Sissel Edelbo Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sissel Edelbo hjalp lynhurtigt med at få en gave retur som jeg havde købt i forkert størrelse Kan kun anbefale at handle her. Tak for god service!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en ret dyr kjole online. Det kostede 50 kr. at få den sendt, og da jeg valgte at returnere den kostede det yderligere 60 kr. Langt de fleste forretninger - også meget mindre end Sissel Edelbo -... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mit absolutte yndlingsmærke!! Jeg har kun haft gode oplevelser med Sissel! Jeg har handlet hos dem siden 2023 og alle ting jeg har fået er velsyet og unikke! Jeg bliver ofte stoppet på gaden og spurg... Se mer

Företagsinformation

1. Klädgrossist
  2. Modedesigner
  3. Snabbrörliga konsumentvaror

Skrivet av företaget

SISSEL EDELBO er bygget på en fascination af indisk kultur, håndværk og farverige tekstiler. I over 20 år har vi arbejdet med vintage sarier, traditionelle teknikker og nøje udvalgte materialer for at skabe styles med respekt for deres historie og håndværket bag. Gennem årene har vi udvidet vores materialevalg til også at omfatte genanvendte og økologiske tekstiler. Vores tilgang er forankret i omtanke, kvalitet og en passion for tidløst design.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har kun haft gode oplevelser med Sidsel…

Har kun haft gode oplevelser med Sidsel Edelbo. Sød service og super lækkert tøj.

Kan kun anbefales♥️

27 maj 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for dine søde ord! 💗
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft gode oplevelser med både vores tøj og service.

Du skal endelig ikke tøve med at skrive, hvis der er noget, vi kan gøre for dig.

Du ønskes en dejlig dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

verden har brug for mere farve..

elsker SISSEL universet, bliver i så godt humør af alle farverne, mønstre og de skønne kjoler og jakker.. at være en af "søstrene" gør det hele lidt sjovere.

21 september 2024

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse, du har helt ret, og hvor er det dejligt at høre, at du finder glæde i vores univers.

At du føler dig som en af “søstrene”, gør os stolte, det er lige præcis den følelse, vi håber at skabe. 💗

Du ønskes en dejlig dag.

Mit absolutte yndlingsmærke!!

Mit absolutte yndlingsmærke!!
Jeg har kun haft gode oplevelser med Sissel! Jeg har handlet hos dem siden 2023 og alle ting jeg har fået er velsyet og unikke! Jeg bliver ofte stoppet på gaden og spurgt hvor jeg har købt mit tøj. Vasker efter instrukserne og alt kommer fint ud. Derudover har jeg ikke haft problemer med retur produkter nogensinde. Virkelig pengene værd

27 maj 2025

Kære Pauline,

Sikke en vidunderlig anmeldelse at læse, tusind tak! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med os helt siden 2023.
Og at du bliver stoppet på gaden for dit tøj, det er det største kompliment vi kunne ønske os. 💖

Vi er så glade for, at du bliver ved med at vælge os, det sætter vi virkelig pris på.

Du ønskes en dejlig weekend ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en fornøjelse at handle her

Jeg har efterhånden købt en masse ved sissel Edelbo og jeg oplever altid en hurtig levering og smukke varer. Har der været behov for ombyt eller andet er det klaret uden problemer og man får altid hurtigt svar.

20 maj 2025

Kære Lusia,

Tusind tak for din søde anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, både med levering, varer og kundeservice. Det betyder virkelig meget for os!

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe dig med noget som helst fremover, vi står altid klar.

Du ønskes en dejlig weekend 💞

Great customer service experience

Absolutely great experience with customer service! I ordered two pieces of clothing but I forgot to apply the code for the first purchase discount. I wrote to customer service and few minutes after, they replied saying that they had refunded the amount corresponding to the discount I should have appplied. With other brands, I have had awful experiences where they reply saying that if you forget to apply the discount is your problem…
So, I give 5/5 to customer service. I wish I could give more since, apart from the above, the items I ordered are stunning! They fit perfectly and the colors are even more beautiful than in the pictures on the website (with other brands, it’s actually the other way around…)
I am super happy with my purchase!

7 april 2025

Dear Ana

Thank you so much for your wonderful review!

It meanas a lot to us to hear that you had such a positive eperience with our customer service and the beautiful styles you ordered.
We are so thrilled to hear, that you love the styles you ordered. We put a lot of love in our products, and the story behind, so we are so happy, when that is recognized ❤️

Thank you for taking the time to share your experience. We look very much forward to welcoming you again.

