Sissy-Boy Omdömen 1 470

TrustScore 4 av 5

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We bought 4 different designs of the outdoor seating cushions and absolutely love them. They look neat, are comfortable and well made. Very happy with this purchase.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt. Klantvriendelijkheid en kennis van de... Se mer

Företagsinformation

1. Shopping och mode

Informationen kommer från olika externa källor

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Geld retour

Een mooi en duur (kleine 300,00 euro) kleed gekocht. Helaas was het te groot voor mijn kamer dus teruggebracht. Het geld zou op het hetzelfde moment teruggestort worden (het tegenovergestelde van pinnen). Helaas 2 dagen later nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zeggen ze dat ik over 3 dagen terug moet bellen als het nog niet is opgelost. Ik vind dat erg lang duren. Het zal mij weerhouden om daar weer een grote aankoop te doen.
3 Dagen later: nog steeds niets. Sissy boy zegt dat het naar mijn bank is overgemaakt, mijn bank heeft niets ontvangen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd; niemand die concreet weet waar mijn 300,00 euro is.

Alles is goed gekomen, het geld is teruggestort. Bedankt voor de reactie Sissy Boy!

29 april 2026

Beste Patricia,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet bij een aankoop van deze waarde.

Een terugbetaling heeft altijd een korte verwerkingstijd nodig. In de meeste gevallen duurt dit ongeveer 3 werkdagen. Daarbij kan een weekend ervoor zorgen dat het iets langer lijkt te duren voordat het bedrag zichtbaar is op de rekening.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer het bedrag nog niet zichtbaar is, maar vaak is de terugbetaling al wel in gang gezet door ons en ligt het vervolgens bij de bank om dit te verwerken.

We adviseren om het nog even te monitoren. Mocht het bedrag daarna nog steeds niet zijn bijgeschreven, dan kan er contact worden opgenomen via customersupport@sissy-boy.com
zodat de klantenservice dit verder kan uitzoeken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd en top kwaliteit

Snel geleverd en top kwaliteit. Prachtig vloerkleed besteld, heel erg blij mee!

1 maj 2026

Svar från Sissy-Boy

Wat leuk om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Fijn dat de levering snel was en dat je zo blij bent met het vloerkleed. We wensen je er heel veel plezier mee!

Prachtige producten.

Prachtige producten.
Snel verzonden.
Mooi verpakt, inc retourzendlabel wat het terugsturen eventueel makkelijker maakt.

23 april 2026

Svar från Sissy-Boy

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, de snelle verzending en de verpakking. We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is, inclusief het retourproces.

Graag tot een volgende keer bij Sissy-Boy!

Alles ging prima!

27 april 2026

Beste Elien,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen.
We hopen je snel weer terug te zien bij Sissy-Boy!

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en goed product

16 april 2026

Beste Wim,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het product. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer terug te zien!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een prachtig sprei besteld welke in het…

Een prachtig sprei besteld welke in het echt nog mooier is dan op het plaatje.

15 april 2026

Beste Gaby,

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de sprei in het echt nog mooier is dan verwacht. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle ontvangst en de spullen waren…

Snelle ontvangst en de spullen waren heel goed verpakt

23 april 2026

Svar från Sissy-Boy

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is ontvangen en goed verpakt was. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het bestelde kwam gebroken aan

Het bestelde kwam gebroken aan! Met de Chat robot kwam ik niet verder , dan maar telefonisch. Goed en vriendelijke te woord gestaan.Het gebroken item is vergoed. Bedankt voor jullie goede service.

17 april 2026

Svar från Sissy-Boy

Dankjewel voor je review en fijn om te horen dat je goed en vriendelijk telefonisch bent geholpen. Jammer dat het item beschadigd is aangekomen, maar goed dat dit netjes is opgelost met een vergoeding. Graag tot een volgende keer!

Mooie kussentjes

Mooie kussentjes, hele snelle
Levering en 1 kussentje heel snel
Weer bij de winkel retour ..

