Shiplink Omdömen

2 418
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Se mer

Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Se mer

Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Se mer

Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Se mer

1. Frakttjänster
  2. Företagstjänster
  3. Budtjänst
  4. Leveranstjänst
  5. E-handelslösningar
  6. Fraktbolag

Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(2 418)

37 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Shiplink är det optimala sättet att…

Shiplink är det optimala sättet att skicka varor med .
Tydlig överblick över frakter och mycket snabb support om det skulle behövas . Vill du jobba snabbt och enkel med frakter så är Shiplink det enkla valet .

3 oktober 2022

Hej Kristian,

Tack för den superfina kommentaren! Riktigt bra och riktigt uppskattat att du skrev och lämnade omdömet.

Önskar dig en fin tisdag /Gabriel på Shiplink

Smidigt!

Mycket smidig tjänst som jag använt i några år.
Enkelt boka och skriva ut fraktsedlar.

3 oktober 2022

Svar från Shiplink

Tack för lämnat omdöme. Mycket uppskattat att du tog dig tiden. Och kul att du är nöjd med Shiplink. Vi hoppas på många, många år till!

Ha en fin vecka /Gabriel på Shiplink

Otroligt smidigt

Mycket bra, snabb och smidig frakttjänst! Kom och hämtade samma dag som jag beställde och kom fram enligt plan. Kunde följa via spårningslänk. Pålitligt och prisvärt.

3 september 2022

Hej Cecilia,

Tack för ditt omdöme! Kul att du är så nöjd med Shiplink.

Ha en bra vecka /Gabriel på Shiplink

Stora problem med Postnord men tjänsten…

Stora problem med Postnord men tjänsten fungerar perfekt

2 september 2022

Hej Philippe,

Tack för omdömet! Kul att vi funkar bra men att en transportör inte håller kvalitet måste vi åtgärda. Jag skickar dig ett mail direkt.

Tack /Gabriel på Shiplink

Toppen

Toppen. Enkelt och bra priser

2 september 2022

Hej Andreas,

Tack för omdömet! Kul att du precis som många andra gillar enkeltheten och våra priser.

Trevlig helg /Gabriel på Shiplink

Mycket bra kontakt

Mycket bra kontakt! Konstruktivt och med bra resultat!
Mvh.
Christer

Hej Christer,

Tack för omdömet och 5 fina stjärnor! Mycket uppskattat.

Ha en fin vecka, Gabriel på Shiplink

Hej och hå

Hej , Jag hade svåra problem med innlågningen
men fick väldigt bra hjälp med att bygga om innlågningen ,sen dess har jag inga problem med
att skriva ut fraktsedlar. Hämtningen av gods kommer
alltid i tid. 5 stars Hälsningar Gustav Lidén

Hej, hej!

Kul att du är nöjd och att vi lyckades lösa det problem som uppstod. Tack för omdömet!

Ha en fin helg /Gabriel på Shiplink

Lätt att boka

Lätt att boka. Bra att man ser priset direkt

Hej Kent,

Tack för omdömet och stjärnorna. Kul att du är nöjd och tycker det är lätt att boka, det är det vi vill - att det ska vara enkelt.

Trevlig helg /Gabriel på Shiplink

Bara nöjd användare

Hej
Har använt shiplink dom senaste åren utan nån större problem och kan bara rekommendera dom. Har det uppkommit problem så löser dom det direkt. Dessutom är dom billiga :)

Hej Fredrik,

Stort tack för 5 stjärnor, fint omdöme och rekommendation! Kul att du är nöjd.

Ha ett fint veckoslut /Gabriel på Shiplink

Frakterna från A till B tog alldeles…

Frakterna från A till B tog alldeles för lång tid och jag kunde inte spåra godset under tiden.
Blev till slut lovad ett datum på leverans till kund men den dagen glömde dom ta med godset så det kom dagen efter istället.
Negativt är även att man aldrig kan få ett exakt datum för upphämtning av gods.

9 augusti 2022

Svar från Shiplink

Hej Eva! Tack för din feedback och omdöme.
Ledsen att det uppskattade leveransdatumet inte kunde hållas och att din frakt med oss blev försenad. Jag har kikat på dina frakter och den specifika du kontaktat oss om, även lyssnat igenom de samtal vi haft över telefon. Vi strävar efter att ha ett så exakt datum som möjligt för leverans men det finns mycket som kan påverka och därmed förändra datumet.

Vi kan aldrig lova eller garantera en specifik dag och vi har i vårt samtal givit en uppskattning om ett nytt leveransdatum. Ditt valda datum för upphämtning blev på den dagen du önskade och bokade.