Wishing you a lovely day✨

Freja // SISSEL EDELBO

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Smukt unika tøj, men i dårlig kvalitet

Jeg har handlet hos Sissel Edelbo flere gange.

Smykke og unikke stykker tøj.
Desværre er prisen ekstrem ift. kvaliteten.
Patina behøver ikke at være det samme som god kvalitet.

Jeg har købt en jakke (Adena cutout blanket jacket' til 1800kr. som efter få dage begyndte at trævle. Efter lidt over et år er den flosset og flere steder har stoffet givet slip.

Jeg har en 'Fauna Suzani Vest RoseRed' til 1200kr. som ikke helt tager sig ud som på billederne, men som er i ret god kvalitet.

Jeg købte en 'Blanca Strap Dress', den var jeg så utilfreds med at den kom retur.

Jeg har en 'Claire Long dress' købt på tilbud som er utrolig smuk, kvaliteten er relativt god og den er MEGET MEGET nedringet.

Hmmmmmm..... Køber nok noget igen hvis prisen er nedsat og produktet er flot, ellers vil jeg ikke anbefale andre at handle der.

15 maj 2024

Kære Helena,

Tusind tak for at dele dine erfaringer med os.

Jeg er ked af at høre, at de nævnte styles ikke helt levede op til dine forventninger. Mange af vores styles er skabt af upcyclede eller genanvendte materialer, og det kan betyde, at små detaljer eller uperfektheder kan forekomme. For os er det en del af historien og charmen ved vores styles, men jeg forstår også, hvis det ikke helt matcher dine forventninger.

Jeg håber, at du fortsat vil handle vores smukke, unikke produkter. Du er altid velkommen til at skrive til os på webshop@sissel-edelbo.com, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål, råd og vejledning ❤️

Du ønskes en skøn dag ☀️
Freja / Sissel Edelbo

Skuffende oplevelse med kunderservice hos Sissel Edelbo

Jeg har i dag sendt følgende mail til Sissel Edelbos kundeservice. Jeg vælger at dele den her, fordi jeg stiller mig undrende over den meget ubehagelige måde, de håndterer reklamationer på. Jeg ville gerne selv have vidst på forhånd, at det var sådan, de behandler deres kunder.

Kære Maja og Freja,

Tak for jeres mail angående ombytning og returlabel.
Jeg føler mig desværre nødsaget til at udtrykke min store utilfredshed med den måde, denne sag er blevet håndteret på. Bukserne, som jeg modtog som gave, var jeg oprindeligt meget glad for, men den glæde blev hurtigt overskygget af en tydelig vævefejl på forsiden ved lommen.

Jeg kontaktede jer med det samme og vedhæftede et billede, som efter min vurdering klart dokumenterede fejlen. Alligevel blev dette billede ikke accepteret, og jeg blev i stedet mødt med en række krav til, hvordan det næste billede skulle tages. Det oplevede jeg som unødvendigt besværligt og med en undertone af mistillid, som om jeg skulle bevise, at jeg talte sandt, selvom problemet var synligt fra starten og noget i burde havde opdaget inden bukserne forlod jeres lager. Det gav mig et klart indtryk af, at processen blev gjort unødigt vanskelig for mig som kunde, hvilket i sig selv er meget frustrerende.

At jeg herefter bliver tilbudt 20 % rabat, svarende til ca. 150 kr. på et par bukser til 749 kr., oplevede jeg som en uforholdsmæssigt lav og ærligt talt respektløs kompensation for en synlig fejl på et produkt, der ellers markedsføres som unikt og af høj kvalitet. Plus jeg fra start af, bad om at få bukserne ombyttet.

Endnu mere skuffende var formuleringen i jeres svar, hvor det lød: “Alternativt kan vi også godt foretage en ombytning”. Det fremstod som en slags ekstra service, snarere end en anerkendelse af min ret til at få varen ombyttet, når der er tale om en reklamation. Det virkede både nedladende og bagatelliserende i forhold til den oplevelse, jeg stod med og det har desværre påvirket mit indtryk af virksomheden negativt.

Jeg forventer naturligvis, at det nye par bukser, jeg modtager, er uden fejl, og jeg håber, at I fremover vil håndtere reklamationer med større respekt for både jeres kunders rettigheder og oplevelse.

Jeg vil gøre opmærksom på, at min oplevelse vil blive delt i en anmeldelse på Trustpilot, da jeg mener, det er vigtigt, at andre potentielle kunder kender til den service, de kan forvente.

Louise

13 maj 2025

Kære Louise,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din reklamation, det er naturligvis aldrig vores intention.

