Kæmpe ros og tak til Flower Art.
Vi vil gerne give Flower Art vores varmeste og mest hjertelige anbefaling.
Til vores søn og svigerdatters bryllup lavede Flower Art den mest fantastiske og utroligt smukke æresport, som langt overgik alle vores forventninger. Hver eneste detalje var udført med stor kreativitet, omhu og en imponerende sans for æstetik. Resultatet var intet mindre end betagende og blev et naturligt samlingspunkt, som alle gæsterne beundrede og kommenterede på.
Det, der gjorde allermest indtryk på os, var, hvordan Flower Art formåede at fange brudeparrets personlighed, ud fra beskrivelser af dem, på en helt unik måde. Æresporten afspejlede dem perfekt og gav et personligt og nærværende udtryk, som gjorde den endnu mere betydningsfuld. Det var tydeligt, at der var lagt både faglig stolthed, kærlighed og omtanke i både design og udførelse.
Æresporten skabte en helt særlig stemning og blev en smuk ramme om en uforglemmelig dag for brudeparret og hele familien.
Vi er dybt taknemmelige for den flotte indsats og den professionelle service, vi oplevede gennem hele forløbet. Flower Art har været med til at skabe minder for livet, og vi kan på det varmeste anbefale dem til alle, der ønsker noget helt særligt til en festlig anledning.
Tusind tak for det flotte arbejde!
Karina.

Svar från Flower Art By Anthon & Katrine