Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zamówiłam torebkę. Po 2 dniach otrzymałam e-maila, że nie ma jej na stanie w żadnym butiku i zamówienie zostało anulowane. Jako, ze płaciłam kartą kredytową, to od razu została zdjęta blokada i środk... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zareklamowałam obuwie Mcquuen, ponieważ skóra odchodziła od buta. Buty noszone naprawdę sporadycznie, miałam takie białe i skóra nie odchodziła, więc to ewidentnie wina wykonania obuwia i co? Reklamac... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

EDIT: obsługa Showroom się wykazała i otrzymałam zwrot należności. Zamówiłam dwie koszulki, przyszły niewłaściwe. Zapłaciłam za nie 421zl, zostało mi zwrócone 177zl. Obsługa fatalna, mam wrażenie... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej przesyłki. Dobry produkt, w dobrej cenie. ALE… uważam, że dokonując zakupu za prawie 1500 zł, przydałoby się zapewnić darmowego kuriera, albo przynajmniej wysyłk... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik
  2. Butik för modeaccessoarer
  3. Butik med handväskor

Skrivet av företaget

Showroom by Miinto to największa platforma modowa w Polsce, która łączy najlepiej ubranych ludzi na świecie z unikalnym wyborem najwyższej jakości, luksusowej i ręcznie wybieranej lokalnej mody. Jako, że platforma showroom jest kolektywem sklepów, każde zamówienie jest starannie realizowane przez pasjonatów pracujących w najlepszych butikach na świecie. Czujesz się zainspirowany? Odwiedź nas na showroom.pl Jeśli potrzebujesz wsparcia, nasz Dział Obsługi Klienta jest gotowy do pomocy w każdej godzinie tygodnia na czacie.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 89 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jestem stałą klientką Showroom

Jestem stałą klientką Showroom. Bezkolizyjnie i bezproblemowo obsługiwana do pewnego momentu. A kiedy pojawił się problem -wydawalo się nie do rozwiązania-związany z firmą kurierską, sprawa została załatwiona z korzyścią dla mnie.

7 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

minął tydzień od nadania etykiety a…

po 2 tygodniach od zamówienia zamówienie zostało anulowane z powodu złego oszacowania stanu magazynowego, jakbym mogła przewidzieć tą sytuację zamówiłabym buty w innym sklepie kiedy były jeszcze dostępne, w ramach rekompensaty marne -20% dostępne tylko przez 7 dni, szkoda ze buty, które kupowałam z 800 zł wzrosły do 1700 zł, więc zostałam bez butów i czekam na zwrot pieniędzy, mam nadzieję że chociaż on zostanie wysłany

11 december 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się opinią i bardzo przepraszamy za niedogodności związane z realizacją zamówienia.

Widzę, że prowadzimy już z Panią komunikację w tej sprawie i nasz zespół aktywnie nad nią pracuje.

Zapewniamy, że jesteśmy w bezpośrednim kontakcie z butikiem i prosimy o pilną aktualizację oraz wysyłkę zamówienia. Jak tylko otrzymamy nowe informacje, natychmiast skontaktujemy się z Panią w rozpoczętej już konwersacji mailowej.

Dziękujemy za Pani cierpliwość. Robimy wszystko, aby sprawa została rozwiązana jak najszybciej.

Serdecznie pozdrawiamy,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamawiam na stronie nie jedną rzecz

Zamawiam na stronie nie jedną rzecz, jednak zwróciłam dwie pary butów po czym zamówiłam inny rozmiar również u nich i nie mam zwrotu środków za poprzednie przesyłki odesłane nadal czyli już około miesiąca , cóż że mają świetne ceny jak kontakt jest okropny i brak zwrotu środków

12 oktober 2025

Szanowna Pani Natalio,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią na stronie Trustpilot.

Przykro mi słyszeć o problemach związanych ze zwrotem dwóch par butów oraz oczekiwaniem na zwrot środków za poprzednie przesyłki. Rozumiem, jak frustrująca może być taka sytuacja, szczególnie jeśli kontakt z obsługą klienta był utrudniony.