Vi er meget glade for, at du tog dig tid til at tale med os over telefon, så vi kunne få en konstruktiv samtale om din oplevelse. Det betyder meget for os at få mulighed for at rette op, når noget ikke lever op til forventningerne.

Vi tager din feedback til os og vil bruge den til at blive endnu bedre fremadrettet, både i vores kommunikation og i håndteringen af reklamationer.
Vi håber, at det nye par bukser lever op til dine forventninger, og at vi kan få lov til at byde dig velkommen hos os igen en anden gang ❤️

Freja
SISSEL EDELBO Kundeservice

Ubeskrivelig høj service.

Kæmpe stor anbefaling til Sissel Edelbo. Kundeservice svarede sindsygt hurtigt på både mail og tlf. da jeg havde en reklamation, de var super søde og havde en virkelig høj service, da de skulle sende en ny jakke. Kunne jeg give dem 10 stjerner gjorde jeg det. Handler helt sikkert hos dem igen..

20 januari 2025

Kære Tina,

Din anmeldelse varmer vores hjerter!💞 Hvor er det skønt at høre, at du har lyst til at handle hos os igen, det er virkelig den bedste ros, vi kan få.

Vi håber, at du bliver helt vild med den smukke Sussie Jakke og får masser af glæde af den.

Maja// SISSEL EDELBO

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Køb af jakke blev en dyr fornøjelse

Købte en jakke til kr. 600,- oh betalte oven i fragt på kr. 45,- da jeg modtog jakken var den designet til at passe en elefant, så stor var den i størrelsen. Jeg vælger derfor at returnere jakken, det koster mig kr. 40,- så alt i alt har mit "jakkekøb" kostet mig 85,- Normalt vælger webshops/butikker at lade enten fremsendelsen eller returfragt gå tilbage når hele ordren returneres, men ikke Sissel Edelbo.

28 januari 2025

Kære Maria,

Hvor er det ærgerligt at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til forventningerne. Det var en skam at størrelsen på jakken ikke passede dig.

Vi har lavet en fejl og ikke refunderet forsendelsesfragten. Det duer selvfølgeligt ikke. De 45kr er nu refunderet til dig.

Hvis der er noget som helst, du har spørgsmål til, eller hvis vi kan hjælpe dig med noget andet, så skriv endelig til os på webshop@sissel-edelbo.com, vi er her for at hjælpe 💗🔔

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige modtaget den fineste ordre...

Har lige modtaget den fineste ordre med håndlavet julepynt og jakke til min datter. Altid så magisk.

Dag-til-dag levering og smuk indpakning. Tak for en god oplevelse 💌

12 november 2024

Kære Sascha,

Mange tak for dine søde ord. Hvor er det dejligt at høre, at både julepynten og jakken til din datter har bragt lidt magi ind i jeres hverdag – det gør os virkelig glade!

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig med noget en anden gang ❤️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rodet og useriøst - skamfuldt!

REDIGERET d. 14.11.2024
Jeg har følt mig nødsaget til at sænke mine oprindelige 2 stjerne til 1 stjerne. D. 14.11.2024 bliver jeg telefonisk kontaktet af deres kundeservice der udtrykker, at de er kede af forløbet, og at de gerne vil tilbyde et lille gavekort eller lidt jule pynt som undskyldning. Det var jeg egentligt positiv omkring, da de virkede oprigtige, så det takkede jeg ja til indledningsvis. Men lige inden samtalen slutter bliver jeg bedt om at tage denne anmeldelse ned, når nu de tilbyder mig at sende lidt julepynt; noget jeg selvfølgelig ikke gør. Jeg synes, at det er decideret PINLIGT at en virksomhed kan synke så lavt, at de prøver at købe sig til, at fjerne en kundes dårlig oplevelse beskrevet her på Trustpilot. Jeg kan slet ikke forstår, at ejerne kan få sig selv til at bede deres ansatte om at kontakte kunder for fjerne negative anmeldelser. Tag jer dog sammen og gør jer umage for at rette op på alle de problemer, som der tydeligvis er mange af, hvis man læser herinde.. Det er så lavt og så grim en ting at gøre.

OPRINDELIGE TEKST
Jeg er desværre meget lidt imponeret over min oplevelse med køb hos Sissel Edelbo.

Jeg købte en Penny Jacket - Cyclamen der skulle gives i gave. Jakken ankommer med tydelige produktionsfejl flere steder. Da jeg gerne vil have en ny, da gaven er faldet i god jord, bliver jeg bedt om at sende den retur og lave en ny bestilling; jeg ville så få refunderet beløbet for første køb. Jeg laver endnu en ordre på samme jakke og da jeg modtager den må jeg konstatere, at jakke nr 2 har endnu flere og endnu større produktionsfejl end den første jakke, hvorfor den også må retur. Heldigvis er jakke nr 3 som den skal være, men det er besynderligt at man ikke får tjekket op på det inden man sender jakke nr 2, når nu det handler om en reklamation.

