Mit absolutte yndlingsmærke!! Jeg har kun haft gode oplevelser med Sissel! Jeg har handlet hos dem siden 2023 og alle ting jeg har fået er velsyet og unikke! Jeg bliver ofte stoppet på gaden og spurg... Se mer
Företaget har svarat
Elsker de mange fine pakker jeg har modtaget fra sisseledelbo. Altid smukt pakket ind i bæredygtigt materiale. Har modtaget både kjoler, kimono, hårbånd og taske og venter nu på kosmetikpung. Alt... Se mer
Købte en ret dyr kjole online. Det kostede 50 kr. at få den sendt, og da jeg valgte at returnere den kostede det yderligere 60 kr. Langt de fleste forretninger - også meget mindre end Sissel Edelbo -... Se mer
Företaget har svarat
SISSEL EDELBO er bygget på en fascination af indisk kultur, håndværk og farverige tekstiler. I over 20 år har vi arbejdet med vintage sarier, traditionelle teknikker og nøje udvalgte materialer for at skabe styles med respekt for deres historie og håndværket bag. Gennem årene har vi udvidet vores materialevalg til også at omfatte genanvendte og økologiske tekstiler. Vores tilgang er forankret i omtanke, kvalitet og en passion for tidløst design.
Lyngvej 1B, 9000, Aalborg, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
I took a chance and bought a cute top which is a repurposed sari. I am in Australia so wasnt really sure what to expect. Well, it came super fast, the top is divine and the packaging so pretty. I'm so impressed, I might actually buy another one.

Svar från Sissel Edelbo
Very nice company and very helpful customer service. Beautiful products that are even more gorgeous in reality than on their pictures as the back of the coat and vest were a pleasant surprise, soooo beautiful… love it and will wear it my whole life…. Thank you dear people if Sissel Edelbo in Denmark 🩷

Svar från Sissel Edelbo
Har fået en super smuk kimono i gave.
Lækkert materiale og smukke farver.🙂
Vil helt sikkert holde øje med andre produkter.

Svar från Sissel Edelbo
Altid fantastisk service hos Sissel Edelbo team ..Samme skønne oplevelse med deres nyansatte i kundeservice ..❤️

Svar från Sissel Edelbo
Oplevede rigtig god kundeservice og hurtig betjening hos Sissel. Jeg giver kun 4 stjerner, da det var pga. en kjole, som jeg reklamerede over. MEN kunderservicen var dog i top, da de lyttede og handlede derudfra!
Jeg handler gerne derfra igen🌸🌷🌞❤️

Svar från Sissel Edelbo
Kontaktede kundeservice for at få hjælp til returnering af en pakke. Blev mødt af den sødeste kundeservice medarbejder. Der tålmodig hjalp mig igennem.
De varmeste anbefalinger fra mig.

Svar från Sissel Edelbo
Jeg har handlet ved Sissel Edelbo igennem de sidste 10 år og jeg er aldrig blevet skuffet. Jeg elsker deres designs, materialer og farver. Det bedste ved at modtage en pakke er, at produktet er endnu smukkere når jeg får det i hænderne og ser det i virkeligheden ☀️. På arbejdet er jeg den med de farverige kjoler 😃

Svar från Sissel Edelbo
Jeg bestilte en bluse og efter at have bestilt opdagede jeg, at hun også ønskede et net - det bestilte jeg også, og skrev herefter til Sissel Edelbo, om jeg kunne få refunderet fragten, da bestillingerne var foretaget indenfor kort tid samme dag. Jeg fik en sød hilsen, hvor de havde skyndt sig at fange pakkerne - pakkede dem om til en - og refunderede fragten - det kalder jeg kundeservice - tuuuusind tak 🙏🏼❤️🌸☀️

Svar från Sissel Edelbo
De laver de smukkeste styles, som man har lyst til at tage på hverdag. Jeg vil altid være fast kunde her

Svar från Sissel Edelbo
Mit absolut yndlingsmærke. Laver de smukkeste unikke ting. Altid i god kvalitet og hurtigt levering, som er pakket så flot ind. Elsker elsker elsker.

Svar från Sissel Edelbo
Fineste pakke der kom ind af døren i dag. Bestilte i går og kom dagen efter. Tak for god service 😊

Svar från Sissel Edelbo
Super skønne kjoler i god kvalitet og med fine detaljer. Rgtig god kundeservice og hurtig levering .

Svar från Sissel Edelbo
God information. Hurtig levering.
Nem afhentning i Aalborg. Meget venlig betjening.

Svar från Sissel Edelbo
Det fineste tøj som var lige som forventet. Nem bestilling og hurtig levering. Hverken første eller sidste gang jeg køber Sissel Edelbo tøj

Svar från Sissel Edelbo
SE har længe været mit yndlingsmærke, og jeg bliver imponeret over de nye kollektioner hver eneste gang! 😍

Svar från Sissel Edelbo
Super produkter og god særdeles god kundeservice!

Svar från Sissel Edelbo
Har kun haft gode oplevelser med Sidsel Edelbo. Sød service og super lækkert tøj.
Kan kun anbefales♥️

Svar från Sissel Edelbo
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.