17 april 2026

Beste Wolter,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kussentjes en de snelle levering. Jammer dat er één kussentje retour moest, maar goed dat dit snel is opgepakt. Graag tot een volgende keer!

very god experience

very god experience, thank you! I liked the team collected the boxes when leaving.

13 april 2026

Svar från Sissy-Boy

Thank you for your kind review! Great to hear you had a very good experience and appreciated the team collecting the boxes when you left. Hope to see you again soon!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super schnell geliefert und sehr gute…

Super schnell geliefert und sehr gute Qualität. Gerne wieder! Danke!

14 april 2026

Svar från Sissy-Boy

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Wie schön zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Qualität so zufrieden bist. Wir freuen uns auf dich beim nächsten Mal!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hele slechte ervaring met de…

Hele slechte ervaring met de klantenservice. Meerdere kledingstukken die na enkele keren dragen kapot zijn. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Webshop order? Dan word je naar de winkel verwezen. Maar er zit geen winkel in de buurt. En dit is niet de eerste keer.

9 april 2026

Beste Jorieke,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, bedankt dat je dit met ons deelt.

Onze excuses dat je meerdere keren kapotte items hebt ontvangen en dat je je niet goed geholpen hebt gevoeld door de verwijzing tussen webshop en winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker als er geen winkel in de buurt is.

Zou je ons nogmaals een mail kunnen sturen met je ordernummer en de betreffende items? Dan kijken we met je mee naar een passende oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De artikelen waren netjes verpakt en…

De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit.

Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zeker gezien de prijs zou dat iets beter kunnen.

1 april 2026

Beste E v D,

Bedankt voor je feedback. Fijn dat de artikelen netjes verpakt waren en van goede kwaliteit. We begrijpen je opmerkingen over de levertijd en de grootte van de bordjes en nemen dit mee om onze service en assortiment te blijven verbeteren.

Leuke spullen

Leuke spullen. Heb het voor een kado besteld

7 april 2026

Beste Desiree,

Wat leuk dat je bij ons iets voor een cadeau hebt besteld. Fijn dat je onze spullen leuk vindt!

…roze sweater

De sweater past goed en is van een goede kwaliteit

6 april 2026

Beste J. Berga,

Wat fijn om te horen dat de sweater goed past en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt voor je bericht!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerst in het blauw gekocht

Eerst in het blauw gekocht. Uit eindelijk alle drie. (Rood en bordeauxrood)Heerlijk warm dus een aanrader

3 april 2026

Beste L. Langeveld,

Wat leuk om te horen dat je uiteindelijk alle drie de kleuren hebt gekocht en er zo tevreden mee bent. Fijn dat ze heerlijk warm zijn en bedankt voor je aanrader.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Makkelijk te bestellen retour iets moeilijkere

Makkelijk te bestellen, alleen jammer dat het in 8 verschillende pakketten was gestuurd. Ik moest iets retourneren helaas ging dit niet vanaf mijn huis bij DHL maar moest ik naar DHL punt. Terwijl er wel staat dat dit kan.

2 april 2026

Beste Karin,

Wat vervelend om te horen dat het retourproces niet helemaal soepel verliep en dat de bestelling in meerdere pakketten is geleverd. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik had flink wat korting vouchers…

Ik had flink wat korting vouchers opgebouwd.
Echter was 1 week te laat met verzilveren
Kon dit ook niet eerder doen, aangezien ik de maanden daarvoor op een plek verbleef waar geen Sissy boy winkels zijn.
Klantenservice gemaild, of er toch nog iets mogelijk was....
Kort maar krachtig een nee....
Van zo,n groot bedrijf had ik toch wat meer coulance verwacht.
Aangezien ik vorig jaar toch een groot bedrag had uitgegeven.
Jammer dit

1 april 2026

Beste Esther,

Wat vervelend om te lezen dat het niet gelukt is je vouchers te verzilveren en dat je teleurgesteld bent in onze reactie. We begrijpen dat het extra jammer is na je eerdere aankopen. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we in de toekomst meer coulance kunnen bieden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.