Jeg kan derudover konstatere, at en måned efter jeg lavede den oprindelige ordre er pengene endnu ikke er blevet refunderet til mig. Og da jeg kontakter dem omkring dette får jeg at vide, at i deres system står de som refunderet. Først efter jeg får min banks tilkendegivelse om, at det IKKE passer at de er refunderet, finder de "fejlen" og får refunderet dem indenfor et par dage. Havde jeg ikke tjekket op på om pengene var ført tilbage og bare troet på deres ærlighed og oprigtighed, så havde jeg betalt dobbelt for jakken; ufatteligt at det kan ske. Der burde være et system der fanger det, så det ikke er kunden, der står tilbage som taberen.

Det eneste ros jeg kan give, er, at kommunikationen med dem trods alt har været fin, men alt andet har været dybt useriøst.

Det er sjovt hvordan man har visse forventninger til et firma, som man har fået at vide er "store". I det her tilfælde har disse forventninger været alt for høje til, hvad der er blevet leveret, hvorfor jeg også vil råde andre til at tænke sig om en ekstra gang inden man handler her.

Meget skørt. Meget rodet. Meget uprofessionelt. 2 stjerner er en gavmild bedømmelse, hvis jeg skal være ærlig.

23 september 2024

Kære Kristian,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din samlede oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne endnu en gang beklage de problemer, du har oplevet.

Med hensyn til din ordre og reklamationer beklager vi, at der opstod fejl i processen. Vi gør os altid umage for at sikre den bedst mulige kvalitet og en god oplevelse, når vores kunder handler hos os. Derfor er det ekstra ærgerligt, når det i dette tilfælde ikke har levet op til hverken dine eller vores forventninger.

Vi beklager også, hvis vores tilbud om kompensation blev opfattet forkert – det var aldrig vores intention at give dig en negativ oplevelse. Vores mål var at vise, at vi tager din feedback seriøst og ønsker at rette op på de problemer, du har oplevet.

Din feedback betyder meget for os, og vi tager den til os i vores arbejde fremadrettet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige købt det fineste…

Har lige købt det fineste julepynt🎄Hurtigt levering og god kvalitet - 5 stjerner herfra⭐️

23 oktober 2024

Kære Anne-Sofie,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dit nye julepynt – det lyder til at have fundet det helt rette hjem ❤️✨

Vi er også glade for, at du oplevede hurtig levering. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en positiv oplevelse.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig ekspedition og levering.

Hurtig ekspedition og levering.
Sødt og hjælpsomt personale.
Jeg handler her helt sikkert igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 oktober 2024

Kære Louise,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det gør os så glade at høre, at du har oplevet både hurtig levering og hjælpsom service fra vores team.

Det betyder virkelig meget for os, at du har lyst til at handle hos os igen ❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte den fineste vatterede Jakke…

Jeg købte den fineste vatterede Jakke fra deres vinter kollektion - jeg knus elsker den.
Den var klar til afhentning dagen efter jeg lagde ordren.
Hurtigt og god service.

2 oktober 2024

Kære Maibritt,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye jakke! Vi elsker, at den har fundet vej til din garderobe og forhåbentlig bliver en favorit i mange sæsoner fremover ❤️

Vi er også glade for, at du oplevede hurtig og god service – det betyder meget for os at høre.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var lidt i tvivl om noget til deres…

Jeg var lidt i tvivl om noget til deres julepynt, derfor ringede jeg ind til dem. Sygt god service og de var meget gode til at guide mig til, hvad jeg skulle gøre. Jeg er meget tilfreds og deres julepynt er så pænt. Klar anbefaling her fra 🌸

16 oktober 2024

Kære Maja,

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele det – det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe dig på vej.

Det er også skønt at høre, at du er glad for julepynten. Vi håber, den bringer masser af hygge og magi til dit hjem ✨

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med en anden gang, er du altid velkommen til at række ud til os.

Melissa // SISSEL EDELBO

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I would not advise buying from this…

I would not advise buying from this brand. I have been trying to return something by post for months and it keeps being returned to me. They won't accept it in person and then keep telling me they did not receive it. honestly smells like fraud to me. don't risk it

12 september 2024

Dear Inês,

We’re truly sorry to hear about the difficulties you’ve had with returning your package. As mentioned in our earlier communication, we’ve processed your refund and deeply regret the trouble this has caused.

