Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben al maanden bezig om een klacht op te lossen. De klantenservice is echt heel erg traag. Nu is er uiteindelijk een oplossing maar zit nu al 3 weken te wachten op een digitale cadeaubon. Klanten... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er is uit het niets vanuit Lego.com een definitieve beslissing gemaakt om mijn account te blokkeren. Ik kan niets meer bestellen via de site. Ook geen ontbrekende blokjes van dure sets bijvoorbeeld. G... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nach etlichen Nachfragen warum man gesperrt wurde kommen nur Textbausteine als Antwort. Ein Grund wird nicht genannt. Einen AFOL welcher über Jahre hinweg jährlich für mehrere tausend Euro Sets... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde nogle problemer med en forsendelse pga en forkert adresse. Kontaktede LEGO og fik simpelthen super god service. Snakkede med to super behagelige og hjælpsomme LEGO ansatte.

Företagsinformation

1. Leksaksbutik
  2. Leksaksaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Creative playing learning

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice ,als er een stukje ontbreekt sturen ze dat zsm naar je toe ,ook bestellen van Lego dozen gaat altijd goed.
Vaak als je wat duurdere dozen besteld krijg je er gratis iets bij.

12 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Missende stukjes worden niet verzonden

Mis een stukje van mijn mclaren f1 wagen stukje aangevraagd bij lego krijg je bericht dat je het niet geleverd krijg met allerlei oorzaken. Het missende stukje als kapot doorgegeven krijg je exact het zelfde bericht. Nu maar bestellen bij een ander. Jammer van deze service bij een auto van bijna 200 euro

19 juli 2023

Lego hat kein Monopol auf Steine

Ich möchte Lego wirklich sehr aber seitdem so viele neue Hersteller auf den Markt kommen wo der Legoladenbesitzer Thomas P. in Frankfurt am Main in Deutschland mehrere Abmahnung von Lego bekommen hat die zum Glück abgebügelt wurden, ist mir Lego so unsympathisch geworden dass ich mir kein Original Lego mehr kaufen werde sondern Klemmbausteine von einem anderen Hersteller!

17 juni 2023

Bestellung E-Gutschein

Ich habe heute Morgen um 8.30 Uhr einen E-Gutschein gekauft und direkt über paypal bezahlt. Bis 13 Uhr kam leider kein Gutschein an, obwohl auf der Seite steht, dass der Gutschein innerhalb von einer Stunde verschickt wird. Daraufhin habe ich die Hotline angerufen, welche mir einen Rückruf zusagte, um zu prüfen woran es liegt. Da ich das Geschenk für heute 15 Uhr benötige ist es sehr ärgerlich wie das ganze ablief. Der Rückruf erfolgte leider nicht und auch der Gutschein kam bis 15 Uhr nicht an. Geht gar nicht!!!

3 juni 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hallo

Hallo
Ich hätte mal eine Frage in die Runde?
Mein Kind wurde heute 8 u bekam ein lego Set geschenkt.
Es hat ein teil gefehlt u der Kundenservice war mega hilfsbereit u freundlich. Gar keine frage - mega kompetent.
Nun meine Frage u zwar ,als ich die kundenhotline angerufen habe (08007835346) wurde mir nicht von anfang an sondern ganz zum Schluß gesagt das die Hotline in England ist .
0800 ist eigentlich ja kostenlos u wie ist es wenn es übers Ausland geht?
Das Gespräch dauerte ca 13 min .
Kann mir jemand helfen u mir die Frage beantworten.
Dankeschön im voraus
LG

31 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ich möchte dieser Bewrtung dem Kundenservice widmen…

Ich möchte dieser Bewertung dem Kundenservice widmen,
Ich habe bisher 4 oder 5 Anrufe dort getätigt und bin trotz allem nach 5 min durchgestellt worden. Egal was für ein problem ich hatte die Person hat sich sofort effizient darum gekümmert und war sehr sehr freundlich.

1 januari 2023

auch mal was positives 😉

bei all den negativen Bewertungen muss ich auch mal was positives los werden:

mein Sohn und ich haben vor Kurzem angefangen die Harry Potter Sets zu sammeln. Leider fehlten in den letzten zwei Wochen in 6 Sets Teile bzw in einem Adventskalender war eine Tüte doppelt. Ich habe ohne Probleme alle Teile bekommen, bzw die Tüte mit dem Inhalt des Adventskalenders wird mir noch zu geschickt.
ich habe meistens mit einem Mitarbeiter gechattet und kann bisher nur positives berichten. Ich bin auch der Meinung es kommt immer darauf an wie man mit den Mitarbeitern spricht. wie man in den Wald rein ruft usw....
ich kann aus meiner persönlichen Erfahrung nur sagen: weiter so!!!