Chciałbym zapewnić, że zwrot środków za odesłane produkty został już przetworzony i, jeśli jeszcze nie jest widoczny na Pani koncie, to prosiłbym o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta mailowo lub na czacie na żywo w celu dalszej weryfikacji. Zapewniam, że nasi konsultanci chętnie pomogą w rozwiązaniu sprawy.

Dziękuję za przekazanie opinii – jest ona dla nas ważna, abyśmy mogli poprawiać nasze procesy i komunikację z klientami.

Z wyrazami szacunku,
Robert, Showroom

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

OSTRZEGAM Wszystkich przed kupowaniem…

OSTRZEGAM Wszystkich przed kupnem czegokolwiek w tym sklepie..Wysylaja buty ktore byly przymierzane w ich butikach partnerskich a nastepnie przy zwrocie towaru wciskaja klientowi ze byly przez niego uzywane.. mimo iz byly np. za duze…Z CZYSTYM SUMIENIEM NIE POLECAM TEGO SKLEPU

1 november 2025

Szanowna Pani Katarzyno,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoim doświadczeniem.

Niestety zwrócone buty nie spełniły wymogów kontroli jakości niezbędnych do pełnej akceptacji zwrotu. Butik, który był odpowiedzialny za realizację Pani zamówienia, jest jednym z naszych największych partnerów z ugruntowaną pozycją w branży modowej. Pragnę zapewnić, że każdy ich produkt jest wysyłany do klientów w idealnym stanie, a butik oczekuje podobnego poziomu dbałości podczas procesu przymierzania i zwrotu. Gdyby uszkodzenia powstały wcześniej w wyniku przymiarki przez innego klienta, taki zwrot również zostałby odrzucony.

Aby ułatwić proces zwrotu produktów, opracowaliśmy wytyczne, które są dostępne na naszej stronie internetowej. Składając zamówienie, konsument akceptuje nasze warunki, które obejmują obowiązek zwrotu przedmiotów w stanie, w jakim zostały dostarczone. Wymaga to ostrożnego obchodzenia się z przedmiotem, nawet podczas przymiarki. W tym przypadku obuwie zostało zwrócone z defektami, których butik nie jest w stanie naprawić. Niestety nie znaleźliśmy żadnych wiadomości świadczących o tym, że produkt był dostarczony w niezadowalającym stanie. W związku z tym, prośba o zwrot została odrzucona.

W razie dalszych pytań zachęcamy do kontaktu.

Eliza, Showroom

J'ai commandé un jean chez Polo Club

J'ai commandé un jean chez Polo Club, mais la taille ne me convient pas. J'ai envoyé un message au vendeur comme demandé pour lui demander les documents nécessaires au retour, mais il n'a pas répondu après deux tentatives pour obtenir son accord. J'ai contacté Showroom Privite pour leur signaler que je n'avais pas reçu de réponse du vendeur, mais tout ce que j'ai reçu en retour, c'est un message automatique me demandant de refaire ce que j'avais déjà fait deux fois ! Je vais bientôt atteindre la date limite de retour de 14 jours et il semble que je vais devoir garder un jean à 70 € qui ne me va pas. 5

"12 dec 20 Showroom privte a demandé plus d'informations, qui ont été fournies, mais aucune réponse n'a encore été reçue!!!!!

9 december 2025

Bonjour,

Merci pour votre retour. Je suis désolé pour les problèmes rencontrés avec votre retour et vous remercie de partager votre expérience.

Après vérification, je n'ai pas trouvé de commande correspondant à votre description ni de tentative de contact avec nous autre que cet avis. Veuillez également noter que Showroom.pl ne sert que des clients en Pologne, et puisque vous avez mentionné une société différente - Showroom Privite - il semble que vous ayez passé votre commande sur un autre site web.

Si vous avez acheté le jean chez nous, veuillez partager votre numéro de commande (que vous trouverez dans votre e-mail de confirmation) afin que nous puissions mieux vous aider. Je vous ai déjà contacté par e-mail pour demander des informations supplémentaires afin de vous assister au mieux.

Merci de votre compréhension, et j'attends votre réponse avec impatience.

Cordialement,
Kordian, Showroom by Miinto Customer Success Team

Atención al cliente inexistente

Dejé mi contacto a atención al cliente hace una semana y media porque nunca estaban disponibles por chat y aun no me han contactado para solucionar el problema del reloj de Frederic Graff sin certificado de autenticidad.