Frakten spårar du på vår hemsida med bokningsnumret. När du tog emot fraktdokumenten fanns också länk för spårning samt information om din frakt.

Tack igen för feedback kring leveranstiden, vi tar det vidare för att förbättra uppskattningen i framtiden.

Önskar dig en fin dag /Gabriel på Shiplink

Hämtning av gods fungerar inte

Hämtning av gods fungerar inte. Man ringer er och ni kontaktar transportören och jag får besked att godset hämtas idag innan 16, men inget gods hämtas, sedan ändras hämtningsdag till en dag då man själv inte är tillgänglig. Detta ska man betala för !!! Andra sändningen på raken då upphämtning inte fungerar.
Är det lönt att försöka skicka fler gånger med er??

5 augusti 2022

Svar från Shiplink

Hej Mike! Tack för din feedback och omdöme!
Ledsen att du upplever att hämtningarna inte fungerar som tänkt. Vi talades vid i fredags och vi försedde dig med information om åkeriet som hämtar i ditt område och att ett handhavande fel gjorde att hämtningen inte bokades ut hos dom i fredags. Ni fick telefonnummer och kontaktuppgifter till åkeriet för framtida hämtningar för att underlätta för dig. Vi kom överens om att hämtningen skulle istället ske på måndagen och om du inte kunde vara på plats så skulle du ställa ut godset.

Vi har säkerställt att det som gått snett med dina två hämtningar tas hänsyn till i framtiden så vi kan undvika problem med missade hämtningar. Tänk på att datum för upphämtning och leverans aldrig kan garanteras, saker såsom trafik, mycket gods i omlopp eller sjukdom hos personal kan göra att en hämtning eller leverans inte blir som tänkt.

Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor och jag hoppas vi får fortsatt förtroende att köra dina frakter.
Önskar dig en fin dag / Marcus på Shiplink

5 Star*****

Smidigt
Hjälpsam kundtjänst
Väldigt enkel Kundportal och hemsida
Bra pris avtal.

3 augusti 2022

Svar från Shiplink

Stort tack för ditt omdöme och feedback!
Det glädjer oss att du upplever oss som smidiga, hjälpsamma och enkel hemsida! Önskar dig en fin sommar /Gabriel på Shiplink

Enkel frakt!

Enkelt att boka via deras hemsida och hämtades upp hemma där jag har mitt företags "kontor". Väldigt smidigt!

2 augusti 2022

Svar från Shiplink

Hej Tim! Tack för ditt omdöme och kul att du tyckte det var enkelt att använda shiplink.se. Jag önskar dig en fin dag /Gabriel på Shiplink

ok jag är nöjd

6 juli 2022

Svar från Shiplink

Tack för ditt omdöme! Tveka inte att höra av dig och ge oss feedback för att kunna uppfylla ett 5 av 5 omdöme i framtiden. Tack på förhand, /Gabriel på Shiplink

Jag har vid ett hundratal tillfällen…

Jag har vid ett hundratal tillfällen använt mig av Shiplink för att distribuera min egenhändigt skrivna bok till läsare. Har fungerat snabbt och klanderfritt varje gång, så varför skulle jag ge något annat betyg än 5?

22 juni 2022

Hej Tommy!

Tack! Väldigt kul att läsa hur nöjd du är med oss. Vi tackar och bockar för betyget och kommentaren.

Önskar dig en fin midsommar /Gabriel på Shiplink

Världsklass

Världsklass! Både kundbemötande och transport tjänster. Transporterna fungerar näst intill 100%

3 juni 2022

Hej Ulrika,

Tack! Grymt att höra att vi håller världsklass. Jag blev dock väldigt nyfiken på hur vi kan nå till den 5-stjärnan och vad du inte tycker når upp till 100% med transporterna.

Hörs mer på mail /Gabriel på Shiplink

Hej Tomas,

Kul att du är nöjd och att allt fungerar så smidigt. Vi vill verkligen att fraktbokningen och överblicken ska vara smidig så du kan fokusera ditt företag mer än på frakterna.

Ha en fin torsdag /Gabriel på Shiplink

Bra service!

Bra priser! Snabb kundservice! Systemet är lätt att använda. Kanon med samlingsfakturor! Snabb hämtning, ofta samma dag med DHL. Rekommenderas!

1 juni 2022

Hej Andreas,

Vilket bra omdöme, det borde vi rama in och hänga upp. Stort tack för det och rekommendationen!

Ha en fin fortsatt vecka /Gabriel på Shiplink