Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Se mer
Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Se mer
Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Se mer
Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Se mer
Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.
Storsätragränd 24, 127 39, Skärholmen, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Hejsan
4 stjärnor är mycket bra men alla kan bli bättre o utvecklingspotential
finns men Ni är redan bra
Urban

Heej!
Jag har just gått in för att sända med Shiplink.
Det verkar vara en fin ide, fraktsedlarna går bra att förstå
och servisen är toppen
Det känns som hemma
Lycka till !
Gun Malmqvist
Lidingö Import AB ( FYLLER 50 ÅR I SEPTEMBER)

Svar från Shiplink
Snabb och trevlig personlig service uppskattas mycket.
Bra priser.

Svar från Shiplink
Man bokar snabbt och enkelt frakten på shiplinks hemsida. Bra support och service om man undrar över något. Rekommenderas absolut 👍

Svar från Shiplink
Bra priser och medarbetaren var jättebra med information.

Svar från Shiplink
Bra och prisvärd fraktbokning. Enkel hemsida och överlag bra kontakt med support!

Svar från Shiplink
Bra och snabb service, alltid någon som svarar om man har frågor!
mycket hjälpsamma
//Niklas

Svar från Shiplink
Vi tycker att det är lätt att få kontakt med Shiplink angående våra bokningar.
De kontaktar ofta oss ifall gods står kvar, oftast gör det inte det. Det är bra att de bryr sig om sina kunder.
Hade varit bra om de arbetade med ett reklamations system istället för att skicka mail fram och tillbaka. Det hade underlättat för mig som arbetar ensam.

Svar från Shiplink
Jag gillar shiplink, bra kundservice och mycket bra komplement där vårt egna avtal hos Schenker och DHL inte riktigt når. En sak jag verkligen uppskattar är att de ibland hör av sig för att höra sig för om en bokning blivit hämtad eller ej. Har hänt att speditörer missat och hämta och även jag missat att godset står kvar. Det gör inte många konkurrenter.
Enda jag saknar är att kunna välja mellan fler alternativ. Framför allt utrikestransporter kan det skilja några dagar mellan de olika TNT och UPS, men ungefär samma pris. Hade velat kunna välja själv enkelt redan i bokningen. Nu har kundtjänsten varit väldigt hjälpsam, så går att lösa.

Svar från Shiplink
CS fungerar utmärkt - om man någon gång skulle ha frågor eller funderingar om något ges alltid ett snabbt och uttömmande svar.

Svar från Shiplink
Mycket bra priser och kom snabbt igång med att boka de första frakterna!

Svar från Shiplink
Personalen på Shiplink gör ett jättebra jobb de kan utifrån förutsättningarna, de är hjälpsamma och försöker men tyvärr arbetar ni med fraktfirmor som inte alltid tar ansvar när de själva gör fel, rycker på axlarna och struntar i att vara tillmötesgående, ingen flexibilitet utan bara kontorstider, alla företag har inte kontorstider. Stort tack till personalen i chatten

Svar från Shiplink
oslagbara när det gäller enkelhet samt support

Svar från Shiplink
Funkar ok. Ser dock inte fraktbolag förrän i sista steget. Haft rejäla kvalitetsproblem med deras fraktbolag som lämbat gods utan signatur m. m.