Shiplink Omdömen

2 418
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Se mer

Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Se mer

Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Se mer

Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Se mer

1. Frakttjänster
  2. Företagstjänster
  3. Budtjänst
  4. Leveranstjänst
  5. E-handelslösningar
  6. Fraktbolag

Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(2 418)

37 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hej Gudbjörn,

Tack för ditt omdöme, det uppskattas. Kul att du är nöjd och riktigt bra att du säger till om brister i kvaliten hos en av våra transportörer. Det ska vi genast kolla på och försöka lösa, jag kontaktar dig via mail för detaljer.

Trevlig helg! /Gabriel på Shiplink

Fungerar utmärkt har sänkt…

Fungerar utmärkt har sänkt fraktkostnden med 200 kr när jag köper ost från Gässne Mejeri Västergötland

13 september 2021

Hej Sten

Nu blev vi sugna på riktigt god ost. Tack för ditt omdöme, kul att du är nöjd med oss och att vi fungerar utmärkt.

Ha en fin-fin vecka! /Gabriel på Shiplink

Mycket nöjd

Mycket nöjd . Allt fungerar perfekt.

13 september 2021

Hej Per,

Det var riktiga championat-ord! Det tackar vi tusen gånger för!
Riktigt fint att avsluta måndagen med.

Ha en riktigt fin vecka /Gabriel på Shiplink

Snabbt och enkelt.

12 september 2021

Hej Aleksei

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Vi uppskattar det väldigt mycket och är tacksama för det höga betyget.

Önska dig en underbar vecka /Gabriel på Shiplink

Kundservice är jättetrevliga och man…

Kundservice är jättetrevliga och man får rediga och snabba svar. Mindre bra är att man inte riktigt lita på att paket/gods hämtas när det är sagt.

8 september 2021

Hej Sara,

Tack för omdömet, vi uppskattar det. Och kul att du är nöjd med oss på det stora hela. När det gäller upphämtningen så pratar vi alltid om uppskattade tider för hämtning. Det är svårt att lova exakta tider/dagar när oväntade saker (sjukdom, trafik, belastning m.m.) kan ställa till det för chaufförerna. Vi arbetar även aktivt med att bevaka hämtningar, hålla kontakt med transportörerna för att dubbelkolla att det verkligen finns en bokning som gått ut till åkeriet som ska hämta.

Jag skickar dig även ett mail strax. Jag vill dubbelkolla hur lång tid det handlar om som du upplever att dina hämtningar inte hämtas (så att det inte är något fel).

Tack igem för feedbacken! Det är supervärt med alla åsikter.

Ha en fin fortsatt vecka! /Gabriel på Shiplink

Smidigt & enkelt

Utmärkt tjänst från dörr till dörr. Tveksamt om det går att göra smidigare.

6 september 2021

Hej Georg,

Härligt att höra! Det är superkul att du är så nöjd. Vi håller med att det är smidigt men vi slutat aldrig att utveckla tjänsten, så det blir bara bättre och bättre. 😀

Ha en fin tisdag! /Gabriel på Shiplink

Snabb handläggning

Snabb handläggning, trevligt bemötande i kundtjänsten.

4 september 2021

Hej Mathias,

Tack för riktigt bra kommentar med 5 fina stjärnor till det. Härlig att starta veckan med det.

Ha en fin dag! /Gabriel på Shiplink

I stort helt belåten

I stort helt belåten. Däremot så har paket på senare tid inte hämtats den dag jag önskat utan blivit stående. Hände aldrig tidigare… Lite dumt här eftersom vi kanske åker ifrån och har ställt ut det. Men annars fungerar allt bra. Lätt att ringa upp och få besked/svar också.

3 september 2021

Hej Eva!

Tack ska du ha för fint omdöme och feedback, det uppskattas verkligen. När det gäller önskad upphämtning/uppskattad leverans, garanterar vi inte datum. Vi vill självklart att frakten ska komma fram enligt önskan/uppskattning, men då vi vet att oförutsedda omständigheter kan påverka (Tex försening pga trafik, hög belastning eller väder) kan vi inte garantera datum.

Med det sagt har jag nu flaggat upp dina upphämtningar, vi kommer ha extra koll i dialog med transportör. Förhoppningsvis ska det bidra till förbättring! Så hoppas jag att vi når upp till fem stjärnor framöver.

Ha det gott /Caroline på Shiplink

Kundvänligt företag

Shiplink är ett företag som på ett föredömligt sätt tillgodoser företagets transportbehov till låga priser.