allen eine schöne Weihnachtszeit und alles Gute fürs neue Jahr

21 december 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Schade ich bin ein großer lego fanboy…

Schade ich bin ein großer lego fanboy und besitze Sets im Wert von über 2 tausend Euro . Leider muss ich feststellen das die Preise immer teurer werden . Und ihn den Letzten 3 Sets fehlten auch noch Teile was bei einem Preis von 150 , 100 und 200 nicht sein darf .
Ich bin am überlegen auf Cada umzusteigen da sind die Preise besser und laut Held der Steine auch super Qualität .
Der Kundensupport ist aber super de fehlende Steine werden in ca 10 taagen geliefert trotzdem ärgerlich wenn man nicht weiterbauen kann.
Lego was ist los bei euch dann auch noch die hässlichen Sticker beim formel 1 Waagen waren es 2 bögen wie wärs mit Print . Merkt ihr schon das das ihr nicht mehr soviel verkauft . Ich werde BROWSER NOCH fertig bauen wenn der fehlende Teil da ist und dann weiss ich nicht ob ich nochmal bei euch kaufe .
Bemüht euch bei den Preisen kann man das wohl erwarten

1 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lego.com macht Betrug die sperren…

Lego.com macht schmuh die sperren Kunden und erfinden irgendwelche gründe und sperren euch ohne jeglicher grund ich wurde gesperrt angeblich hätte ich gegen die Kulanz Linie verstoßen weil ich angeblich von kundenservice was gratis bekommen habe was kann ich da für gar nichts

ich empfehle jeden sich einen Anwalt zu nehmen die machen was die wollen ich finde es nur Lächerlich was die abziehen

Kopie vom Lego com

Lieber LEGO® Fan,

vielen Dank, dass Sie sich bezüglich Ihrer letzten LEGO® Bestellung bei uns gemeldet haben.

Es tut mir wirklich leid, aber nachdem wir Ihre letzten Bestellungen gemäß unserer Lieferbedingungen stornieren mussten, haben wir uns dazu entschieden, keine weiteren Bestellungen mehr von Ihnen anzunehmen. Mit unseren Servicebestimmungen, einschließlich unseren Versandrichtlinien, wollen wir sicherstellen, dass wir alle LEGO® Fans gleichermaßen fair behandeln, um einen gleichmäßigen Bestellservice zu garantieren.

Solche Entscheidungen fallen uns nicht leicht und wir führen immer umfangreiche Überprüfungen durch bevor wir ein Urteil fällen. Wenn wir uns allerdings einmal dazu entschieden haben, von einem Kunden keine weiteren Bestellungen mehr anzunehmen, dann ist diese Entscheidung auch endgültig.

10 augusti 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Veel lego, slechte site, matige service

mooie maar zeer langzame site met een groot lego aanbod maar toch slecht..beter elders lego kopen..als je kiest voor laterna betalen dan krijg je na 3 werkdagen een email met daarin dat je toch eerst moet betalen, en dan vraag je aan de klantenservice tot welk bedrag achteraf betalen mogelijk is, maar ze kunnen me steeds niet zeggen tot welk bedrag het is dat laterna betalen mogelijk is terwijl je kunt het bij elke bestelling selecteren..bij het bestellen betalen via ideal gaat niet..dat is erg jammer.
Dan zeggen ze verzenden binnen 2a3 werkdagen..maar dat is altijd 7a8 werkdagen waardoor je soms anderhalve week moet wachten terwijl het binnen 3 werkdagen geleverd zou moeten worden volgens de site, maar dat komt ook doordat het al 3 werkdagen duurt voordat je gemailt wordt van doe toch maar eerst betalen..
Track en trace werkt slecht, dit staat vaak 3 a 4 dagen op hetzelfde bv 'in magazijn' en dan krijg je ineens via de email een bericht dat het pakket is afgegeven een dag later.

Klantenservice gebelt waarom het allemaal zolang duurt en dat de bestel status niet veranderd..die zeggen telkens ja we hebben het druk sorry gewoon afwachten..Zijn wel erg vriendelijk daar wel pluspunten voor!

Het is hier duurder als bv een intertoys want hier doen ze niet aan aanbiedingen, dus je betaalt altijd de volle prijs, soms krijg je een kleine lego gratis bij dure bestellingen dat is wel leuk.

Het aantal VIP punten wat je spaart komt niet overeen met de VIP punten die bv bij een lego staan..ik heb net lego gekocht 1275 VIP punten zou ik krijgen..ik had er nog 60 en ik zit nu op 1100..oftewel te weinig VIP punten gekregen.

