Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie
Det här tycker kunderna
Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer
At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer
Företaget har svarat
Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
100 dages gratis ombytningsret
- sengesnedkeren.dk
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God betjening og leveret til tiden
God betjening og leveret til tiden, var desværre uheldig at senge havde fået en skade men fik god behandling og vi fandt en løsning så kun ros herfra vil ikke være bange for at købe hos jer igen og vil også anbefale til andre.🤗

Svar från SengeSnedkeren.dk
Utrolig behagelige senge og service i topklasse!
Vi har købt to kontinental senge hos Sengesnedkeren, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Kvaliteten er helt i top, og komforten kan bedst sammenlignes med at sove på et 5-stjernet hotel.
Servicen har været fremragende fra start til slut. De svarer hurtigt på mails, er meget professionelle og finder altid en løsning. Vi oplevede, at de medfølgende madrasser i medium/blød ikke passede til vores behov. Vi kontaktede Sengesnedkeren, og uden problemer tilbød de at bytte til hårdere skummadrasser – ovenikøbet med gratis fragt begge veje. Det hele forløb gnidningsfrit, og vi står nu med to senge, som vi er 100% tilfredse med.
Det er sjældent at opleve så god service i dag, og vi vil varmt anbefale Sengesnedkeren til alle, der ønsker høj kvalitet, god komfort og en service ud over det sædvanlige. Alt har ganske enkelt været perfekt!

Svar från SengeSnedkeren.dk
Vi har modtaget den bestilte seng
Vi har modtaget den bestilte seng, som er af god kvalitet og lever op til det, vi læste ved bestilling. Virkelig god service og levering.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg er meget tilfreds med mit køb fra…
Jeg er meget tilfreds med mit køb fra Sengesnedkere. Sengen er af høj kvalitet, servicen er rigtig god, og de holder deres aftaler. Der var en lille forglemmelse med levering af sengegavlen, men det blev hurtigt løst på en professionel måde. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Gode senge til skarpe priser
God service ved spørgsmål, god seng og hurtig levering!
Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)

Levering gjorde forskellen.
Ordre nr. 84674
Jeg havde endelig besluttet kun at give 3*
Bestilling og levering af 2 senge.
Synes at bestilling via shoppen, og efterfølgende dialog på mail, med mere har været meget noget rodet, og manglende informationer flere gange, ikke specielt godt.
Levering i går den 02. gjorde hele forskellen, hvilken utrolig sød, venlig - hjælpsom person skal man lede længe efter.
Der blev ringet 2 gange angående ankomst.
Alt blevet båret ind og samlet.
Alt ryddet op til UG.
Spurgt hele tiden, mht. placering m.m.
Derudover takket vedkommende mange gange.
Han gjorde helt klart kæmpe forskel på min oplevelse.
Nu udestår blot om de 2 senge har den forventet kvalitet, Der går 2-3 måneder inden vi finder ud af dette. Men det ser godt ud.
Virkelig rar levering.

Fin service
Fin service, vi aftalte at hente sengen på deres lager, da vi ankom, stod en medarbejder klar 👍

Svar från SengeSnedkeren.dk
Fin kvalitet til prisen og meget mere
Fin kvalitet til prisen, super præcis levering og flot kundeservice. Kan ikke fås bedre.

Fantastisk service
Fantastisk service, og hurtig levering! Jeg kan varmt anbefale sengesnedkeren!

Svar från SengeSnedkeren.dk
Super god oplevelse og kundeservice
Super god oplevelse og kundeservice. Fik hjælp til at finde og vælge den helt rigtige seng. Kan varmt anbefale Sengesnedkeren.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Topkvalitet og fantastisk service – kan varmt anbefales!
Fantastisk oplevelse hos Sengesnedkeren.dk! Hurtig levering, fremragende kundeservice og en seng af høj kvalitet. Jeg er virkelig tilfreds og kan varmt anbefale dem til alle, der vil have komfort og kvalitet i topklasse!

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg fik leveret min seng for 5 dage…
Jeg fik leveret min seng for 5 dage siden, og allerede nu kan jeg mærke en markant forskel. Jeg har i længere tid haft problemer med ryggen, men det er først nu, jeg virkelig har kunnet sove igennem uden smerter – en kæmpe lettelse. Hele vejen igennem har servicen fra Sengesnedkeren været helt i top;) jeg har følt mig godt guidet, tryg og taget alvorligt i processen. Tusind tak for en fantastisk oplevelse og for at levere en seng, der gør en reel forskel i min hverdag. Jeg kan på det varmeste anbefale Sengesnedkeren til alle, der ønsker kvalitet, komfort og service ud over det sædvanlige.

Super god oplevelse
Super god oplevelse.
God pris og hurtig levering. Bestilte levering med opbæring og montering, og det fungerede helt perfekt.
Kan virkelig anbefale deres senge.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Fantastisk seng – god kvalitet og hurtig levering🤩
Jeg købte en seng og er virkelig tilfreds med mit køb. Kvaliteten er rigtig god – den er både komfortabel og solid. Leveringen var overraskende hurtig, og alt kom som det skulle. Alt i alt en super positiv oplevelse, og jeg kan helt klart anbefale den til andre, der er på udkig efter en ny seng.

Rigtig glad og tilfreds!
Jeg bestilte en opbevaringsseng hos Sengesnedkeren, og alt gik præcis som det skulle. Jeg blev kontaktet og fandt et leveringstidspunkt som passede for mig. Jeg havde bestilt med montering + opbæring, og der kom en rigtig venlig leveringsmand, og bar det hele op for mig, og gjorde vores nye seng klar.
Alt i alt en super god oplevelse, og når vi skal have ny seng eller udskifte puder+dyner, bliver det helt sikkert hos Sengesnedkeren igen.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Bedste service nogensinde og jeg sover…
Bedste service nogensinde og jeg sover rigtig godt 👍🏻

Fik købt en seng
Fik købt en seng, super nemt, god service, god kommunikation. Tak for god oplevelse👍🏻

Høj kvalitet senge
Høj kvalitet senge, og kvalitet mennesker. Finer bliver det ikke.
Og priserne er shockerene billigt! Du får også direkte kontakt med deres fragtmand.
Jeres senge hjalp mig med mine skulder problemer, og det er mange år siden jeg har sovet så godt.
Top madrassen har den perfekte tykkelse.
Husk nu folkens at vende madrassen hver 3 måned det første år. Det gælder for alle kontinentalsenge i alle kvalitet.
Det så sengen tilpasser sig bedre til din form og vægt, uden at gøre skade på madrassen. Og så holder den i mange år.
God bless

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.