We bought 4 different designs of the outdoor seating cushions and absolutely love them. They look neat, are comfortable and well made. Very happy with this purchase.
Det här tycker kunderna
Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Se mer
Företaget har svarat
Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale
Företaget har svarat
Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt. Klantvriendelijkheid en kennis van de... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- sissy-boy.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Christmas Tree decoration
All perfekt. Fast delivery. Product looks nice.
Price is ok.
Zeer tevreden
Goede service, goed verpakt en mooi product. Ik ben er erg blij mee.
Slecht vervangingsbeleid
Kerstbal besteld, defect ontvangen. Snelle reactie van de klantenservice liet weten dat ik zelf deze bal retour moest sturen en zelf een bestelling voor een nieuwe moet plaatsen. Totaal geen service dus!
Klantontvriendelijk en ook nog eens onnodig verpakken en versturen van een artikel die ze toch weg gooien.
Voor mij onbegrijpbaar beleid.
Barslechte service ervaring qua service
Hele slechte service ervaring. Hebben een mooie spiegel gekocht maar helaas bekrast in de spiegel zelf binnengekregen. Een beleefd bericht gestuurd dat we heel blij zijn met de spiegel, maar voor die prijs wel een onbeschadigde spiegel willen. Kregen een bericht terug dat we naar een winkel moesten. Wij wonen op 30 min rijden van een stad, maar mn vriend heeft dat toch maar gedaan. Helaas ook daar alleen maar beschadigde spiegels. Ze boden ons 20% korting aan maar mn vriend wilde gewoon een nette spiegel. Vriend terug (ook nog eens parkeerkosten moeten betalen + benzine geld). Per app aangegeven dat we voor alle onnodige moeite die het ons kost om dit te regelen, graag die 20% korting ontvangen op de spiegel; nee dat kan aleen in de winkel, ze konden ons wel een voucher geven met 20% korting. BAR slecht dat wij met gezeik zitten over een product die gewoon goed moet zijn. In the end nu al SINDS 4 DEC BEZIG en ze reageren gewoon niet meer na meermaals netjes vragen of ze op onze berichten kunnen reageren. Wij zitten dus nog steeds met een beschadigde spiegel voor de volle mep! Heel slecht
Aangenaam
De meisjes doen hun werk met passie en liefde! Hadden ook goed kennis van de producten en de voorraad. Een hele aangename ervaring! Heel tevreden!
Misleidende levertijden
Er wordt een levering binnen 1-2 werkdagen beloofd, vervolgens lukt het niet en sissy-boy doet geen enkele moeite om hun belofte na te komen. Wat mij betreft is dit misleiding en zeer klant-onvriendelijk. Ook nemen ze hier vanuit de klantenservice geen verantwoordelijkheid voor.
Waardeloze service
Ik heb begin december een incomplete bestelling ontvangen. Na een mail verstuurd te hebben kreeg ik te horen dat het ontbrekende artikel (hoort bij een set) nagestuurd zou worden. Inmiddels zijn we twee weken, een aantal mails en een app poging verder maar Sissy-boy is ‘onbereikbaar’. Ze reageren op geen enkele contact poging!
Great product.
The product quality is very good.
Delivery was on time.
Mooie collecties snelle levering dank
Mooie collecties snelle levering dank
Webwinkel die aan alle criteria voldoet
Ondanks de drukte van deze tijd is Sissy-Boy in staat om snel te leveren en dit duidelijk en accuraat te communiceren met de klant.
Het assortiment is onderscheidend en ruim. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt dit duidelijk aangegeven. Kortom een voorbeeld voor menig andere webwinkel in dit segment.
Ik adviseer dan ook iedereen, niet alleen in mijn directe omgeving, om voor aparte, unieke en persoonlijke cadeaus en/of leuke attenties, de website van Sissi-Boy eens te bezoeken. Je zult er zeker slagen!
Snelle en goede service
4 dec besteld 5 dec al binnen, echt supersnelle service en de bestelde jellycat is uiteraard fantastisch.
winkelpersoneel
Het is het winkelpersoneel van jullie winkel in Knokke dat mij zeer goed heeft geholpen. Aandacht en een glimlach en de goede tip om de (in de winkel ontbrekende maat) via de webshop te bestellen. We hebben samen de foto van het artikelnummer in de winkel gemaakt.
Snelle levering bij servicepunt
Correct mailverkeer.
Correct mailverkeer.
Correcte levering: tijd
Mooi verpakt.
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie, snelle levering en prima product
Snelle verzending en mooie producten
Helaas net een nare ervaring met Sissy…
Helaas net een nare ervaring met Sissy Boy Leiden ( Breestraat)
Twee pakketjes besteld en daar op laten halen omdat ik de cadeautjes ook graag wilde laten inpakken
Helaas was de winkel daar niet toe bereid
Voor mij, als klant was vooraf niet duidelijk dat dat niet zou kunnen
Voor mij, is Sissy Boy, Sissy Boy, of ik het in de winkel afreken of afhaal in de winkel maakt voor mij dan niet uit
De winkel gaf aan dat ik het daar dan had moeten afrekenen i.p.v. vooraf betalen
Ook dit verschil was mij niet duidelijk
Ik heb hen aangegeven zelfs extra te willen betalen voor het inpakken, en gevraagd of ze tegen betaling een papiertje mee konden geven, maar ook dat was helaas niet mogelijk
Merk dat ik dusdanig teleurgesteld ben dat ik overweeg om het terug te sturen en voorlopig even voorbij deze winkel loop
Top!
Top!
Fijne service, mooie kledingitems en producten, vlot geleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.