Nu tredje gang jeg har haft Anticemex ude og bekæmpe et myrebo, som forhåbenligt vil blive dræbt nu. Denne gang havde jeg Hans Jørgensen ude og kigge på det og han gjorde et fantastisk stykke arbej... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig respons på reklame, lang ventetid på action. Desuden fik vi ikke det vi havde bestilt på den givne reklame, medarbejderen kom en dag før der var varslet meget regn (han sagde det ikke duede så... Se mer
Företaget har svarat
Fupfirma. Dobbelt så dyrt som konkurrenter. 3 timers arbejde og 15 l færdig sprøjtegift fordelt med håndsprøjte: 21.500 kr! Konsulent lover 1 mand en dag. Tilbudsgiveren ser man aldrig. Konsulenten ud... Se mer
Företaget har svarat
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Vi havde desværre fået væggelus, og det var en rigtig ubehagelig oplevelse – men heldigvis fik vi hjælp af Frederik, som var yderst professionel og... Se mer
Företaget har svarat
DET BÆREDYGTIGE SKADEDYRSFIRMA Anticimex leverer professionel skadedyrsbekæmpelse og skadedyrssikring i hele Danmark. Med fokus på forebyggelse, moderne teknologi og effektive løsninger hjælper vi virksomheder og private med at skabe sunde og sikre miljøer uden skadedyr. Siden 1934 er Anticimex vokset fra et svensk familieselskab til en af verdens førende virksomheder inden for skadedyrshåndtering. I dag beskæftiger Anticimex mere end 12.000 medarbejdere i 22 lande. I Danmark hjælper vi både virksomheder og private med forebyggelse, digital overvågning og målrettet bekæmpelse af skadedyr. Vores arbejde bygger på moderne teknologi, digitale løsninger og bæredygtige metoder, som gør det muligt at opdage og håndtere problemer tidligt – før de udvikler sig til større udfordringer. Med digitale overvågningsløsninger og data fra SMART-teknologi kan vi overvåge aktivitet og reagere hurtigt og effektivt. Det giver vores kunder bedre kontrol, dokumentation og en mere proaktiv håndtering af skadedyr. Som kunde hos Anticimex får du ét samlet kontaktpunkt – fra analyse og rådgivning til bekæmpelse og løbende overvågning. Vi hjælper med alle gængse skadedyr, herunder rotter, mus, måger, duer, væggelus, skægkræ, sølvfisk, borebiller, kakerlakker, hvepse og myrer. Anticimex er landsdækkende i Danmark med lokale skadedyrsteknikere i hele landet, så vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan hjælpe med både forebyggelse og bekæmpelse. Kontakt os på 69 15 17 44 for professionel rådgivning om skadedyr og skadedyrssikring.
Baldersbækvej 24, 1. , 2635, Ishøj, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig og effektiv behandling af min sag. Meget kompetent og professionel service. Super venligt personale. Kan kun anbefales.
Super kompetent og professionel service i dag i Hellerup

Svar från Anticimex A/S
Rigtig god service derfra, venlig og snakkesalig personale. Kan kun få mine varme ord og anbefalinger herfra.

Svar från Anticimex A/S
Blev ringet op samme dag, som jeg kontaktede hovedkontoret.
Aftalte besøg dagen efter.
Behagelig og kompetent medarbejder fra afdelingen på Djursland,gjorde mig klogere på problemet.
Og problemet er løst. 🥰😄

Svar från Anticimex A/S
Denne gang havde jeg Hans Jørgensen ude og kigge på det og han gjorde et fantastisk stykke arbejde! Han var venlig, snaksagelig, og hjalp ikke kun med problemet men også med at forstå hvorfor og hvordan processen foregik. Super hjælpsom og jeg kan kun give komplimenter.

Svar från Anticimex A/S
Jeg har gennem en længere periode haft et samarbejde med Anticimex, og dette har jeg været meget tilfredse med. Der har været et godt og konstruktivt samarbejde med skadedyrstekniker, Henrik.
Han har udvist høj fleksibilitet i løsning af opgaver og har leveret professionel rådgivning i forbindelse med både forebyggelse og håndtering af konkrete skadedyrsrelaterede udfordringer. Hans tilgang har været struktureret, løsningsorienteret og effektiv.
Jeg er meget tilfredse med det samarbejde, som jeg har haft indtil nu, og jeg ser frem til at fortsætte det gode og professionelle partnerskab med Anticimex.
De bedste hilsener,
Sebastian

Svar från Anticimex A/S
Har haft besøg af Anticimex A/S i dag på grund af skadedyr og alt service gik rigtig fint og hurtigt :)
Virker super professionel samt imødekommende og kan kun anbefale :)

Svar från Anticimex A/S
Tak til Jonas for sublim service og grundig forklaring til alle spørgsmål. Thumbs up!
Fantastiske produkter der bliver brugt, det har hjulpet os begge gange de har været ude til forskellige opgaver.