Your feedback is important to us, and we appreciate you taking the time to share your experience. We will use it to improve going forward.

Thank you again, and have a wonderful day!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har sendt en kjole retur og efter…

Jeg har sendt en kjole retur og efter snart 3 uger har jeg stadig ikke modtaget mine penge….. jeg har kontaktet Kundeservice som siger at det er pga Travlhed, men når jeg så læser her på trust så kan jeg jo se at det er et Gentagne problem…. Jeg vil ikke anbefale andre at handler hos dem men så usikker en service…

1 augusti 2024

Kære Charlotte,

Jeg er virkelig ked af at høre, at din oplevelse hos os ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke meningen, at det skal tage så lang tid at behandle en refundering, og jeg forstår godt, hvor frustrerende det må være.

Det var desværre en ekstra travl periode for os, men det ændrer ikke på, at du burde have haft en bedre oplevelse.

Jeg håber virkelig, at dette ikke vil afholde dig fra at handle hos os igen. Vi vil så gerne have chancen for at give dig en bedre oplevelse næste gang ❤️

You have to pay EU 25,- shipping for nothing

Don’t order from the direct website. They will charge you EU 25,- if you return your clothes. So you pay just to fit something.
This is such a horrible thing to charge to your customers.
They say it’s your problem because it’s (in small letters) mentioned on the website. And it’s the shipping company. I’ve never heard of something ridiculous like this.

6 augusti 2024

Hi,

I’m truly sorry to hear that your experience with our shipping terms didn’t meet your expectations. I completely understand how frustrating this must have been, and I apologize if this wasn’t clear enough when you placed your order.

We do charge for shipping both ways, as outlined in our Shipping terms and Legal notice. I truly appreciate your feedback and understand your concerns.

Thank you for taking the time to share your experience.

I hope you have a lovely day!

Lugter forfærdeligt

Købte en jakke til 1.800,- via hjemmesiden. Allerede da jeg modtog pakken, kunne jeg lugte den igennem indpakningen. Jakken lugtede forfærdelig stærkt af noget ubeskrivelig krydret. Den er forsøgt vasket efter anvisning, uden det virkede. Den har lagt i Rodalon, uden det virkede. Der er sprøjtet parfume på, og det har heller ikke hjulpet. Jakken er ubrugelig, da lugten smittet af på andet tøj og kan lugtes på lang afstand. Der er ikke noget hjælp at hente fra kundeservice, da jakken nu har været vasket (efter deres anvisning). Det var 1.800,- kr ud af vinduet, da den ikke kan returneres el sælges videre:(
Og ikke mindst så besvares opkald ikke indenfor åbningstid, men man kan ligge en besked? Virker lidt useriøst. Efter trejde forsøg, ringede de tilbage.

14 juni 2024

Kære Helle,

Jeg er virkelig ked af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til forventningerne. Da vi arbejder med materialer, som vi genanvender og upcycler, kan der i sjældne tilfælde være spor fra materialets tidligere liv. Vi bestræber os altid på, at vores produkter lever op til forventningerne, og vi er kede af, hvis det ikke er lykkedes i dette tilfælde.

Jeg beklager også, hvis det har været svært at komme i kontakt med os. Vi er et lille team, og selvom vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser hurtigt, kan det til tider tage lidt længere tid, når vi har travlt. Vi ringer dog altid tilbage så hurtigt som muligt.

Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du stadig har brug for det. Du er altid velkommen til at kontakte os på webshop@sissel-edelbo.com, så vi kan finde en løsning sammen ❤️

Bedste hilsner,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Beware if you order from the UK

Beware if you order from the UK. Import taxes etc came to £87! This is in the VERY small print on their website. It was not highlighted at checkout which is poor practice in my opinion. There is no indication how much you will pay even if you find the information in the small print. The coat is nice but not worth the money with the additional charges. Also, if you wish to return the item they will charge you nearly 30 Euros. Avoid.

25 juli 2024

Dear Lisa,

I’m so sorry to hear that your experience with ordering from the UK didn’t meet your expectations. Unfortunately, import taxes and customs charges are determined by your country’s regulations, and we have no control over these.

We’re sorry if this information wasn’t clear enough. It is mentioned in our Terms & Conditions, but I completely understand that it can feel frustrating when these costs are not highlighted more clearly during checkout.

Thank you very much for your feedback – it means a lot to us and helps us improve. We hope you enjoy your coat despite the experience ❤️

If you have any further questions or concerns, please don’t hesitate to reach out to us at webshop@sissel-edelbo.com.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.