1 december 2025

Hola Beatriz,

Gracias por tus comentarios. Lamento los problemas de comunicación relacionados con el reloj Frederic Graff.

Después de revisar, no pude encontrar un pedido que coincida con tu descripción y no ofrecemos relojes Frederic Graff. Además, ten en cuenta que Showroom.pl solo atiende a clientes en Polonia.

Si compraste el reloj con nosotros, por favor comparte tu número de pedido (que encontrarás en tu correo de confirmación) para que podamos ayudarte mejor. Ya me he puesto en contacto contigo por correo electrónico solicitando detalles adicionales para poder asistirte lo mejor posible.

Gracias por tu comprensión y espero tu respuesta.

Saludos cordiales,
Kordian, Showroom by Miinto Customer Success Team

Otrzymałem inny przedmiot.

30 november 2025

Dzień dobry!
Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za pomyłkę przy realizacji zamówienia.

Już przekazujemy sprawę do zespołu, który zajmie się nią priorytetowo i skontaktuje się z Panem bezpośrednio, aby jak najszybciej znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
Na przyszłość zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi, dzięki temu możemy natychmiast zareagować i wesprzeć w takiej sytuacji.

Zespół Showroom!

Oszuści!!

Oszuści!!! Od czterdziestu dni czekam na zwrot środków - dostaję cały czas odpowiedzi od bota, że zwrot został zrealizowany, albo że będzie zrealizowany, że za trzy dni, że za sześć dni. Omijać szerokim łukiem ten sklep!

13 oktober 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękuję, że podzieliła się Pani swoim doświadczeniem — rozumiem, jak frustrujące musi być czekanie na zwrot środków przez tak długi czas.

Sprawdziłam status i potwierdzam, że zwrot został przez nas przetworzony 24 października. Jeśli nie widzi go Pani jeszcze na swoim koncie, bardzo możliwe, że środki są nadal po stronie banku lub operatora płatności. W takich sytuacjach najszybszym rozwiązaniem jest kontakt bezpośrednio z bankiem lub dostawcą płatności, ponieważ tylko oni mogą wyjaśnić, dlaczego zwrot nie został jeszcze zaksięgowany.

Oczywiście, jeśli będzie Pani potrzebowała jakiegokolwiek potwierdzenia z naszej strony lub dodatkowych informacji, proszę śmiało dać znać — chętnie pomogę.

Pozdrawiam,
Ronni, Miinto Customer Success Team

Oszuści

3.11 zamówiłam torebkę marki Balenciaga, otrzymałam inną torebkę niż zamawiałam, niezwłocznie ją odesłałam, po czym sklep odrzucił zwrot z powodu jej niby uszkodzenia. Od miesiąca nie dostałam zwrotu pieniędzy, ja nic nie uszkodziłam, nie otrzymałam też torebki którą zamawiałam. Jestem stratna prawie 4000 zl. NIE POLECAM ZAKUPÓW, byłam stałą klientką, obecnie nic już tutaj nie kupię i każdemu odradzam.

3 november 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Żenujący poziom obsługi

Porażka. Od momentu złożenia zamówienia do chęci jego anulowania minęło mniej niż 20 minut, jednak nie było już takiej możliwości. Kontakt ze sklepem okazał się bardzo utrudniony - bot wielokrotnie odpowiadał schematycznie, bez realnej pomocy, a ostatecznie otrzymałam jedynie informację, aby odmówić przyjęcia paczki (nie ma opcji, aby skontaktować się tam człowiekiem). Dodatkowo obciążono mnie kosztami dwóch przesyłek w wysokości 45 zł.

Edit: Dziękuję za wyjaśnienia i zwrot kosztów przesyłki. Sprawa finalnie została rozwiązana, choć cały proces był dla mnie niepotrzebnie skomplikowany.

25 november 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się opinią i bardzo przepraszamy za Pani doświadczenie.
Rozumiemy, jak frustrująca była sytuacja, szczególnie że chęć anulowania zamówienia pojawiła się zaledwie kilkanaście minut po jego złożeniu.

