Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie
Det här tycker kunderna
Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer
At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer
Företaget har svarat
Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
100 dages gratis ombytningsret
- sengesnedkeren.dk
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Seng med opbevaring
Jeg er meget tilfreds med min nye seng. Jeg vil gerne fremhæve, at opbevaringspladsen er fantastisk i et mindre soveværelse. Levering og opstilling af sengen fungerede upåklageligt.

Svar från SengeSnedkeren.dk
God service, kommunikation og tilgængelighed
Vi har bestilt 2 senge, i 2 forskellige farver, og selvom der var lidt forsinkelse på leveringen af den ene seng, var dialogen hele tiden til stede, og vi blev løbende informeret. Der blev også kompenseret for den længere ventetid, så kunden var hele tiden i fokus. God service, kommunikation og tilgængelighed gør det altid ud for de mindre udfordringer man møder.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Bestilte Otterup seng på nettet med…
Bestilte Otterup seng på nettet med opbevaring. Købte og opbæring pga jeg bor på 1 sal med bred trappe. Sengen kom 2 timer før....ok...omlægning af tur og diverse. En stor palle uden at overdrive. Har aldrig set noget så godt emballeret som dette. Chauffør var alene af forskellige årsager. Jeg valgte at hjælpe til og på den måde kom Sengen sikkert op. Kontaktede kundeservice efterfølgende. Ingen problemer med at få opbæring tilbage betalt. Alt i alt en fantastisk oplevelse.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg har fået en dejlig hård og fast…
Jeg har fået en dejlig hård og fast seng leveret, præcis som jeg ønskede mig. Chaufføren som kom med sengen var super sød, men desværre en del forsinket. Det ville være smart, hvis der var en form for tracking ved levering, så man kunne følge forventet leveringstidspunkt.

Første køb hos sengesnedkeren
Første køb hos sengesnedkeren - og desværre så ringe service.
Jeg skal have leveret en seng, mellem 13-17 den 4.8
Chaufføren kommer kl 17.45 - alt for sent, men det kan ske.
Der sker dog det at han blot stiller sengen foran døren og kører - på trods af at jeg har betalt for indbæring ( jeg er kvinde og alene).
Jeg ringer indenfor 3 minutter og jeg siger til medarbejderen at han skal komme tilbage og bære den op. Forklarer at den ikke kan stå i min opgang og fylde.
medarbejderen ville kontakte ham. Hun ringer tilbage kl 18.15 og siger at han er der om 30-40 min.
Jeg sagde til hende at jeg vil have refunderet beløbet jeg har betalt for at få den båret op. Hun bad mig tale med chaufføren men jeg har betalt sengesnedkeren pengene - så den må i selv tage med ham.
Jeg har nu selv båret alt op undtagen den tungeste del - den kan jeg ikke bære.
Kl. er nu 19.06 og intet spor af chaufføren og en seng i opgangen + sure naboer.
Det er frustrerende, og chokerende at en sådan fejl kan ske. Jeg har brugt tid og ringet utallige gange, dybt frustreret midt i maden til mine 2 børn ( fordi han kom for sent) det var så stressende.
chaufføren kom 19.15 og jeg
blev lovet en gratis pude og dyne af chaufføren for besværet - og har bedt om refundering af transport gebyret - intet svar fra sengesnedkeren og det er idag den 11.8. useriøst. der kan ske fejl men pt står jeg og har betalt for en service som jeg ikke har fået og skal nu klage til forbrugernævnet.
Update og svar på sengesnedkerens svar:
Chaufføren der kom først sagde klart og tydeligt at der ikke var betalt for levering og han kørte igen inden jeg nåede at diskutere det med ham. Der kom kun 1 mand og bar det sidste op med én hånd i øvrigt. Så det er ikke sandt hvad der skrives.
Jeg afventer at pengene bliver tilbageføre på konto hvorefter anmeldelsen kan ændres. Tilbagebetalingen sker først efter at i har ignoreret min mail i 8 dage og først efter denne anmeldelse + 1 opringning reagerer.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Vi har købt en seng til vores datter.
Vi har købt en seng til vores datter.
Den blev leveret som aftalt og det har været en super fin oplevelse.

Ekstraordinær god service
Jeg har netop købt 2 stk. kontinentalsenge hos sengesnedkeren. Sengene blev leveret som aftalt og jeg har kan varmt anbefale, at handle hos sengesnedkeren. Sengene blev leveret af Eddie, som ydede en ekstraordinær god service ifm. Leveringen.

