SengeSnedkeren.dk Omdömen 336

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler

Skrivet av företaget

Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.

100 dages gratis ombytningsret

Gratis ombytningret op til 100 dage for alle madrasser

Hos SengeSnedkeren.dk ønsker vi, at du er tilfreds med din nye seng og derfor tilbyder vi gratis ombytning på alle madrasser, så du kan være sikker på, at ligge godt.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

god leverance

jeg sov godt i nat

3 september 2025

Hej Henrik,
Hvor er det dejligt at høre, at du allerede har sovet godt i din nye seng ✨

Tak for din anmeldelse – vi ønsker dig mange flere gode nætter fremover!

De bedste hilsner, Hanna fra Sengesnedkeren

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God betjening og leveret til tiden

God betjening og leveret til tiden, var desværre uheldig at senge havde fået en skade men fik god behandling og vi fandt en løsning så kun ros herfra vil ikke være bange for at købe hos jer igen og vil også anbefale til andre.🤗

11 september 2025

Hej Alice,
Tusind tak for din anmeldelse 🤗
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både betjeningen og leveringen – og ikke mindst, at vi sammen fandt en god løsning, da der desværre opstod en skade.

Det betyder meget for os, at du stadig vil anbefale os videre – og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

De bedste hilsner, Hanna fra sengesnedkeren

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig behagelige senge og service i topklasse!

Vi har købt to kontinental senge hos Sengesnedkeren, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Kvaliteten er helt i top, og komforten kan bedst sammenlignes med at sove på et 5-stjernet hotel.

Servicen har været fremragende fra start til slut. De svarer hurtigt på mails, er meget professionelle og finder altid en løsning. Vi oplevede, at de medfølgende madrasser i medium/blød ikke passede til vores behov. Vi kontaktede Sengesnedkeren, og uden problemer tilbød de at bytte til hårdere skummadrasser – ovenikøbet med gratis fragt begge veje. Det hele forløb gnidningsfrit, og vi står nu med to senge, som vi er 100% tilfredse med.

Det er sjældent at opleve så god service i dag, og vi vil varmt anbefale Sengesnedkeren til alle, der ønsker høj kvalitet, god komfort og en service ud over det sædvanlige. Alt har ganske enkelt været perfekt!

15 februari 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Hej Katrine, Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I er så tilfredse med både jeres nye senge og vores service 🙏

Vi gør os altid umage for, at alle kunder får den helt rigtige komfort, så det betyder meget for os at høre, at ombytningen gik nemt, og at I nu sover godt.

Tak fordi I valgte Sengesnedkeren – vi glæder os til at hjælpe jer (eller jeres nærmeste) en anden gang 🌙✨

Bedste hilsner, Hanna fra Sengesnedkeren

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har modtaget den bestilte seng

Vi har modtaget den bestilte seng, som er af god kvalitet og lever op til det, vi læste ved bestilling. Virkelig god service og levering.

6 september 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse:)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget tilfreds med mit køb fra…

Jeg er meget tilfreds med mit køb fra Sengesnedkere. Sengen er af høj kvalitet, servicen er rigtig god, og de holder deres aftaler. Der var en lille forglemmelse med levering af sengegavlen, men det blev hurtigt løst på en professionel måde. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

8 september 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både din nye seng og vores service. Beklager den lille forglemmelse med sengegavlen – og dejligt at vi hurtigt kunne få det løst, så alt kom på plads.
Det betyder meget for os at få din tillid, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden 🌟

Teamet hos Sengesnedkeren

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode senge til skarpe priser

God service ved spørgsmål, god seng og hurtig levering!

Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)

5 juni 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med servicen, sengen og leveringen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får mange gode nætter i din nye seng 🛏️😊
De bedste hilsner, teamet fra sengesnedkeren!

Levering gjorde forskellen.

Ordre nr. 84674

Jeg havde endelig besluttet kun at give 3*
Bestilling og levering af 2 senge.

Synes at bestilling via shoppen, og efterfølgende dialog på mail, med mere har været meget noget rodet, og manglende informationer flere gange, ikke specielt godt.

Levering i går den 02. gjorde hele forskellen, hvilken utrolig sød, venlig - hjælpsom person skal man lede længe efter.
Der blev ringet 2 gange angående ankomst.
Alt blevet båret ind og samlet.
Alt ryddet op til UG.
Spurgt hele tiden, mht. placering m.m.

Derudover takket vedkommende mange gange.

Han gjorde helt klart kæmpe forskel på min oplevelse.

Nu udestår blot om de 2 senge har den forventet kvalitet, Der går 2-3 måneder inden vi finder ud af dette. Men det ser godt ud.

Virkelig rar levering.

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi beklager, at bestillingsforløbet ikke var helt som ønsket – det tager vi med os til forbedring. Dejligt at høre, at leveringen gjorde en stor forskel, og at du fik en rigtig god oplevelse her ⭐ Vi håber, du bliver glad for dine nye senge!

Fin service

Fin service, vi aftalte at hente sengen på deres lager, da vi ankom, stod en medarbejder klar 👍

1 september 2025

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at afhentningen gik nemt, og at vores medarbejder stod klar til at hjælpe 👍 Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng!