W naszym systemie zamówienia przekazywane są do butików partnerskich niemal natychmiast, aby przyspieszyć proces wysyłki. Gdy partner zacznie je kompletować, anulowanie nie zawsze jest już możliwe i niestety tak właśnie było w tym przypadku. Mimo że minęło niewiele czasu, zamówienie zostało już przyjęte do realizacji.

Proponowaliśmy wówczas darmowy zwrot i poprosiliśmy o krótką informację zwrotną, aby ręcznie zlecić zwrot kosztów przesyłki. Bez tej informacji system nie przetwarza zwrotu automatycznie, dlatego pojawiło się niepotrzebne opóźnienie. To po naszej stronie jest zadbanie o pełną przejrzystość, więc przepraszamy, że komunikacja nie była dla Pani wystarczająco jednoznaczna.

Aktualnie zleciliśmy już zwrot pełnych kosztów przesyłki zwrotnej.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie oddają pieniędzy za anulowane przez siebie zamowienia

Zamówiłam tam sukienkę. Dość długo czekałam na informacje o wysyłce. Na pytanie, co się z nią dzieje, odpowiedziano dość szybko, że zamówienie jest procesowane. Za jakiś czas dostałam chyba z 10 maili informujących, że zamówienie zostało anulowane, z powodu źle ocenionych stanów magazynowych, zamówienie zamknięte, zwrot i takie tam. Jednak na konto wróciła niepełna kwota i nijak nie można odzyskać różnicy. Moje prośby i pełny zwrot pozostają bez odzewu. Zgłaszam ich do rzecznika praw konsumenta, bo to zwykła kradzież.

11 november 2025

Pani Renato,

bardzo przepraszamy za tę sytuację i za całą frustrację związaną z opóźnieniem, anulacją zamówienia oraz niepełnym zwrotem. Rozumiem, jak bardzo może to być irytujące — szczególnie gdy trzeba czekać na wyjaśnienia.

Chciałabym zapewnić, że brakująca kwota została już przez nas zwrócona i powinna pojawić się na Pani koncie w ciągu najbliższych kilku dni roboczych (czas zależy od banku).

Jeśli tylko mogę w czymkolwiek jeszcze pomóc lub coś wyjaśnić, proszę dać nam znać — z przyjemnością to zrobię.

Pozdrawiam,
Ronni, Miinto Customer Success Team

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

brak odpowiedzialności i problemy ze zwrotami ! omijajcie tę platformę szerokim łukiem

AKTUALIZACJA OPINII:

Reklamacja dotyczyła torebki z wyraźną wadą po bardzo krótkim czasie użytkowania. Cały proces trwał prawie miesiąc i wymagał ode mnie regularnego przypominania się oraz dużej determinacji, co było stresujące i czasochłonne.

Ostatecznie jednak, po odesłaniu produktu, sprawa została rozpatrzona pozytywnie, a pełny zwrot środków został zrealizowany bardzo szybko, już dzień po dostarczeniu torebki do butiku.
Doceniam końcowe rozwiązanie sprawy i uczciwy zwrot pieniędzy, jednak uważam, że obsługa reklamacji powinna być bardziej sprawna i proaktywna od samego początku.
Z tego względu aktualizuję swoją opinię, mimo trudności po drodze, sprawa zakończyła się pomyślnie.

10 november 2025

Szanowna Pani Dario,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem związanym z zakupami na naszej platformie.
W odniesieniu do reklamacji torebki Jacquemus chciałabym poinformować, że nasz zespół skontaktował się już z Panią w celu jak najszybszego rozwiązania tej sprawy.
Odnosząc się do zwróconego już zamówienia, chciałabym zapewnić, iż współpracujemy wyłącznie z renomowanymi butikami modowymi z całej Europy, zapewniając naszym klientom starannie wyselekcjonowany asortyment. Każdy z naszych partnerów przechodzi rygorystyczny proces weryfikacji przed nawiązaniem współpracy, co gwarantuje bezpieczne zakupy na naszej stronie.
Chociaż butiki stosują nasze plomby, może zdarzyć się, że produkt zostanie wysłany bez takiego zabezpieczenia. Nie jest to standardowa praktyka, jednak przy dużej liczbie realizowanych zamówień może dojść do zwykłego niedopatrzenia w trakcie pakowania. Niemniej jednak, wszystkie uwagi, które uwzględniła Pani w powodzie zwrotu, zostały przekazane do butiku, a 5 grudnia zlecono zwrot środków za produkt. Środki powinny pojawić się na Pani koncie w ciągu pięciu dni roboczych.
W przypadku trudności ze zlokalizowaniem transakcji w wyznaczonym terminie uprzejmie prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta, który udzieli wszelkich niezbędnych informacji.
Eliza, Zespół Showroom

