Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Se mer
Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Se mer
Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Se mer
Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Se mer
Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.
Storsätragränd 24, 127 39, Skärholmen, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Vi är mycket nöjda. När man väl lärt sig navigera i beställningsprogrammet/appen går det snabbt och effektivt. Snabb hjälp om man behöver. Alltid hjälpsamma om något gått fel hos mig som beställare eller
Om frakten inte blivit hämtad av någon anledning. Bra återkoppling. Trevligt bemötande.

Svar från Shiplink
Som vanligt lätt o enkelt att skicka via Shiplink, och vilken bra support ni har!

Svar från Shiplink
tillmötesgående kundtjänst, smidigt gränssnitt, stabila leveranser

Svar från Shiplink
Mycket enklare kan det inte bli att boka frakter. Toppbetyg och bra support.

Svar från Shiplink
Fungerar klockrent. Har använt dem i 2-3 år utan problem. Löser snabbt ev. krångel med frakter och påminner snabbt om de ser att det inte är upp eller ut hämtat.

Svar från Shiplink
Shiplinks tjänster fungerar klockrent!
alltid snabb återkoppling vid ärenden som oftast har akut karaktär!

Svar från Shiplink
Mycket bra utförd transport, min kund som tog emot sina dörrar som var hela är supernöjd 5 stjärnor av oss på SMT.

Svar från Shiplink
Bra och vänligt bemötande trots att jag hade gjort ett litet misstag, men det löste Shiplinks ombud åt mig

Svar från Shiplink
Enkelt och smidigt. Spar både tid och kostnader med snabb översikt av transport alternativ och priser.

Svar från Shiplink
Allt är bra tills något går fel. Skulle verkligen inte rekommendera detta företag. Paket kan tappas bort eller bli stulna men man har tydligt visat att man inte ens kan säkerställa sin egen process. Välj ett annat transportföretag.
Inget i svaret stämmer Gabriel!. Vi har lämnat all info flera ggr vi har även kontaktat er via telefon. Ingen har kontaktat oss mer.
Toppen gör det. Har skickat alla uppgifter snart 5ggr. Har aldrig varit med om ngn sämre service!!

Svar från Shiplink
Har gjort ett 10 frakter allt några frakter har strulat. Men det har aldrig varit shiplink fel utan andra transportörer. Det är lätt att vara proffsig när allt löper på bra. Det är först i motvind som kvalitén visar sig shiplink fem utan fem stjärnor.
Jonas Gåde

Svar från Shiplink
Fungerar mycket bra med beställningar av frakter och en mycket engagerad kundservice om man har frågor.
Mycket pålitlig och prisvärt.

Svar från Shiplink
Vi är mycket nöjda, både med administration och kontakterna med transportörerna, även pris.

Svar från Shiplink
Grym support som alltid svarar snabbt och hjälper till hela vägen! saknar DSV som leverantör då dom håll nere priserna.

Svar från Shiplink
Enkelt att boka, bra priser och en otroligt bra kundtjänst! Rekommenderas verkligen.