Svar från Anticimex A/S
Vi har gennem længere tid haft Anticimex som partner, og vi oplever gang på gang en service, der ligger helt i top. Kommunikationen fungerer upåklageligt – både med vores daglige kontaktperson og med de teknikere, der kommer på vores site. De er altid imødekommende, professionelle og utroligt lette at samarbejde med.
Vi driver et ret stort site og stiller meget høje krav, da vi er en GMP‑virksomhed. Det kræver både struktur, forståelse for vores processer og en meget høj standard i det daglige arbejde. Anticimex leverer på alle punkter. De bidrager ikke bare med effektiv skadedyrsbekæmpelse, men fungerer nærmest som en del af vores egne medarbejdere.
Tryghed, kvalitet og ordentlighed – det er præcis det, vi oplever hos Anticimex. En klar anbefaling herfra

Svar från Anticimex A/S
Jonas udfører et godt styk arbejde.

Svar från Anticimex A/S
Der kom en tekniker ud med meget kort varsel trods travlhed til bekæmpelse af væggelus.
Nu ved vi jo ikke, om det er helt bekæmpet, men oplevelsen med virksomheden var super.
P.S.: De blev glade for kaffe :-)

Svar från Anticimex A/S
Vi har haft besøg af en kompetent, dygtig og imødekommende konsulent fra Anticimex, som var forstående, de udfordringer der var i vores atriumhave, der var garner på da han kom og skulle vande for myre, så han meddelte af det nok var bedst at vente med at myrevande til næste dag, så det gjorde han så, så han kom her til morgen 7:30 og klarede opgaven.

Svar från Anticimex A/S
Ikke et firma man ønsker at få besøg af - men når det nu skal være, så fik vi meget kompetent og hurtig hjælp af Kurt fra Anticimex.

fin og effektiv service.
kurt kom med yderligere gode råd.
vh Lise

Svar från Anticimex A/S
meget grundig gennemgang af meget kompetent og sympatisk skadedyrsekspert!

Svar från Anticimex A/S
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Vi havde desværre fået væggelus, og det var en rigtig ubehagelig oplevelse – men heldigvis fik vi hjælp af Frederik, som var yderst professionel og kompetent.
Fra start til slut var servicen i top. Frederik forklarede hele processen grundigt, så vi følte os trygge hele vejen igennem, og arbejdet blev udført meget omhyggeligt og effektivt. Det var tydeligt, at der var stor erfaring og styr
Samtidig var kommunikationen hele vejen igennem både venlig, ærlig og betryggende.
Hvis du står i samme situation, kan jeg varmt anbefale Frederik – han ved virkelig, hvad han laver!

Svar från Anticimex A/S
Kendte ikke Anticimex i forvejen, men valgte dem pga. troværdig hjemmeside og andres oplevelser på Trustpilot. Det har været en positiv oplevelse fra start til slut. Startede med et besøg af en sagkyndig der på min adresse vurderede behovet for behandling fór borebiller og gav mig en fast pris med det samme.
Efterfølgende blev jeg kontaktet for aftale om ca tidspunkt, kunne ikke behandle i frostvejr. Da vejret var til det kontaktede en sprøjte teknikker mig for aftale om tidspunkt. Han ( Lars Leth Espensen ) tjekkede op pr, telefon dagen før om at jeg var hjemme og fortalte om hvordan det foregik. Selve behandlingen, som foregik på mit loft, forløb helt gnidningsfrit af en meget høflig og venlig sprøjte teknikker. Et par timer efter han var kørt blev jeg tilsendt checkskema med fotodokumentation.
Helheds indtrykket af mit forløb, er at de har styr på det og at oplevelse, tidsforbrug og pris passer sammen, så må vi håbe at borebillerne finder et andet sted at bore :-)

Svar från Anticimex A/S
Jonas var super sød og imødekommende! Hurtig og effektiv :))

Svar från Anticimex A/S
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.