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wystraszyłam się negatywnych komentarzy…

Wystraszyłam się negatywnych komentarzy które przeczytałam kilka chwil po złożeniu zamówienia i natychmiast go anulowałam. Najpierw miałam kontakt z botem, potem z pracownikami. Wszyscy byli mili i pomocni. 2 dni później miałam juz pieniądze z powrotem na koncie. To doświadczenie oceniam 5/5

25 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam! Nie mam przesylki, nie ma pieniedzy, na maile odpowiada jakis bot. Zaluje,ze tu nie zajrzalam przed zamowieniem, maja taniej ale to chyba jakas sciema! Odradzam

27 november 2025

Szanowna Pani Justyno,

dziękujemy za podzielenie się opinią!

Bardzo nam przykro z powodu Pani doświadczenia i przepraszamy za zaistniałe niedogodności. To zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy.

Ponieważ nie otrzymaliśmy od Pani danych zamówienia, o które poprosiliśmy, nie jesteśmy w stanie przeprowadzić dalszej weryfikacji tej sprawy. Zachęcamy jednak do bezpośredniego kontaktu z jednym z naszych agentów z obsługi klienta (drogą mailową lub przez nasz czat), który udzieli Pani szczegółowych informacji i pomoże w rozwiązaniu tej sytuacji.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za Pani wyrozumiałość.

Emilia, Showroom

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I’ve never had problems with this shop…

I’ve never had problems with this shop before, but this time I’m just terrified. And customer support is not responding, so I’m writing it here now.
I’ve ordered ~300€ sneakers for my husband as a present and THIS is what I’ve received. Dirty worn shoes in horrible condition with scuffs and damages which are carefully marked with green papers by someone who packed and sent this order. How it is possible to send something like this I just can’t imagine, why these shoes not in trash bin but sent to customer - I don’t understand.
And I can’t get answer from customer support if I can return this order as I already received it used and damaged.
I wish I could add photos here….because I’ve never had anything like this before, I understand item can be tried on and returned by previous customer, but these shoes arrived just with dirt and cracks on it.

21 november 2025

Dear Anastasiia,

Thank you for sharing your review!

We are truly sorry to read about this experience and sincerely apologize that this time your order was so disappointing! Receiving an item in such condition is absolutely not acceptable, and we fully understand how upsetting this must have been, especially as it was intended as a gift.

We have reviewed your inquiry and can confirm that we were already in contact with you and assisted you with the return procedure, and I am glad to see that your refund has been already processed.

Thank you for bringing this to our attention. Your feedback is extremely important to us, and it helps us address such issues with our partners to ensure this does not happen again.

Best regards,
Emilia, Showroom

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Najgorsze doświadczenie zakupowe – lekceważenie reklamacji i niezgodne z prawem działania

Jestem głęboko rozczarowany sposobem, w jaki sklep traktuje klientów i realizuje swoje obowiązki. Zakupiłem buty za ponad dwa tysiące złotych, które po zaledwie dwóch miesiącach normalnego użytkowania wykazały wyraźną, nieakceptowalną wadę. Zgłosiłem reklamację, licząc na profesjonalne podejście — niestety spotkałem się z całkowitym lekceważeniem.

Sklep nie udzielił odpowiedzi w ustawowym terminie 14 dni, co zgodnie z art. 7a ustawy o prawach konsumenta oznacza, że reklamacja została uznana z mocy prawa. Pomimo tego, po upływie tego terminu zaproponowano mi… wysłanie wkładek, które nie tylko nie rozwiązują problemu, ale nawet nie pasują do rozmiaru kupionych butów. Takie działania trudno nazwać profesjonalnymi — są one próbą obejścia przepisów i umniejszania obowiązkom, jakie sklep ma wobec klienta.