Doet alleen verzenden via DPD..ook hier werkt de track en trace zeer slecht tot helemaal niet.

Oftewel, veel lego aanbod voor hogere prijzen dan bv de intertoys en je moet geduld hebben met bestellen en niet vanuit gaan dat de 2a3 dagen levertijd gehaalt gaat worden.

9 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De service is boven verwachting

De service is boven verwachting. Van een kapot motorsetje naar een vervanging van de set binnen een week! Supergoed geregeld door lego en leuk ook de communicatie direct gericht aan mijn dolblije zoon van 9!

23 juli 2022

geweldige klantenservice

Er ontbrak een stukje in mij Buggatti Chiron set.
Via website ontbrekende stukje aangevraagd.
Volgende dag gebeld omdat er niet verder gebouwd kon worden.
Klantenservice zei dat dit wel twee weken kon duren.
Ze zouden mij echter gratis een ander klein setje sturen waarin zich hetzelfde onderdeel bevond.
Het aangevraagde onderdeel kwam dan ook nog, maar hoefde we niet zolang te wachten.
Dit is wat je noemt service en nu weet ik ook waarom ze al 90 jaar bestaan.
Geweldig

8 juli 2022

Plötzlich Gesperrt

Ich habe die letzten 4 Jahre viel und gerne bei Lego bestellt. Nun wurde ich plötzlich ohne Gründe gesperrt. Auf Anfrage wüsste man nicht genau, warum ich gesperrt wurde. Nur weil ich hin und wieder defekt Ware zurückgeschickt habe, die beim Transport kaputtgegangen ist. Sorry der Laden ist einfach nur unseriös wie hier mit Kunden umgegangen wird.

13 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blokkeert naar eigen inzicht, ondemocratisch geleide website

Lego heeft mij, mijn vader en mijn neef met een E9 code geblokkeerd (3 accounts) zonder geldige reden. Lego lijkt te discrimineren. Zodoende kunnen we niets meer bestellen. Dit terwijl we goede kopers zijn en Lego erg leuk vinden. Daarmee is Lego webshop voor ons een waardeloze webshop. Zelfs 1 ster is te veel. Daarbij nog meegenomen dat er diverse dozen beschadigd geleverd werden waaronder vaak de brickheadz en de grotere dozen mede door een duurzame manier van verpakken met weinig opvulmateriaal en ontbreken van draagkoorden. De webshop wordt geleid achter de gordijnen door mensen met een hoge eigendunk die beslissen wat en hoeveel je mag kopen en je naar eigen inzicht blokkeren. Bezwaar maken levert niets op want zo staat hun beslissing is definitief. Het doet me denken aan dictators in de wereld.

6 februari 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

verkeerde info en erg lang wachten op geld terug

Erg teleurgesteld in Lego. Eerst duurde levertijd langer dan in eerste instantie aangegeven. Omdat het een cadeau was heb ik, elders de lego gekocht die wel op tijd kon leveren. De bestelling geprobeerd te annuleren via klantenservice maar dat kon niet meer en ik kreeg het advies om het pakket weer mee terug te geven aan bezorger. Dit bleek niet de goede procedure waardoor de bestelling er ruim een week over deed om weer bij lego aan te komen.

mede hierdoor maar vooral door de lakse houding van Lego zit ik nu al een maand te wachten op mijn geld terug. Heb diverse malen contact gehad met klanten service en ze zijn vriendelijk maar er word ondanks beloften geen geld terug gestuurd. Kreeg wel als goedmakertje VIP punten voor korting op een volgende bestelling maar daar heb ik dus niets aan omdat ik niet van plan ben ooit nog iets daar te bestellen.

23 december 2021

Top ervaring!

Recentelijk hebben we tweedehands een legoset van iemand overgenomen voor onze zoontjes.
Helaas bleken er bij thuiskomst 22 stukjes te missen.
Na een berichtje naar de klantenservice worden deze ontbrekende onderdelen binnen 7-10 werkdagen naar ons opgestuurd. Helemaal top!

13 december 2021

Waardeloze klantenservice

Snap nog steeds niet dat zo'n groot bedrijf zo'n waardeloze klantenservice heeft. Lego is over het algemeen vrij prijzig maar dat geld wordt niet besteed aan de klantenservice. Van mijn part maken ze de Lego sets €0,05 duurder en op het aantal sets dat ze verkopen kunnen ze een mooie klant vriendelijke klantenservice opbouwen.
Kortom Lego.com doe iets met deze negatieve reviews

13 augusti 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.