3 september 2021

Hej Bengt,

Superkul att du är så nöjd med Shiplink! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid och lämnade omdömet.

Ha en trevlig helg!

Enkelt att använda

Enkelt att använda!
Supertrevlig kundtjänst!

2 september 2021

Hallå där Morgan!

Underbart att höra - För det är ju precis vad vi alltid vill vara! Enkla att använda och alltid erbjuda superb kundservice :) Tack ska du ha för 5 strålande stjärnor därtill.

Jag önskar dig en härlig onsdag /Caroline på Shiplink

Allt har fungerat utmärkt

Allt har fungerat utmärkt, har inget att klaga på. Det jag är lite orolig för är om det skulle ske en skada. Mina varor är värderade till ca 500-1500 kr i snitt så det lönar sig inte för mig att teckna någon försäkring. Hittills har inga skador inträffat.

2 september 2021

Hej Seppo!

Tack ska du ha för det finfina omdömet, 5 stjärnor gör oss oerhört glada och stolta!

Gällande din oro för skada så förstår jag dig helt och hållet. Men så länge ni emballerar era varor väl, både in och utvändigt så bör dem fortsatt vara skadefria! Det är det absolut bästa sättet att förebygga på :) Har du några frågor eller vill bolla något om dina frakter är du alltid välkommen att höra av dig, vi hjälper gärna till!

Ha nu en härlig dag /Caroline på Shiplink

Enkelt

Snabbt, smidigt och alltid till bra pris :)

18 augusti 2021

Hej Sofia!

Tusen tack för det fina omdömet, vi är så glada att du tycker om oss och vår tjänst!

Ha en härlig dag/Caroline på Shiplink

Enkelt

Enkelt, snabbt och prisledare!

17 augusti 2021

Hej Per!

Tack ska du ha för ett finfint omdöme och därtill fina lovord. Det glädjer oss att du gillar vår tjänst :)

Önskar dig en fin dag /Caroline på Shiplink

Toppen!

Toppen och oerhört smidigt!

16 augusti 2021

Hej Lina!

Tack ska du ha för ett finfint omdöme, det glädjer oss att du gillar vår tjänst :)

Ha nu en härlig tisdag /Caroline på Shiplink

Inga förändringar sedan sist

Inga förändringar sedan sist, tycker att Er verksamhet när vi bokar fungerar utmärkt. Om d skulle vara några problem så har vi alltid fått snabb hjälp med en lösning o ett trevligt bemötande !!!!!!!!!!!!!

16 augusti 2021

Hej Christer,

Härligt att vi håller en jämt, hög nivå och att du är så nöjd med oss. Det är kul att få dessa omdömen. Tack!

Ha en fin fortsatt vecka! /Gabriel på Shiplink

Bokningen är enkel och bra.

Bokningen är enkel och bra.
Det som kan fungera dåligt är upphämtning av gods på lovad dag/tid

15 augusti 2021

Hej Tomas,

Tusen tack för ditt omdöme, vi uppskattar det enormt. Kul att du tycker vi är enkla och bra!

När det kommer till upphämtning av gods så garanterar vi aldrig, utan pratar om tidigast datum för upphämtning. I det enorma flödet av gods, upphämtningar, leveranser m.m. tillsammans med oförutsedda situationer som trafik, sjukdom, defekta fordon m.m. så är det omöjligt att garantera en dag eller en tid.

Hoppas verkligen att vi ändå gör dig så nöjd med vår enkelhet, alla smarta funktioner som finns i kontot, våra bra priser och vår eminenta kundservice att du kommer tillbaka hit snart och ger den där sista stjärnan. 😉

Bästa hälsningar! /Gabriel

Jag har bara positiva saker att säga om…

Jag har bara positiva saker att säga om er. Enkelt upplägg när jag bokar och trevligt bemötande när jag behövt hjälp
Mvh Åbergskrukmakeri

11 augusti 2021

Hej Pyttan,

Men vad härligt att höra! Tack för det fina och positiva omdömet.

Ha en fin onsdag! /Gabriel på Shiplink

Enkelt och snabbt

Enkelt, smidigt och snabbt

10 augusti 2021

Hej Christer,

Tack, tack och tack! 😃 Det är precis det vi strävar efter att alltid vara.
Kul att du är nöjd. Skulle det vara något så står vi redo att besvara dina frågor eller funderingar.

Ha en strålande onsdag! /Gabriel på Shiplink