Trudno zrozumieć, jak sklep, który sprzedaje produkty za tę cenę, może pozwolić sobie na ignorowanie prawa i oferowanie rozwiązań całkowicie oderwanych od rzeczywistej wady obuwia. To niedopuszczalne i nie budzi żadnego zaufania.

Sprawa została przeze mnie przekazana do rzecznika praw konsumenta oraz zostanie zgłoszona do UOKiK, ponieważ odmowa wykonania uznanej z mocy prawa reklamacji narusza obowiązujące przepisy.

Zdecydowanie odradzam zakupy każdemu, kto oczekuje jakości, rzetelności i szacunku do konsumenta.

1 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stanowczo odradzam zakupy w tym…

Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówienie zostało anulowane z powodu braku produktu w butiku partnerskim (na stronie produkt widniał jako dostepny). Po prawie miesiącu nie otrzymałam jeszcze zwrotu pieniędzy za zamówienie. Ani produktu ani piedziedzy.

20 oktober 2025

Dzień dobry Pani Moniko,

dziękujemy za podzielenie się opinią i bardzo przepraszamy za sytuację, która Panią spotkała.
Rozumiemy, jak dużą niepewność mogło wywołać oczekiwanie na zwrot środków przez tak długi czas.

W tym przypadku zamówienie musieliśmy anulować, ponieważ butik partnerski zgłosił nam błąd w stanie magazynowym. Oznacza to, że produkt w momencie zakupu widniał jako dostępny na stronie, jednak faktycznie nie było już możliwości jego wysyłki. Takie sytuacje mogą wystąpić, gdy partner prowadzi równoległą sprzedaż również poza platformą online i system nie zaktualizuje dostępności wystarczająco szybko. Każdy taki przypadek analizujemy, aby wyeliminować go w przyszłości.

Opóźnienie w zwrocie środków było dodatkową, nieprzewidzianą komplikacją i wynikało z błędu po stronie operatora płatności obsługującego transakcje BLIK. W naszych systemach zwrot był oznaczony jako pomyślnie zrealizowany, jednak faktycznie nie został prawidłowo przekazany dalej. Cały czas monitorowaliśmy proces i współpracowaliśmy z operatorem, aby go sfinalizować.

Możemy potwierdzić, że płatność została już przez Panią otrzymana. Bardzo dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość w trakcie rozwiązywania tej sytuacji.

Firma niepoważna

Firma niepoważna. Dostałem bluzę nie zgodną z zamówieniem. Co innego było w opisie, co innego przyszło. Rozumiem,że może nastąpić pomyłka , natomiast nikt później nie odpisuje na reklamację! Pisałem i ja czacie i wysyłałem maile. Została mi pomniejszona kwota o 30 zł i do tego musiałem zapłacić za wysyłkę. 43 zł kosztowało mnie otrzymanie towaru którego nie zamawiałem. A później cisza!

3 november 2025

Dzień dobry Panie Michale,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przede wszystkim, bardzo przepraszamy za tę sytuację.

Otrzymanie produktu niezgodnego z opisem to błąd więc rozumiemy, jak frustrujące mogło być dla Pana to doświadczenie.

Chcielibyśmy jednocześnie doprecyzować, że koszty zwrotu zostały Panu w całości zwrócone: opłata za przesyłkę zwrotną została zwrócona w osobnej transakcji, o czym informowaliśmy w korespondencji. Zależy nam jednak na tym, aby komunikacja była jak najbardziej czytelna, dlatego przepraszamy, jeśli sposób przekazania tej informacji nie był dla Pana wystarczająco jasny.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację!

Paczka nie przyszła

13 november 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię i bardzo przepraszamy za sytuację związaną z Pana zamówieniem.

W tym przypadku doszło do błędu magazynowego po stronie naszego partnera, przez co nie mogliśmy dostarczyć zamówionego produktu. Od razu poinformowaliśmy o tym mailowo oraz zleciliśmy pełny zwrot środków. Dodatkowo przekazaliśmy kod rabatowy jako formę rekompensaty za tę niedogodność.

Doskonale rozumiemy rozczarowanie, więc każdy taki sygnał analizujemy, aby zapobiegać podobnym przypadkom w przyszłości.

Mamy szczerą nadzieję, że mimo tej jednorazowej trudności da nam Pan jeszcze szansę!

Zespół Showroom!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.