Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie
Det här tycker kunderna
Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer
At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer
Företaget har svarat
Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
100 dages gratis ombytningsret
- sengesnedkeren.dk
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg kan klart anbefale Sengesnedkeren
Jeg kan klart anbefale Sengesnedkeren! Jeg bestilte en Bogense opbevaringsseng, og den overgik alle mine forventninger. Den har en rigtig god topmadras og masser af opbevaringsplads. Derudover var servicen fra Sengesnedkeren fantastisk. Leon leverede sengen og bar den op til 4. sal uden problemer. Samlingen af sengen tog under 30 minutter, og hele processen var hurtig og effektiv. Leon var meget serviceminded, og kommunikationen under hele leveringsforløbet var rigtig god. Jeg er meget glad for den service, jeg fik fra Leon, og hvor hurtigt og effektivt han fik sengen båret op og samlet. En meget tilfreds kunde herfra!

Svar från SengeSnedkeren.dk
God kommunikation hele vejen igennem
God kommunikation hele vejen igennem. Pga en uges forsinkelse fik vi gratis båret sengen til døren, samt et par ekstra ben til sengen. God STIL! Derudover er vi meget tilfredse med selve købet - en Nykøbing seng - en virkelig god seng til en god pris.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Elendig kommunikation og faktisk ikke speciel god seng
Oprindelig planlagt levering 21/12-24 - Ingen seng og måtte selv stå for at finde oplysningerne om hvorfor ingen kom.
Først kontakt igen 7/1 - Svar: "Vi ved ikke hvor din seng er og vi ved ikke hvornår den kan leveres". Jeg blev i stedet tilbudt noget helt andet end det jeg faktisk havde bestilt.
15/1 - Endelig levering af seng. Men UDEN sengegavl jeg havde tilkøbt.
15-18/1 - Kommunikation omkring sengegavl efter jeg selv flere gange måtte ringe for info.
Informationen var, at den ville komme i start februar. Idag d.d har jeg stadig ikke hørt om min sengegavl som trods alt har kostet ekstra 1000kr.
Ikke på noget tidspunkt har Sengesnedkeren selv taget initiativ til kontakt.
Var sengen (skagen) så helt perfekt kunne man måske være en smule overbærende, men den er enormt blød og har en mærkelig midte som nærmest laver en form for skillevæg, så det faktisk ikke er muligt at ligge midt på sengen.
Virkelig kæmpe skuffelse på alle parameter.

kommunikation og service
Tilføjelse..:
Vi har nu fået god respons fra SengeSnedkeren, og en dato for levering, så alt i alt alligevel godt😊
Der er nu gået 2 uger fra vores bestilling af seng, og leveringen bliver udsat hele tiden. Kun når vi selv retter henvendelse og rykker for svar, så svarer de... Der bliver ikke gjort yderligere for at få vores seng frem hurtigere.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sengesnedkeren. Der var lidt problemer med hvornår sengen var færdig og klar til at blive leveret, men kundesupporten var god til at holde mig opdateret og endte med at få den leveret til tiden alligevel. Derudover fik jeg en rigtig god levering af sengen, hvor jeg fik hjælp til at bære den ind af Alex og endda også at få den monteret trods jeg ikke havde aftalt dette på forhånd. Alt i alt en rigtig fin oplevelse og varm anbefaling herfra.

