Jag har inte haft möjlighet att testa lampan än så vet inte om jag är nöjd med den. Dock tycker jag inte att en leveranstid om 2 veckor är Ok.
Filten var fin men det framgick inte att det inte fanns någon elektrisk uppvärmning. Jag hade sökt efter värmefiltar och den var listad bland dessa till ungefär samma pris, så jag tog för givet att... Se mer
Vi fick snabbt kontakt med företaget som kunde ge bra besked om vår önskan. Varan kom sänt till oss också snabbt och vi är helt nöjda med produkten, som är bättre än vi kunde förvänta oss. Vi återkom... Se mer
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Den var mycket mindre än jag tänkte mig!
Lång leveranstid! Jag har inte haft möjlighet att testa…
Dock tycker jag inte att en leveranstid om 2 veckor är Ok.
Lätt att förstå och montera
Lätt att förstå och montera. Möjligen borde informationen om usb-kontaktbvsrit tydligare
Trevligt bemötande o snabb leverans…
Trevligt bemötande o snabb leverans (som tyvärr inte passade)
Bra produkt och snabb leverans!
Inte bra för seniorer
Inte bra för seniorer. Orkade inte montera ihop den,borde följa med någon stark person.

Snabb leverans, bra kvalitet
Ullstövlarna jag beställde levererades snabbt och var mycket bra kvalitet. Tyvärr funkade inte modellen för mig som inte har full funktion i händerna, jag hade svårt att ta på och av dem, så jag returnerade dem. Får se hur återbetalningen sköts.
Den fungerar alldeles utmärkt är mycket…
Den fungerar alldeles utmärkt är mycket nöjd
Har ännu inte fått beställd leverans!
Fick fel produkt
Fick fel produkt. Skickade tillbaka med retursedel. Fick sedan rätt produkt men var inte nöjd. Ingen retursedel med denna gång. Fick betala hela fraktkostnaden själv från Sverige till Danmark.
Ifrågasatte detta i mail, som är den enda kontakt man kan ga tydligen. Fick ett antal olika förklaringar som att det berodde på att när den rätta produkten till slut skickades vid ett andra försök så var det i black friday-veckan och då skickar de inte med några retursedlar. What? Det var ju företaget själva som skickade fel produkt när jag skulle ha fått rätt och då var beställningen inte gjord under någon black friday-vecka.
Dåliga ursäkter med ett dåligt bemötande. Har erfarenhet från många olika webbköp men det här bemötandet var faktiskt det sämsta jag varit med om.
Har aldrig skrivit en recension förut men tycker inte om när företag inte förstår vad service är och hur man hanterar kritik. Det finns mycket att lära där.