We bought 4 different designs of the outdoor seating cushions and absolutely love them. They look neat, are comfortable and well made. Very happy with this purchase.
Det här tycker kunderna
Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Se mer
Företaget har svarat
Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale
Företaget har svarat
Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt. Klantvriendelijkheid en kennis van de... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- sissy-boy.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Waardeloze, want afwezige klantenservice
Maandag 5 januari plaatste ik een bestelling. Volgens de website is bezorging binnen 2-3 werkdagen. Gezien het winterweer rekende ik op 5 dagen en dat zou genoeg moeten zijn want het betrof een cadeau voor een jarige die de 12e jarig is. Er gebeurde niets. Op donderdag 8 januari informeerde ik per mail en per whatsapp. Immers, een telefoonnummer lijken ze niet te hebben. Geen reactie.
Vrijdag 9 januari ontving ik ineens een verzendbericht in mijn mail. Gelukkig, dacht ik. Maar 's avonds en zaterdag 10 januari gaf DHL aan het pakket nog niet te hebben ontvangen. Zaterdag heb ik nogmaals gemaild en geappt, al vermoedde ik dat in het weekend niemand daarnaar kijkt.
Dus ben ik zaterdag in de auto gestapt, naar een winkel gegaan en heb daar de kussens gekocht. Heb ondertussen de klantenservice gemaild dat het pakket niet verzonden hoeft te worden.
Maandag 12 januari. Ik heb nog steeds geen reactie ontvangen op mijn berichten, ik heb geen pakket en DHL geeft aan ook nog steeds in afwachting te zijn van het pakket. Het andere whatsappnummer dat ik vond op de website kan niet worden gebruikt voor whatsapp dus probeerde ik maar te bellen. Ik kreeg een antwoordapparaat dat aangaf dat de klantenservice niet bereikbaar is (het was na 13.00 u en de klantenservice zou volgens de website bereikbaar moeten zijn). De machteloosheid is groot want op geen enkele manier kan ik contact met ze krijgen. Dus nogmaals een mail naar de klantenservice dat het pakket niet hoeft te worden verstuurd. En wat denk je? Aan het eind van de middag kreeg ik een bericht van DHL dat het pakket was ontvangen en dat ze hem de dag erna zouden komen bezorgen. Zucht.
Dus de zaterdag daarop de kussens naar een winkel gebracht. Daar wilde men, ook al gaf ik aan dat het 1 pakket was, per se beide kussens apart registreren. Met als gevolg dat het eerste kussen als retour werd aangemerkt, maar de tweede niet. Die daar achtergelaten, gelukkig met een bewijs ervan. Maandag de 19e zou de klantenservice worden gebeld. Dat gebeurde niet en van de klantenservice kreeg ik een mail dat er slechts 1 kussen was geretourneerd. Dus belde ik weer met de winkel.
Dinsdag de 20e werd dan eindelijk het tweede kussen als retour gemeld. Ook het geld daarvoor kreeg ik terug. Maar de verzendkosten niet, ook al had ik de gehele bestelling geretourneed in de winkel. De verzendkosten van het zogenaamd retour zenden via DHL werden mij mooi wel in rekening gebracht en zogenaamd 'verrekend' met de verzendkosten van de bestelling.
Afijn, na drie weken gedoe, eindeloos bellen en mailen, twee keer op en neer te hebben moeten gaan naar een winkel omdat de klantenservice niet reageert op mails, of een standaard reacties stuurt, en betaling van 3,50 verzendkosten voor een verzending die ik niet meer wilde en die ik, conform de aanwijzingen op de website meerdere keren heb gepoogd te annuleren, ben ik er klaar mee. Als ze blij worden van de 3,50 moeten ze die vooral houden.
Ik blijf bij mijn conclusie: een ontzettende slechte klantenservice. Dit had ik niet verwacht, want Sissy-boy is een al langer bestaand bedrijf.

Super leuke ovenwanten
Super leuke panterprint ovenwanten !
Leuk dessin , dik en hittebestendig grr. ..snelle levering !
Erg blij mee ....

Prachtig kussen
Prachtig kussen, mooie kleuren en uitstekende kwaliteit.
Vlotte verzending.

Echt bagger
Echt bagger. Bestel een sprei. Komt die kapot aan. Contact gezocht met de klantenservice. Kan ik hem zelf in de winkel gaan ruilen of terug sturen. Was op voorraad in Maastricht. Is 3 kwartier rijden. Eenmaal daar. Is het toch niet op voorraad. Kunnen hun hem gaan bestellen en thuisbezorgen. Zou je eigenlijk weer verzendkosten moeten betalen. Mijn partner boos, want we hadden al verzendkosten betaald voor de eerst keer, toen bezine geld en parkeergeld voor iets wat toch niet op voorraad bleek te zijn. De winkelmedewerker heeft daarom toch te verzendkosten verwijderd. Daarom 1 extra ster.

Svar från Sissy-Boy
De producten zijn echt super
De producten zijn echt super! Maar ieder item is appart geleverd en ik wacht nog steeds op nog 1 artikel. Het zou fijn zijn als alle artikelen bij elkaar in een pakket zouden zitten.

Svar från Sissy-Boy
Super mooie kussens en tafelkleed…
Super mooie kussens en tafelkleed aangeschaft. Erg blij mee 😃

snelle service
bij Sissy Boy een paar kaasmesjes besteld. Deze waren keuring verpakt en snel geleverd ondanks de december drukte.

Soepele afhandeling!
Bestellen is makkelijk. Communicatie goed en bezorging volgens afspraak

Snow globe
Leuk aanbod van verschillende snow globes. Ik kocht er één voor mezelf en twee om kado te geven. Erg mooi!

Svar från Sissy-Boy
Snelle levering. Alles heel netjes ingepakt. En hele mooie kwaliteit.
Binnen 2 werkdagen verzonden en op tijd…
Binnen 2 werkdagen verzonden en op tijd voor Kerst. Hele mooie dikke beschermhoes voor laptop.
Snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering en prima kwaliteit
Super snel geleverd vooral met alle…
Super snel geleverd vooral met alle kerst drukte!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.