Fantastisk kundeservice
Vi har i dag fået leveret seng + sengegavl. Kan kun rose chaufføren Eddie for hans kundeservice. Vi bor et et man ikke kan parkere lige udenfor. Så han skulle gå et godt stykke frem og tilbage 4 gange. Fik helt ondt af ham. Men han gjorde det uden brok og sure miner.
Kan ikke fortælle endnu om sengen er S-tier men det er service i hvert fald hos sengesnedkeren😊

God oplevelse med Sengesnedker
God oplevelse med Sengesnedker
Jeg er tilfreds med både produktet og leveringen fra Sengesnedker. Sengen lever op til forventningerne, og servicen har været fin.
Chaufføren Eddie skal have ros for at være venlig og hjælpsom ved levering. Det var også en ekstra fin gestus, at vi fik pude og dyne med i gave

Svar från SengeSnedkeren.dk
Virkelig god service og super oplevelse…
Virkelig god service og super oplevelse da fragtmanden kom, flik og rar og super hjælp.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Føler mig snydt – betalte for levering og montering, men fik ingen serviceJeg bestilte en seng med levering
Jeg bestilte en seng med levering, indbæring og montering hos Sengesnedkeren.dk. Da sengen blev leveret, kom chaufføren alene og kunne ikke få sengen op – han mente, trappen var for smal. Sengen blev taget retur, og jeg blev nægtet tilbagebetaling af leveringsomkostninger, selvom jeg aldrig fik den service, jeg havde betalt for. Jeg havde netop haft en større seng stående i lejligheden, så pladsen var ikke problemet. Føler mig dårligt behandlet og vil nu klage til Forbrugerrådet. Dårlig service og manglende ansvar!

Svar från SengeSnedkeren.dk
Produkt lever helt op til forventning
Produkt lever helt op til forventning, nemt at "samle" instalere. Venlig og hjælpsom ved levering.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Det var super nemt i forhold til levering, der var ingen problemer og helt perfekt at der bliver ringet/skrevet et par timer inden.
Tak for servicen Eddie og sengesnedkeren

Svar från SengeSnedkeren.dk
Absolut gode kvalitets senge med smooth…
Absolut gode kvalitets senge med smooth motor...
Super fin, lydhør og fleksibel service...
Kan varmt anbefale at handle hos Senge Snedkeren...
Tak for den gode seng, nu sover jeg rigtig godt igen...

Super god service
Super god service, ringer efter 2månder og høre om sengen er efter forventningerne.
Rasmus og Leon var super venlige og hjælpsomme under levering.
Tak for levering af senge, vi er glade.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Hejsa jeg har fået leveret en seng fra…
Hejsa jeg har fået leveret en seng fra Sengesnedkeren, den blev leveret af Rasmus og Leon, og det var en fornøjelse at få leveret og bragt ind af di to friske fyre.
Tak for det gode samarbejde.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med Sengesnedkeren. Sengen er helt fantastisk, vi sover mega godt i den og den indbyggede opbevaring er guld værd i vores 7 kvm soveværelse.
Vi havde anmodet om fremskudt levering på en vores nye adresse. Det fulgte de til dagen, den blev leveret til aftalt tid af de flinke fragtmand Rasmus og Leon.

Fantaastisk service
Jeg bestilte en seng i Januar 2025, Jeg skulle have sengen leveret i Februar 2025 i mir nye lejlighed, overtagelsen af den nye lejlighed trak ud, så sengen først skulle leveres i Marts, jeg fik den bedste service af Leon som sørget for at min seng først blev leveret i Marts og sengen lever fuldt ud op til det billede og beskrivelse på hjemmesiden.

Kan ikke anbefale sengesnedkeren
Kan ikke anbefale sengesnedkeren, der svare ikke på mails når man klager og det er den værste seng jeg nogensinde har købt, jeg klagede fra dag 1 men der er intet sket. De har ydermere trukket for en levering selvom jeg selv hentede sengen. Hold jeg langt fra skagensengen

Svar från SengeSnedkeren.dk
Levering af en bestilt Thorshavn gik…
Levering af en bestilt Thorshavn gik ikke efter planen hvilket var til gene for SengeSnedkeren og modtager.
Igennem det problematiske forløb god dialog og ærlighed omkring situationen.
Forløbet blev afsluttet med tilfredshed - derfor trods flere "bump" gives 5 stjerner - det er også ved udfordringer at et firmas troværdighed skal stå sin prøve.
Claus

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.