Kan anbefales👍🏼

Gode priser, godt kvalitet.👍🏼

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for anbefalingen og de flotte ord 🙏 – det betyder meget for os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin kvalitet til prisen og meget mere

Fin kvalitet til prisen, super præcis levering og flot kundeservice. Kan ikke fås bedre.

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse 🌟
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, levering og kundeservice – vi kunne ikke ønske os bedre feedback 🙏

Fantastisk service

Fantastisk service, og hurtig levering! Jeg kan varmt anbefale sengesnedkeren!

7 augusti 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anbefaling 🙏 Det glæder os, at du er tilfreds med både service og levering!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse og kundeservice

Super god oplevelse og kundeservice. Fik hjælp til at finde og vælge den helt rigtige seng. Kan varmt anbefale Sengesnedkeren.

30 augusti 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at finde den rigtige seng, og at du vil anbefale os videre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topkvalitet og fantastisk service – kan varmt anbefales!

Fantastisk oplevelse hos Sengesnedkeren.dk! Hurtig levering, fremragende kundeservice og en seng af høj kvalitet. Jeg er virkelig tilfreds og kan varmt anbefale dem til alle, der vil have komfort og kvalitet i topklasse!

28 augusti 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟
Det betyder meget at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, levering og service 🙏 Vi håber, du får mange gode nætter i din nye seng!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik leveret min seng for 5 dage…

Jeg fik leveret min seng for 5 dage siden, og allerede nu kan jeg mærke en markant forskel. Jeg har i længere tid haft problemer med ryggen, men det er først nu, jeg virkelig har kunnet sove igennem uden smerter – en kæmpe lettelse. Hele vejen igennem har servicen fra Sengesnedkeren været helt i top;) jeg har følt mig godt guidet, tryg og taget alvorligt i processen. Tusind tak for en fantastisk oplevelse og for at levere en seng, der gør en reel forskel i min hverdag. Jeg kan på det varmeste anbefale Sengesnedkeren til alle, der ønsker kvalitet, komfort og service ud over det sædvanlige.

25 augusti 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din utrolig flotte og personlige anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at din nye seng allerede gør en positiv forskel for din nattesøvn og ryg – præcis sådan en feedback gør os ekstra stolte af det, vi laver 🌟 Vi sætter stor pris på, at du har følt dig tryg og godt guidet hele vejen igennem.

Super god oplevelse

Super god oplevelse.

God pris og hurtig levering. Bestilte levering med opbæring og montering, og det fungerede helt perfekt.

Kan virkelig anbefale deres senge.

14 augusti 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at både pris, levering og montering levede op til dine forventninger. Vi er glade for, at du vil anbefale os videre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk seng – god kvalitet og hurtig levering🤩

Jeg købte en seng og er virkelig tilfreds med mit køb. Kvaliteten er rigtig god – den er både komfortabel og solid. Leveringen var overraskende hurtig, og alt kom som det skulle. Alt i alt en super positiv oplevelse, og jeg kan helt klart anbefale den til andre, der er på udkig efter en ny seng.

1 augusti 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩
Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten og leveringen – og at du vil anbefale os videre 🙏 Vi håber, du får masser af gode nætter i din nye seng!

Rigtig glad og tilfreds!

Jeg bestilte en opbevaringsseng hos Sengesnedkeren, og alt gik præcis som det skulle. Jeg blev kontaktet og fandt et leveringstidspunkt som passede for mig. Jeg havde bestilt med montering + opbæring, og der kom en rigtig venlig leveringsmand, og bar det hele op for mig, og gjorde vores nye seng klar.

Alt i alt en super god oplevelse, og når vi skal have ny seng eller udskifte puder+dyner, bliver det helt sikkert hos Sengesnedkeren igen.

23 augusti 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt fra levering til montering gik, som det skulle, og at du allerede nu tænker på os til fremtidige køb 🌟 Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye opbevaringsseng!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste service nogensinde og jeg sover…

Bedste service nogensinde og jeg sover rigtig godt 👍🏻

29 augusti 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du sover godt, og at du oplevede vores service som den bedste.

Fik købt en seng

Fik købt en seng, super nemt, god service, god kommunikation. Tak for god oplevelse👍🏻

28 augusti 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at både købet, servicen og kommunikationen levede op til dine forventninger.

Høj kvalitet senge

Høj kvalitet senge, og kvalitet mennesker. Finer bliver det ikke.

Og priserne er shockerene billigt! Du får også direkte kontakt med deres fragtmand.

Jeres senge hjalp mig med mine skulder problemer, og det er mange år siden jeg har sovet så godt.

Top madrassen har den perfekte tykkelse.

Husk nu folkens at vende madrassen hver 3 måned det første år. Det gælder for alle kontinentalsenge i alle kvalitet.

Det så sengen tilpasser sig bedre til din form og vægt, uden at gøre skade på madrassen. Og så holder den i mange år.

God bless

26 augusti 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at sengen har hjulpet på dine skuldre, og at du sover godt igen. Tak også for dit gode råd om at vende madrassen – det er spot on! ✨

Team Sengesnedkeren

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.