En dejlig oplevelse.
De er rigtig imødekommende, og der var bare styr på det hele, da jeg skulle hente min seng, dejlig service og sengen kom inden for 15 dage. Kan varmt anbefale dette sted.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Advarsel om Skagen model. Ubrugelig og ryster. Medarbejderne har ingen forståelse.
Jeg har inderligt fortrudt mit køb af en Skagen kontinentalseng tilbage i juli 2024. Bestilte min seng d. 9. juli og fik først leveret sengen d. 24. september. Der var hele tiden noget galt. Først levering af forkert farve og størrelse og så en masse forsinkelser oven i. Udover en masse bøvl, skriveri og telefoniske samtaler, fik min kæreste og jeg en ubrugelig seng. Madrasserne sank fuldstændig ned og vi lå virkelig dårligt. Sengen rystede helt vildt, når den ene vendte sig i sengen. Som at ligge på en luftmadras eller vandseng. Det er ubehageligt!
Vi fik forstyrret søvn de første nætter. Jeg benyttede mig af ombytningsretten og fik to nye og hårde madrasser til sengen. Det hjalp på, at vi ikke sank lige så meget ned i madrasserne på samme måde som før. Dog ryster sengen stadig. Selvom vi fik kompensation i form af ekstra dyne og pude, så ændrer det ikke på hvor dårlig kvalitet Skagen modellen er. Hele sengen ryster sig STADIG, når den ene vender og drejer sig. Dette ignorererede en af Jeres kollega fuldstændig. Jeg er hjemvendt fra en længere rejse og øv at jeg skal ligge i en så dårlig seng nu. Aldrig har jeg prøvet noget lignende. Vi har ikke haft overskud til at returnere sengen, grundet egne omkostninger men også endnu mere bøvl med Jer. Jeg vil blot advarer folk om at holde sig fra Skagen kontinentalseng, hvis man ikke ønsker at synke ned i madrasserne. Derudover værst af alt, så ryster HELE sengen sig, når man vender eller drejer sig. Der må da være nogen her af samme oplevelse eller er vi de eneste??

Svar från SengeSnedkeren.dk
Hurtig levering med lav kvalitet
Venlig service og hurtig levering, men desværre den dårligste seng af laveste kvalitet jeg længe har prøvet. Jeg købte en 90x200cm skagen seng, modtog den efter kun 10 dage men måtte efter 4 nætter erkende at den var utroligt blød og uformelig. 4 uger efter havde jeg stadig smerter i ryggen. Jeg blev tilbudt ombytning af madraskernen mod betaling af gebyr (1000kr), hvilket jeg valgte at sige pænt nej tak til. Nu er madrassen givet væk til en ven der manglede lydisolerende materiale.

Super god seng
Super god seng, til en billig pris, samt virkelig god service.

Kvalitet uden service.
Topmadras ikke rigtig størrelse og buddet vidste ikke det var med indbæring selvom det var på fakturaen så tog 90% af det selv.
Virkelig ringe service samtidig jeg skal vente yderligere på min topmadras.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg fik en fremragende oplevelse med…
Jeg fik en fremragende oplevelse med levering af min nye seng! Leveringsmanden Alex kom til tiden, bar sengen ind og samlede den imponerende hurtigt – det hele tog under 20 minutter. Han var yderst høflig, imødekommende og professionel. Hans effektivitet og servicemindede attitude var virkelig i topklasse. Det er sjældent, man møder så dygtige og engagerede leveringsfolk. En kæmpe anbefaling herfra!

Svar från SengeSnedkeren.dk
Super kundeservice og kæmpe stort ros…
Super kundeservice og kæmpe stort ros til de unge gutter der leverede sengen. Da jeg ikke selv havde mulighed for at skubbe sengen ind i min gang, hjalp de 3 gutter uden problemer. Så kæmpe tak herfra.

Meget tilfredse
Vi er meget tilfredse, hurtigere levering end lovet, god service og fin seng.

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse.
Der manglede en gavl ved levering, men havde god kontakt med forretningen og gavlen blev leveret en uge senere.

Ombytning…
Jeg havde målt forkert og fik leveret alt for lange sofaben. På trods af der er tale om en specialvare der blev bestilt hjem kun på min foranledning, byttede man uden sure miner til den rigtige størrelse.
Det kalder jeg en god service.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Rigtig god service. De to mænd der leverede sengen til os…
De to mænd der leverede sengen til os var rigtig søde og rare og ordnede det hele for os, og leveringen skete rigtig hurtigt efter bestillingen

Svar från SengeSnedkeren.dk
Vi er så glade for vores nye seng med…
Vi er så glade for vores nye seng med opbevaring under. Leveringen var inden for leveringstiden, og til trods for meget lidt plads at få sengen ind på, klarede de det med et smil.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Ekstrem søde og hjælpsomme…
Ekstrem sød og meget tålmodig kundeservice Emily mener jeg hun hed. Jeg er en meget krævende kunde ha ha. Ønskede en specifik seng i en anden farve end der var. Havde faret rundt på nettet uden held.Og så tryllede hun og Samuel lidt. Glæder mig til at sove i min drømmeseng

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg noterede at vi gerne ville have…
Jeg noterede at vi gerne ville have levering inden 10 dage og nu kommer vores køb allerede på 5 dagen.
Det er god stil 😊

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.