude efter dine penge.
Samlet set oplevede vi: manglende prisoplysning før arbejdet, manglende dokumentation for konstatering, en faktura, der ikke afspejlede det udførte arbejde, samt en uprofessionel kommunikation

Svar från Skadedyrservice
Bondefangeri
Jeg havde bestilt en gennemgang af vores hus mht til mus , bygningsgennemgang gik ok og der blev sat 2 fælder op og betalt faktura 👍 men der slutter så også det positive , de kom forbi og checkede fælder , hvilket vi også selv havde gjort , efter råd og tricks fra tekniker på hvordan man åbner dem , derefter ringer de og spørger om de kan komme og hente fælder og afslutte sagen , ok , men så kommer der en regning på 2 x 800 kr excl moms for de 2 besøg 🤔 vi var ikke gjort bekendt med at det kostede penge og der står INTET på deres hjemmeside om samme , hvis jeg havde vist det havde jeg selv afleveret fælder tilbage , virkelig dårlig forretningsmoral men en fiks måde at tjene nemme penge , jeg kommer aldrig til at bruge det firma igen 😡
P.S og vi havde ikke bedste om at de skulle blive stående efter første besøg
Møl i tøjskabet var et mareridt
Møl i tøjskabet var et mareridt – men efter deres behandling er der ingen larver tilbage. Nu tør jeg hænge tøjet frem igen!
Fik besøg af en dygtig tekniker
Fik besøg af en dygtig tekniker, som behandlede for væggelus i vores lejlighed. Han var grundig og meget venlig.
Vi havde et rotteproblem i carporten
Vi havde et rotteproblem i carporten, men Nordkysten rykkede hurtigt ud. Nu er der sat fælder op og lukket af, så de ikke kommer igen.
Havde bestilt dette firma til at hjælpe med muldvarpe
Havde bestilt dette firma til at hjælpe med vores store muldvarpe problem. I løbet af tre besøg fangede de totalt 1 muldvarp, på trods af stor muldvarpe aktivitet på vores grund. Prisen for denne service var knap 4000 kr., et beløb som der heller ikke blev oplyst om på forhånd. Måske de kan hjælpe med andre skadedyr, men muldvarpe kan de altså ikke fange.
Vi havde jeres servicetekniker Mark…
Vi havde jeres servicetekniker Mark forbi vores villa i Gentofte forleden for at bekæmpe skægkræ. Han var super flink og vi glæder os til at blive fri for skægkræ efter næste behandling. bedste hilsner
Thank you for quick service in my…
Thank you for quick service in my appartment in copenhagen. Bed bugs are gone after 3 treatments like you said.
Tak for hjælpen nordkysten skadedyr!
Fik en behandling mod skægkræ og…
Fik en behandling mod skægkræ og allerede efter et par uger var problemet løst.
God og hurtig behandling
Lucas fra Skadedyrservice Nordkysten…
Lucas fra Skadedyrservice Nordkysten har hjulpet os med vejledning under behandlingsforløbet hos Nordkysten. Vi fik rengjort vores kælderrum efter rotter
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.